Kde najít chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
8.6.13 14:02
@Anonymní píše:
Za mě eMimino = nejlepší seznamka. :lol: :lol: :lol:
Anonym snad pochopíte. :oops: :oops: :oops:

taky by mě zajímalo koho jsi tu potkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.6.13 14:03

@26lenka koukám, že internet jede, to asi já mám jen smůlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
8.6.13 14:07

Myslím si, že nejlepší je potkat někoho přímo někde v reálu. Je doba sociálních sítí a seznamek, ale kolikrát ti jedna schůzka třeba na kávě napoví víc, než měsíc psaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.6.13 14:18

@Karolima to teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.6.13 14:20

@Karolima taky si myslím, ale když v reálu tě nikdo na rande ani nepozve, nebýt seznamky, tak se člověk ani na to kafe s chlapem nedostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nejaky typek
8.6.13 14:25

Myslím, že jakékoliv seznamky jsou to nejhorší zlo. Vycházejme jen z faktu, copak to je asi za chlapa, co si nedokáže ani sbalit ženskou naživo. Asi teda žádná hitparáda to s ním nebude ani v dalších - složitějších - životních situacích.

• Citovat
  • Upravit
274
8.6.13 14:32

Amuletka: Některý se prostě bojej…mám nejlepšího chlapa co jsem mohla potkat, musela jsem ho ale sbalit já. Já věděla, že mě chce a on to z mých pohledů asi taky vytušil, že se mi líbí. Akorát je takový stydlín, že by mě sám neoslovil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
8.6.13 14:43
@nejaky typek píše:
Myslím, že jakékoliv seznamky jsou to nejhorší zlo. Vycházejme jen z faktu, copak to je asi za chlapa, co si nedokáže ani sbalit ženskou naživo. Asi teda žádná hitparáda to s ním nebude ani v dalších - složitějších - životních situacích.

Ale prosimte ;)

Jsou chlapi, kteri treba makaji od rana do vecera a proste ta moznost seznameni neni a kdyz si zajdou na jedno, tak tam tezko najdou solicni partnerku ;)

• Citovat
  • Upravit
5411
8.6.13 14:53

Já taky na netu :lol: je to už rok a půl :srdce: ale kolik jsem absolvovala schůzek než jsem ho našla.. :zed: hrůůůza! :mrgreen: ale povedlo se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.6.13 20:21

Hodně lidí se seznámí v práci, tedy pokud zrovna nedělá strážce majáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.6.13 01:55
@nejaky typek píše:

myslím, že něco na tom bude, ale z toho by vyplývalo, že žádná hitparáda by nebyla s více než polovinou mužského pokolení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.6.13 01:57
@Karolima píše:
Amuletka: Některý se prostě bojej…mám nejlepšího chlapa co jsem mohla potkat, musela jsem ho ale sbalit já. Já věděla, že mě chce a on to z mých pohledů asi taky vytušil, že se mi líbí. Akorát je takový stydlín, že by mě sám neoslovil…

no dnešní doba bohužel taková je, že chlapi nejsou vůbec iniciativní a nechávají se sbalit ženskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
9.6.13 08:20

Tak nějak si myslím, že někdo má víc štěstí, někdo míň. Manžel má kamaráda, šikovný hodný svobodný pracovitý kluk v nejlepším věku, který by se rád usadil a na baby smůlu, prostě někdy ta naše cesta vede kolem těch nepravých lidí a někdo se vůbec nesnaží a tu pravou či pravého potká hned :nevim: Já osobně, kdybych měla hledat, tak bych nezatracovala internetové diskuze, tam si se člověkem můžeme povídat a poznávat a nemusí to vůbec být oficiální seznamka. JInak jsem někde četla, že v Praze má jezdit v metru jeden vagón určený nezadaným, přijde mi to jako super nápad :kytka:

• Citovat
  • Upravit
274
9.6.13 08:31

Sieta. m Ten vagón v metru jsem kdysi zažila v Anglii, nastoupily jsme do něj se ségrou. Ve spěchu jsme si nevšimly, že jde o tento vagón. No byla to docela sranda, i když žádný velký výběr tam nebyl.Snad to v Praze bude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
9.6.13 08:33
@Karolima píše:
Sieta. m Ten vagón v metru jsem kdysi zažila v Anglii, nastoupily jsme do něj se ségrou. Ve spěchu jsme si nevšimly, že jde o tento vagón. No byla to docela sranda, i když žádný velký výběr tam nebyl.Snad to v Praze bude lepší…

To musela být sranda, stejně mě bude zajímat, jak to bude odděleno, zvlášť ve špičce. A další věc je, že slečna z Horní Lhoty se asi nepojede projíždět metrem :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky