Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Za mě eMimino = nejlepší seznamka.![]()
![]()
Anonym snad pochopíte.![]()
![]()
taky by mě zajímalo koho jsi tu potkala?
Myslím si, že nejlepší je potkat někoho přímo někde v reálu. Je doba sociálních sítí a seznamek, ale kolikrát ti jedna schůzka třeba na kávě napoví víc, než měsíc psaní.
@Karolima taky si myslím, ale když v reálu tě nikdo na rande ani nepozve, nebýt seznamky, tak se člověk ani na to kafe s chlapem nedostane…
Myslím, že jakékoliv seznamky jsou to nejhorší zlo. Vycházejme jen z faktu, copak to je asi za chlapa, co si nedokáže ani sbalit ženskou naživo. Asi teda žádná hitparáda to s ním nebude ani v dalších - složitějších - životních situacích.
Amuletka: Některý se prostě bojej…mám nejlepšího chlapa co jsem mohla potkat, musela jsem ho ale sbalit já. Já věděla, že mě chce a on to z mých pohledů asi taky vytušil, že se mi líbí. Akorát je takový stydlín, že by mě sám neoslovil…
@nejaky typek píše:
Myslím, že jakékoliv seznamky jsou to nejhorší zlo. Vycházejme jen z faktu, copak to je asi za chlapa, co si nedokáže ani sbalit ženskou naživo. Asi teda žádná hitparáda to s ním nebude ani v dalších - složitějších - životních situacích.
Ale prosimte ![]()
Jsou chlapi, kteri treba makaji od rana do vecera a proste ta moznost seznameni neni a kdyz si zajdou na jedno, tak tam tezko najdou solicni partnerku ![]()
Já taky na netu
je to už rok a půl
ale kolik jsem absolvovala schůzek než jsem ho našla..
hrůůůza!
ale povedlo se!!
Hodně lidí se seznámí v práci, tedy pokud zrovna nedělá strážce majáku ![]()
@nejaky typek píše:
myslím, že něco na tom bude, ale z toho by vyplývalo, že žádná hitparáda by nebyla s více než polovinou mužského pokolení…
@Karolima píše:
Amuletka: Některý se prostě bojej…mám nejlepšího chlapa co jsem mohla potkat, musela jsem ho ale sbalit já. Já věděla, že mě chce a on to z mých pohledů asi taky vytušil, že se mi líbí. Akorát je takový stydlín, že by mě sám neoslovil…
no dnešní doba bohužel taková je, že chlapi nejsou vůbec iniciativní a nechávají se sbalit ženskou ![]()
Tak nějak si myslím, že někdo má víc štěstí, někdo míň. Manžel má kamaráda, šikovný hodný svobodný pracovitý kluk v nejlepším věku, který by se rád usadil a na baby smůlu, prostě někdy ta naše cesta vede kolem těch nepravých lidí a někdo se vůbec nesnaží a tu pravou či pravého potká hned
Já osobně, kdybych měla hledat, tak bych nezatracovala internetové diskuze, tam si se člověkem můžeme povídat a poznávat a nemusí to vůbec být oficiální seznamka. JInak jsem někde četla, že v Praze má jezdit v metru jeden vagón určený nezadaným, přijde mi to jako super nápad ![]()
Sieta. m Ten vagón v metru jsem kdysi zažila v Anglii, nastoupily jsme do něj se ségrou. Ve spěchu jsme si nevšimly, že jde o tento vagón. No byla to docela sranda, i když žádný velký výběr tam nebyl.Snad to v Praze bude lepší…
@Karolima píše:
Sieta. m Ten vagón v metru jsem kdysi zažila v Anglii, nastoupily jsme do něj se ségrou. Ve spěchu jsme si nevšimly, že jde o tento vagón. No byla to docela sranda, i když žádný velký výběr tam nebyl.Snad to v Praze bude lepší…
To musela být sranda, stejně mě bude zajímat, jak to bude odděleno, zvlášť ve špičce. A další věc je, že slečna z Horní Lhoty se asi nepojede projíždět metrem ![]()