Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tu někdo z našeho obvodu? Ráda si pokecám.
Ahoj Pipino.
Sice mám už bydliště jiné a už nejsem ani těhule ale pocházím z Komárova.Do Hořovic jsem chodila na SZeŠ na náměstí.Jó to byla pohoda.
Tak jsem zvědavá jestli se ještě někdo ozve ![]()
Martina a Tadeášek ze Zimňátek 05/06
Ahoj,
jsem primo z Berouna a koukam, ze jsme skoro uplne stejne tehotne ![]()
Napis pripadne i SZ
Zatim pa
Eva
Ahoj Holky,
to jsem ráda, že se někdo ozval. Bála jsem se, že se nikdo nenajde. Tak to Vás tady zdravím. Já zároveň „operuji“ v kolonce únor 2007, tak se tam Evcza přijď juknout. Docela je tam zábava.
Jinak já jsem z Lochovic. Takový malý důrky uprostřed polí. Jsem pořád doma a nemám co dělat. Což je samozřejmě vidět na tom, že jsem zároveň pořád tady.
Ležim doma na rizikáči tak mám akorád roupy. Jak se Vám vede?
Ahojky,
já bydlím skoro 3roky v Berouně
a když nám bude štěstí přát tak příští rok se budem stěhovat do Kotopek.To je od Lochovic kousek ![]()
Pa Petra
To je skutečně kousek. Už Vás město omrzelo, že se chcete stěhovat na venkov? To já bych se zase hned odstěhovala do města. Hrozně mě přitahuje ta všeobecná dostupnost. Když si ale takhle večer sedneme na zahradu a zapálíme oheň. Nikde nejezdí auta a je takový klid. Pak bych to nevyměnila za nic na světě.
Když přijedeme k příbuznejm do Berouna a během noci mě probudí 10× výtah, tak jsem ráda, že jedeme co nejdříve domů. Jde ale jen o zvyk.
Nejvíc mě ale tady vytáčí, že když nevstanu brzo a přijdu do „JEDNOTY“ po 7:00, tak dostanu už jenom rohlíky. Moje strava je tudíž dosti jednotvárná. Rohlíky třikrát jinak. Když mě manžel někdy „vyveze“ do civilaze, tak si koupim chlebíčky, salátky, salámky, celozrnné pečivo, atd. A pak si nedám pokoj, pokud to VŠECHNO nesežeru. No a pak jsem zase zamozřejmě na rohlíkách. ![]()
Teď, když píšu o tom žrádlu, tak jsem si vzpoměla na pekárnu, která je v Kotopekách. Ten chleba je úplně světovej. Bohužel jenom čerstvej.
No jak tak koukám, tak bych se měla jít najíst. Nějak už z toho magořim
Tak PA
Ahojky,
v Berouně bydlíme v podmájmu za velký peníze a nic
tak chcem do svého.V K. jsme koupili pozemek tak začínáme stavět ale znáš to je tu velký problém BANKA s níma je domluva jak s hluchým
Takže se jenom čeká a čeká a čeká a čas utíká.No a taky Hořovický stav uřad je naprosto dokonalý že bych křičela vzteky.
V K. je pekárna jo no vidíš to je dobrý
My tam byli zatím jen párkrát a to makat a na procházku ještě nebyl čas tak ještě ani nevím co kde je.Vím ale kde je obecní uřad
))))) !!!!!!A malej už ví kde tam mají ovečky a že tam jezdí hodně traktorů ty on miluje ![]()
Ted bydlíme přímo na Plzenský takže si taky užíváme aut a motorek co nám pořád frčí pod okny
(Už aby jsme byli pryč.
Jestli stavíte, tak Vám to nezávidím. Rodina s malým dítětem to má ještě sakra zhoršený. Byla jsem na stránkách pro výpočet hypotečního úveru. Když jsem zadala, že jsme bez dětí, tak to šlo. To by nám půjčili bez problémů. Jakmile jsem zadala 1 dítě, tak nám odečetli takové náklady, že by nám nezbylo ani životní minimum. To máme přitom s manželem velice slušné platy. Je to hrůza, ale obdivuji Vaší odvahu. Máš ale pravdu. Bydlet ve vlastním je nejlepší.
To je přesně ono mít děti je pro banky to samé jako mít mor.
Děsný navíc spousta uřednic netuší jak to počítat když je spol.zdanění takže to radši smetou za stolu.No ted jsme teda našli jednoho chlapíka a ten to dal dohromady a vypadá to dobře.Ted jen ukecat stv.firmu aby dali slevu
a strejdu ukecat aby nám udělal střechu
a můžem začít
)
Tak to napiš, jestli se Vám povedlo sjednat tu slevu. To by mě docela zajímalo, jestli jsou u nás ještě takové společnosti.
Jak Vás napadlo stavět zrovna v K.? Myslím, že tam není nic ani školka. Já vím, že jsou blízko Hořovice, což je docela výhoda. Ale proč zrovna tam?
My hledáme bydlení už 5let.
Nikdy jsme nenašli nic co by bylo to co chcem a nebo to bylo za moooc peněz.před rokem jsme našli baráček v Králováku ale bohužel to z druhé strany padlo pani měla takové divné názory ale to je jedno.Byli jsme z toho dost vedle protože už jsme měli vyběhanou část uvěru a už nám to posílali na učet a taky jsme se do baráčku zamilovali.
Hledali jsme dál ale nic nějak nebylo a tak jsme si řekli že zkusíme stavět a že juknem po pozemku no a hned první pozemek byl náš
)
Je hned na kraji vesnice je tam krásně.Školka je hned ve vedlejší vesnici Praskolesy a zatím jsem neslyšela nic špatného a škola v Hoř.což je kousek.Obchod a vše kolem je taky v Hoř.
Pozemek jsme hledali už od začátku ale spíš jen tak jako ze zvědavosti a že třeba narazíme na něco dobrého až ted jsme se zaměřili na pozemky a vyšlo to.Pani se potřebovala pozemku rychle zbavit tak ho prodala hodně pod cenou.
Stav firma je naštěstí ještě jedna z těch poctivejch teda zatím se tak jeví kamarádce už dělali rekonstrukci bytu a byla s nima moc spokojená.