Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ve školce máme nového chlapečka, učitelky a děti na něho volají Míro, Mirečku, ale nnejmenuje se Miroslav, ale Horymír. Znáte nějakého? Mě se to jméno docela líbí, ale asi bych ho nedala.
Neznám a nedala bych. Já v pondělí slyšela volat družinářku na kluka: „Vilieme!“ a to těžce závidím, to jméno se mi moc líbí! ![]()
Neznám, když pominu Staré pověsti české
. Nedala bych, příliš neobvyklé.
Znám, pán mezi 30 a 40 lety a příjmením navíc Šemík. Nekecam. To už chce fakt slušný smysl pro humor od rodičů, kteří dají takové jméno. Má i syna stejného jména. Chudák dítě.
Znám a příjmení má Šemík. Rodiče jsou vtipalci, on si asi ve škole užil. Jednou se ho na to asi zeptám
.
@barbarossa Teď sem si představila, jak bych se tvářila, kdyby se mi tak někdo představil
![]()
Jinak bych taky nedala, příjde mi hrozně tvrdé a nevím, jak bych mu říkala jinak pěkně než Mirečku, jak píšeš ![]()
@barbarossa píše:
Znám, pán mezi 30 a 40 lety a příjmením navíc Šemík. Nekecam. To už chce fakt slušný smysl pro humor od rodičů, kteří dají takové jméno. Má i syna stejného jména. Chudák dítě.
Tak asi ne ten Můj nemá syna. Má dceru. Jinak by to sedelo i věkově.
@barbarossa píše:
@Katerina000 z Kamenice, že?
tak tohoto znám také
Jednou jsem jednoho staršího pána Horymíra viděla. Nedala bych, nelíbí se mi, obecně nemusím jména končící - mír, - mil apod. A chudák má svátek jen 1× za 4 roky.
No tak to asi jo, tím synem si jistá nejsem, ale vím, že se u nich to jméno dědí už delší dobu. Tak asi to bude ten samý. Seznámila jsem se s ním jako brigáda za pošťačku. Ten můj je z Kamenice.