Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem pěstounkou dvou kluků 6 a 4 roky…už dva roky..po celou dobu jsme měli žádost ještě o holčičku…kterou nám v září tohoto roku nabídli. Byla v ústavu od narození bio rodiče o ní nemají zájem a tak byla nabídnuta do PP. Nabídli nám jí, ale než se vyřídí formality, tak jen na hostitelskou péči…my si holčičku necháme a už jí nikomu nedáme, ale musíme si opět projít dlouhou tratí, než bude všechno papírově na správném místě…proto tuhle místnost..potřebuju rady skušených co si procházeli stejným problémem a co všechno udělat a nedělat…věřím, že kdo nezažil nebude umět poradit.
Příspěvek upraven 12.11.13 v 10:46
@wdagi píše:
Zatím nepokecala
ale to nevadí…určitě si pokecám
Asi by to chtělo nějaký konkrétní dotaz, aby sis mohla pokecat. Takhle ti to brzy smáznou, protože téma nemá žádnou informační hodnotu ![]()
@tterka no jo, blbě se podávají informace, když není položen dotaz ![]()
Nabídli nám holčičku do PP a zatím jí máme v hostitelské péči…tak jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat
jak jsou naše úřady a soudy rychlé a jak jde všem o dobro dětí v ústavu…komu na těch dětech opravdu záleží…zatím mám skušenost negativní…
Zkus to napsat znovu a celé do jedné diskuze (jednoho příspěvku)…tuhle smažou…
Nebo aspoň upravit úvodní příspěvek tak, aby dotaz byl hned v úvodu.
@wdagi píše:
Tak at smažou…nebudu se zlobit…nejsem moc pc milovník
to nechápu, založíš si,,diskuzi,, bez dotazu a pak napíšeš ať smažou stejně na to prdím? ![]()
@wdagi píše:
Tak at smažou…nebudu se zlobit…nejsem moc pc milovník
Tak proč zakládáš novou diskuzi? Je ti jedno že jí smažou, nebudeš se zlobit…nejsi milovník pc…tak proč ten nadpis, nové téma? Někomu tím přiděláváš práci-a vlastně ani nic od založené disuze nečekáš. ![]()
@wdagi píše:kašlu na to…stejně na tom bordelu v našem státě nic nezměním…holky mějte se krásně…já se budu raději věnovat svým dětem v PP máme svoji diskuzi a to mě stačí…
![]()
![]()
Příspěvek upraven 12.11.13 v 10:25
tak to tu snad ještě nebylo ![]()