Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěli bychom jet s dětmi koncem června do Řecka na Rhodos. Máte někdo zkušenost s těmito hotely: Lindos Princess beach, Lardos nebo hotelem Mitsis Rodos Maris Resort, Kiotari? Nebo případně s jiným hotelem, který můžete doporučit?
@marin byli jsme v létě ( srpen) v tom Mitsis Rodos Maris Resort a super ![]()
Děti teda větší 13 a 8 let, takže jsem moc nevnimala co vse tam mají pro prcky( pokud máš tedy menší děti)
@anathema píše:
@marin byli jsme v létě ( srpen) v tom Mitsis Rodos Maris Resort a super
Děti teda větší 13 a 8 let, takže jsem moc nevnimala co vse tam mají pro prcky( pokud máš tedy menší děti)
Díky moc. Já mám děti 7 a 10. Chtěla jsem se zeptat ten bungalov - to je jeden pokoj pro všechny nebo je to třeba oddělené pro děti? Někde jsem četla, že je tam dost hluk do noci a kolem hotelu nic není?
My byli v Sun Palace. S dítkem zatím jen v bříšku teda
ale co jsem koukala, program pro děti se mi zdál bezva, hotel má i vlastní aquapark. Co je teda trošku horší, na pláž se jde kousek a musí se přejít hlavní silnice, kde ti nikdo nezastaví, ale zase takový provoz tam nebyl (pravda, začátek června).
@marin no okolo to žije no
ale tak do půlnoci, kdy končí ty animační programy, pak už je vesměs klid..pak zase ráno hluk, jak jezdí uklízečky atd.
Jinak pokoj si můžeš vybrat.My měli dvě místnosti. V jedné děti, ve druhé já, manžel. Pak koupelna záchod, na chodbě skříně. Dalo se. Stejne tam člověk jen přespával a celý den byl pryč ![]()
Jediný co mě s prominutím štvalo, že byl děsně slyšet v tom bungalovu odpad
kdokoliv šel v noci na záchod a spláchl, nebo pouštěl vodu, tak pak to tak duňelo
a pro mě, co mě vzbudí i špendlík dost nepříjemný ![]()
Jo a kolem toho komplexu toho moc není, na proti nějaký obchůdky. jinak nic..
Ale my ani nic k tomu nechtěli
Jako dá se půjčit auto a jet třeba někam na výlet. Tak jedině to využít ![]()
@Kamkam na ten jsem také koukala, ale ten je už úplně vyprodaný.
@anathema tak do půlnoci by to ještě šlo. A právě s tím pokojem, tam je výběr bungalov nebo rodinný pokoj.
Na Rhodu jsem byla několikrát, vždy teda v jiném hotelu, než tebou uváděné. Ale konkrétně hotely sítě MITSIS jsou jedny z nej v Řecku, mají jedny z nejlepších služeb, takže bych se rozhodla pro něj…
@marin Ahaa, no je fakt, že když jsme si to loni rezervovali, nějak touhle dobou, měli na náš termín pár posledních pokojů a krátce na to volné termíny až v říjnu.
@Kamkam píše:
@marin Ahaa, no je fakt, že když jsme si to loni rezervovali, nějak touhle dobou, měli na náš termín pár posledních pokojů a krátce na to volné termíny až v říjnu.
Prý je letos už hodně hotelů do Řecka vyprodaných už nyní. A to od letoška se prý nově platí pobytová taxa při příjezdu na hotel podle kategorie hotelu na pokoj a den.
Taky letos plánujeme Rhodos, takže hledám hotel s dobrým hodnocením a prohlížela jsem si pro inspiraci hotely, které jste napsala. Ten Lindos Princess vypadá dle hodnocení 4,8 z 5 skvěle: https://www.etravel.cz/…cess/recenze Mitsis má 4,5, ale pořád dobré hodnocení, tak snad vám to pomůže.
@clare.xxx tak nakonec po dlouhém váhání, protože oba hotely byly celkem srovnatelné, jsme vybrali Lindos Princess.
@marin Dobrý den chystáme se letos do hotelu LindosPrincess děti mame 8 a 1 rok jak jste byla spokojena?Děkuji za odpověď
@Partizon píše:
@marin Dobrý den chystáme se letos do hotelu LindosPrincess děti mame 8 a 1 rok jak jste byla spokojena?Děkuji za odpověď
Byli jsme moc spokojeni. Jedna z nejlepších dovolených. Výborná strava, rozlehlý areál, krásně udržovaná zahrada, animační program, který měl úroveň, v amfiteátru např. Pomáda. Hotel a bungalowy jsou zrekonstruované. Jediná nevýhoda byla délka cesty od letiště cca 1 hodinu 10 minut a noční let. Na hotel jsme se dostali nějak v půl druhé v noci. Odjezd z hotelu byl večer nějak po večeři. Přesto tam bylo hodně dětí. U jídelny byla značka parkoviště pro kočárky.
Je tam i několik restaurací ala carte, to jsme ani s dětmi nevyužili. Hotel je kousek od Lindosu, tam stojí za to si udělat výlet. Na pláži se dá koupit asi hodinová plavba k zátoce sv. Pavla. Na pláži je dostatek slunečníků, jsou tam jen hoteloví hosté. V moři není jediná mušle, dole kamenné podloží. Do moře je to lepší jít na pravou stranu, kde je to podloží lepší, většinou je více lidí nalevo kvůli blízkosti plážového baru.
Bazény jsou tam asi tři, jeden s tobogány, je schovaný za rohem. Jsou tam i dětské kluby, diskotéky pro děti se soutěžemi, jak u klubu, tak u amfiteátru. Plážové osušky lze měnit jednou za dva dny.