Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, chtěla bych poradit nějaký hotel v Řecku na Zakynthosu. Chceme letět v 2. půlce června s mrňousem, kterému bude 16 měsíců. Bude to naše první dovolená s ním, tak bych se chtěla zeptat, jestli máte nějaký typ na hotel 3*? A jak jste to řešili s jídlem. Jestli je lepší třeba polopenze nebo all inclusive. A brali jste si sebou UM nebo jste to řešili jinak? Moc děkuji ![]()
Hotel ti neporadím, ale aspoň za mě, už nikdy na Zakynthos!! A možná to víš a tohle řešit nemusíte, ale v Řecku hotel s jídlem je teda dost drahý. All inclusive jsem asi ani neviděla… My byli na konci Vasilikos, v apartmánech a děs běs. Je to strašně malý ostrov, ta letoviska nejsou hezká, daleko od sebe, hornaté, samé serpentiny a hlavní město je jedna velká skládka.
Myslím si, že jsou určitě hezčí místa v Řecku, ale toť můj názor (nebyla jsem, ale třeba známí básnili o Thassosu, Karpathosu apod.)
My byli poprvé na Chalkidiki, Polichrono a tam bylo moc hezky
A jen doplním, že ještě za svobodna, bez dětí, tak bohužel více neporadím.
Tak my byli na Zakynthosu s necelým dvouleťákem, dovolená krásná, mohu určitě doporučit, kouzelný ostrov. Byli jsme v letovisku Tsilivi, hotel Tsilivi Beach http://www.etravel.cz/…silivi-beach a hotel velmi pěkný, výborná strava, přímo na pláži a pěkné zázemí pro děti.
A all inclusive jen doplním, jinak než AI s dítětem nejezdíme, přesto se dá v krámě koupit jogurt, ovoce atd.
@LuciLu ja byla krom jineho na Thassosu a nic moc teda. miniaturni ostrov, jedna silnice kolem dokola (92km), jinak nic.more teda krasne, ale to je v Recku temer vsude.
ale uletla jsem od tematu- ohledne Zakynthosu, tam jsme nikdy nebyli, letime poprve letos se 17.mesicni, mame hotel na plazi, all in -pro zakladatelku je to hotel Caravel Zante, ale vic ti o nem bohuzel nereknu.sama jsme moc zvedava. a spis se pridam k zakladatelce s dotazem- jak je to sjidlem u takovych prcku? naji se i z All in stravy nebo mam tahnou neco z domu (krom mleka, to beru urcite)?
Pro takhle malé dítě je ideální letovisko Kalamaki. To je na jihu ostrova, v tom velkém zálivu, blízko u letiště. Je tam krásná písečná pláž, dlouho mělko a téměř nikdy tam nejsou vlny. Je to super, že ho pustíš do moře s rukávky a nemusíš se nervovat, nemůže se tam utopit, i kdyby chtěl.
Um tady koupíš v každé lékárně, nemusíš to tahat s sebou. Dětské jídlo ve skleničkách v supermarketech. Pokud jde o All hotely, napadá mě v Kalamaki jen CAVO D'ORO a Golden Sun and Beach, s polopenzí je tam např. Kalamaki Beach, Louros. @makulitka Klidně se ptej, já na Zakynthosu žiju trvale.
Caravel zante je ok, byli jsme. Pro děti dobrý je to i kousek do města a zároveň je to na kraji takže klid… Mužů klidně doporučit, dala bych ho znovu:)
@luca241 píše:
@LuciLu ja byla krom jineho na Thassosu a nic moc teda. miniaturni ostrov, jedna silnice kolem dokola (92km), jinak nic.more teda krasne, ale to je v Recku temer vsude.
ale uletla jsem od tematu- ohledne Zakynthosu, tam jsme nikdy nebyli, letime poprve letos se 17.mesicni, mame hotel na plazi, all in -pro zakladatelku je to hotel Caravel Zante, ale vic ti o nem bohuzel nereknu.sama jsme moc zvedava. a spis se pridam k zakladatelce s dotazem- jak je to sjidlem u takovych prcku? naji se i z All in stravy nebo mam tahnou neco z domu (krom mleka, to beru urcite)? [/citacJinak jsme taky brali pouze mliko sebou a vše ostatní jsme si vždy z nabídky v hotelu pro prrcka něco vybrali… Takže v pohodě, jsou tam všude i obchody není problém cokoliv koupit.
Letos jedeme na Zakythos sem:
http://www.fischer.cz/…-zante-beach
Prý je to dobrá volba pro děti, blízko letiště.
Tak uvidíme.
Děkuji moc
jste úžasné
Mrknu na ty hotely. Děkuji i za typ na koupení UM v lékárně
to se hodí. Vůbec mě to nenapadlo.
Foteini: Ty jooo
a jak se tam žije? Tak to to tam musíš perfektně znát
![]()
Anonymní: souhlasím, dle mého názoru nejlepší hotel tady. Jen není zrovna nový, pokoje nejsou žádný luxus. Ale výborná kuchyně, skvělá pláž, dobrá poloha. Kdybych si měla sama vybrat, jela bych do LOUIS Zante Beach.
@makulitka Jasně že jo, už jsem tady 7 let. ŽIje se tady dobře, jen financí kdyby bylo více. To víš, krize.
Musí to být zajímavé bydlet takhle u moře ![]()
Tady je teď taky trochu krize - se zaměstnaností. ![]()
LOUIS Zante Beach mi manža zatrhl kvůli ceně ![]()
Holky a ten hotel Golden Sun and Beach je strašně malý kousíček od letiště. Není to tam slyšet? A v tom Tsilivi taky nejsou letadla slyšet?
Ahojky, byli jsme s dětma s Fischerem loni tady:
http://www.zantemaris.gr/ … a bylo to naprosto dokonalý, ze všech ohledů. Ale červen jsme kupovali dost brzo, hned to bylo vyprodaný.