Hotel Zakynthos

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2307
25.3.14 12:10

@makulitka Letadla tam někdy slyšet jsou, ale jen ve dne, v noci je letiště zavřené kvůli želvám. Letadla je možné pozorovat i na pláži v Kalamaki, ale lidi to mají jako atrakci navíc, nevadí jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 12:19

@Foteini tak to je fajn, že je tam dobrá kuchyně, pláž. Na vybavení pokojů nám tolik nezáleží. Moc se tam nezdržíme. ;) A pro děti jsou tam i animační programy, což mají holky rády. :lol:

• Citovat
  • Upravit
853
1.5.14 21:14

Foteini prosím tě nevíš jak vypadá hotel Admirál Tsivili? My letime 8.cervence. Tento hotel jsme vybírali i dle ceny jedeme se dvěmi dětmi 3 a 9 let a to to ceny šplhají v al-in i k 90 tis. což je zbytečně moc za 10 dni u moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
2.5.14 08:23

@Bledulka Hotel je docela dobrý, měla jsem ho na starosti jako delegát. Jaký máte zerezervovaný pokoj? Co si pamatuju, tak čtyřlůžkový tam byl takový jako apartmán, mělo to sice jen jednu místnost, ale přepaženou, kuchyňka tam byla taky. Celkem to ale nebylo moc velké. Jinak hotel dobrý, kousek od moře, dva bazény a jídlo také dobré, několikrát jsem tam jedla. Kousek od hotelu je také aquapark, vhodný i pro menší děti. Myslím, že budete spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
2.5.14 09:38

Děkuji moc. Máme právě ten větší pokoj co popisujete. My máme rádi řecké ostrovy, tak jsme si po Rhodosu, Krétě a Kosu vybrali Zakynthos:-) Loni na Kosu jsme měli hotel daleko o civilizace, tak jsme letos vybírali něco co je blíže k městu. Ten aquapark může být príma, syn má tobogány rád. Mělo by to tam být fajn i co se týče večerních procházek. A pro jakou cestovku jste byla delegátka? A ještě jsem se chtěla zeptat jak je tam velké letiště? Přeji pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
2.5.14 10:12

@Bledulka Pro FIRO, potom pro Exim, teď pro Alex. Dělám tu práci dlouho, tak už jsem vystřídala pár cestovek. Vy jedete s kterou CK?
Letiště je středbě velké, celkem nové. Kos také dobře znám, tam jsem začínala, pak Santorini, Rhodos, Kréta, teď jsem už trvale na Zakynthosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
2.5.14 10:32

@Foteini Také děkuji za informace, jedeme do Admiral Tsilivi v půlce června s Fischerem, také máme ten apartmán. Tak snad to bude v pohodě, byli už jsme v Kalamaki, tam byla krásná pláž, tak doufám, že tady to bude podobně. Ještě se zeptám-ta pláž u hotelu prý není nic moc, prý je lepší někde asi 5 minut cesty, ale nevím, jestli doleva nebo doprava. A ještě-nepamatujete si v které části hotelu jsou ty apartmány, chtěli bychom co nejdál od animačních programů, máme nalé dítě, tak aby tam byl trochu klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
2.5.14 14:34

@renap Nepamatuju se, kde přesně jsou tam ty apartmány, mají tam těchto typů pokojů dost, myslím, že jsou rozhozené po celém hotelu. Animace bývá u velkého bazénu, klidnější jsou ty pokoje u druhého bazénu, zkuste si ho tam vyžádat. Pláž je tam dlouhá, řekla bych, že hezčí spíše kousek doprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.14 09:20

http://www.ckalex.cz/…tel-the-bay/
Tohle je fakt něco! Byli jsme tam loni, je to drahé, ale můžu jen doporučit! Pro rodiny s dětmi skvělé!!! Výborně vaří, pláž u hotelu je krásná, pozvolný vstup do vody…fakt super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
3.5.14 09:45

@Katka a kubík Zdravím vás, já jsem byla vaše delegátka. Děkuji za skvělou recenzi! Kam pojedete letos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.14 10:33

Letos někde po Čechách…s miminem se mi zatím k moři nechce a radši si naspořím, abych zase příští rok mohla někam, kde budu tak spokojená jako v The Bay!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.6.14 12:03

Zakynthos - dotaz na slečnu Foteini

Foteini: mohu poprosit o radu? Registroval jsem se tady jen kvůli tomu, že vypadáte, že na Zakynthosu se vyznáte :-) Letos letíme buď do Tsilivi nebo Argassi (jsou střediska srovnatelná?), jde nám hlavně o klid, soukromí, blízkost hezkých pláží, ale zároveň určitou dostupnost služeb (restaurace, procházky po letovisku atd.). Rozhodně nechceme noční život, diskotéky apod. Na cestuj.cz jsem si postupně dle ceny a služeb vyfiltroval nějaké hotely, ale netuším, zda je znáte - třeba některý z nich můžete vyloučit nebo naopak vřele doporučit? V Tsilivi jsou to Hotel Mediterranee, Studia Callinicas, Studia Danna, Hotel Zante Palace a pak v Argassi to jsou Hotel Iliessa Beach, Hotel Eleana, Hotel Argassi Beach, Hotel Mimoza nebo Studia Timotheos. (Osobně se víc přikláním k Tsilivi, kde jsou podle recenzí daleko hezčí a větší pláže než v Argassi). Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
9.6.14 21:52

@Mr.Scully Zdravím! Argassi nedoporučuji, pláž je tam opravdu nic moc, hodně úzká. Celé letovisko je jen jedna silnice, kolem které je většina hotelů a je tam také hodně rušno, spousta barů. Doporučila bych raději Tsilivi, i když ty hotely, které zmiňujete neznám tak dobře (asi bych si vybrala ta studia Callinicas, jsou na klidnějším místě). Já osobně bych si ale vybrala Alykes: letovisko akorát velké, je tam klid, ale zárověň i dostatek restaurací, barů a obchodů. Procházkou se dá dojít až do vedlejšího letoviska Alykanass. Pláž hezká, písečná, dostatečně široká. Dokonce vloni tam na pláží bylo i asi 15 hnízda želv Caretta Caretta, opravdu rarita, to se prý nestalo už desetiletí, že by i tam želvy kladly vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
9.6.14 21:57

@Foteini Měla bych ještě dotaz-jak je to na ostrově se zdravotní péčí? Minule delegátka říkala něco, že snad s něčím vážnějším se musí na Kefalonii, ale nejsem si úplně jistá, jestli jsem to dobře pochopila. Jedeme s malou, tak pro jistotu kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.6.14 21:59

@Foteini - děkuji :-) Argassi tedy vyloučíme. Z těch Tsilivi Vám přijdou Callinicas tedy lepší kvůli své poloze mimo centrum? Alykes neznám, ale hlavně ho nevidím v nabídce zájezdů. Máme poměrně úzký výběr, protože potřebujeme jet na 10-11 nocí v termínu cca mezi 19.08. a 31.08. a cenově tak kolem 15-18 tisíc na osobu, což u takových těch cestovek typu VTT, Blue Style apod. vrátí jen pár hotelů a vesměs Tsilivi, Argassi, Laganas a případně nějakou samotu u Vassilikos… Takže asi skončíme v tom Tsilivi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí