Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@renap Na Kefalonii určitě ne. Je tady celkem dobrá nemocnice, jen velmi komplikované případy převážejí do univerzitní nemocnice Rio do Patry. Nemějte obavy.
@Mr.Scully Já ty vámi vyjmenované hotely znám jen zvenku, protože jsem je nikdy na starosti jako delegátka neměla. Mediterranee je na velmi rušném místě, přimo na hlavní silnici, ten bych vyloučila. Zante Palace vypadá celkem dobrý, ta studia Danna neznám vůbec. Studia Callinicas jsou až na konci Tsilivi, ale myslím si, že jsou min. 500 metrů od moře, přijde mi to celkem daleko.
@Foteini Na Vámi doporučeném Alykes jsem nakonec nenašel nic (v daném termínu a rozsahu), na Alikanas jsem se dopracoval pouze k hotelu Letsos s dost hrozným hodnocením na Tripadvisoru, takže asi to vidím na ten Zante Palace, těch 300 metrů k pláži nebude problém a vypadá to, že to je na vyvýšeném místě a nebude rušen ulicí. Pláž na Tsilivi vypadá dostatečně velká a moře čisté. Doufám, že tam moc nefouká a nejsou moc velké vlny? Přítelkyně není zrovna zdatná plavkyně ![]()
Obecně doporučujete výlety spíš přes cestovku nebo z ulice? Dost lidí psalo, že na ulici sehnali výlet třeba o polovinu levněji. Pokud máte nějaké tipy, sem s nimi
Už jsem byl na Krétě, Samosu a Lefkádě, takže základní rysy řeckých ostrovů znám a tamější přístup k životu mám rád, ale nepochybně mě něco vždycky překvapí ![]()
Je tu někdo, kdo letí 20.6. na Zakynthos do Admiral Tsilivi? Máme 4 letého kluka ![]()
Ahoj my letíme 8.7. hote Admirál Tsivili z Ostravy, mame 9 letého kluka a 3 letou holčičku letite nekdo?
Dobrý večer, pro letošní dovolenou jsme vybrali řecký ostrov Zakynthos, letovisko Tsilivi a bydlíme v aparthotelu Planos Beach. Máme někdo zkušenosti s tímto hotelem? Odlétáme 1.7. a manželem a synem 3,5 roku. Díky všem ![]()
@grokat píše:
Je tu někdo, kdo letí 20.6. na Zakynthos do Admiral Tsilivi? Máme 4 letého kluka
Zdravíme, právě sedíme v baru na hotelu Admiral, jsme tu od úterý, dnes se konečně zlepšilo počasí, ty první dva dny hnus, i jsme zmokli. Moře ledový, bazény ujdou.
Jinak máme 4letou holčičku, tak se tu třeby potkáme.
Byli jsme minulý týden v hotelu Louis Zante Beach. Ideální dovolená. Výborná poloha hotelu, úžasné výhledy na moře, strava též výborná, výběr všeho možného, výborné animační programy, které ale končí většinou v půl jedenácté, takže nijak neruší, pak úplný klid. Recenze ani Foteini nelhaly.:) Moře celkem teplé, ani holky 3 a 6 let si nestěžovaly.
Všude mraky mušlí.
I počasí bylo krásné, když jsme odlétaly, tak se to pokazilo. Zataženo a trochu pršelo. Jeden den jsme byli na lodním výletě kolem ostrova s koupáním a hledáním želvy caretta caretta. A jeden den jsme jeli samy místním autobusem do Zakynthosu. Cestování místní dopravou je vždycky dobrodružné. I na nádraží, když jsme se zeptali, kdy jedou autobusy zpět, tak nám pán řekl na jízdní řády se vykašlete, poslední autobus jede v 15.30 h.:)
Ještě jsem tam potkala jednu paní s dětmi a ta si chválila hotel Anastasia beach v Laganasu, že jsou tam už potřetí. ![]()
@renap Zdravím, to jsme se určitě potkat musely(i),kde jste byli ubytovaní? My v C-102 a denně jsme byli buď na pláži u Alexandra beach hotel nebo u dětského bazénu
A počasí nám po celý pobyt vyšlo, každý den stoupala teplota tak 1-2 stupně, v úterý při odletu bylo 35 ve stínu,2 dny foukal více vítr, ale to nám zase tolik nevadilo
Dobrý den, mužů se zeptat zda jste také měli pokoj v rušném prostředí?
Jak se to vezme, na hotelu byl animační program do 23 hod, pak už musel být klid, ale komplex je umístěný blízko pláže, kde se paří do půlnoci a některé dny až do ranních hodin, takže to šlo někdy slyšet. Naštěstí jsme byli každý den tak zbití a unavení, že nás to nerušilo
@grokat Zdravím,my jsme bydleli v F 302,přímo vedle podia, a klid tedy po 23 hod. nebyl, kolikrát ještě ve 2 hodiny se tam popíjelo a hulákalo. Ty noci nám úplně zkazily dojem z dovolený, jinak hotel v pohodě. Na pláž jsme chodili doleva tak 8-10 minut chúze mořem, byla tam nádherná pláž pro děti, dlouho mělko.
Určitě jsme se viděli, naše malá měla ke konci plnoi hlavu upletených copánků a každý večer pařila na minidisko ![]()
Tak to už vím, holčičku si vybavuji, Vás ale ne. Můj syn taky pařil každý večer na minidisco.
To je škoda, že hluk Vám zkazil dovču, my to od baru opravdu neslyšeli. Pláž jsme měli taky fajn, moře-dlouho jemný písek a mělko
@grokat Jo jo na tý pláži u Alexandrie jsme taky byli se podívat, ale ta vlevo se nám líbila víc, nebyli tam skoro žádný lidi, bylo to super. Nebyli jste na výletě tou rychlolodí, co jede 110km za hod? To bylo dobrý, malá byla nadšená, já už míň ![]()