Hotovky?

6422
24.6.09 19:52

Hotovky?

Ahoj, chystáme se na dovolenou, ráda bych vzala nějaká jídla sebou, ale trochu se bojím doma uvařená jídla zavařovat. Ale slyšela jsem, že se dají koupit hotová jídla. Bohužel neznám nikoho, kdo by s nimi měl zkušenosti. Nezkoušeli jste si z tohoto webu nějaká jídla objednat?
 www.hotovky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
24.6.09 20:00

ahoj - já osobně jsem je nejedla, ale manželův děda to zkoušel a ty dražší byly lepší :D , někteří senioři, co znám, si to běžně= pravidelně objednávají,ale ti už si našli svoje jídla, které jim chutnají. Nebála bych se to zkusit :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.6.09 23:37

nebála bych se, naopak, u některých jídel bych se bála doma zavařovat :) (pokud se teda zavařováním a poté úchovou myslí, co myslím já… :))

taky záleží, kam jedete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.6.09 08:21

Ahoj,
já dle návodu emimina jsem zvařovala maso ale bohužel přesný navod jak to udělat a PROC jsem tady už nenašla, ale už jsem to dělala 2-3×? Taže asi 2-3roky zpět. Našla jsem něco podobného
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Akorát mám vše předvařené a zavřuji 2× podruhé po 24h po prvním zavařením. Je to proto, že bakterie můžou si vytvořit spory-ochr. obal, které první zavaření přežije, ale po druhé to už udělat „neumí“, takže je bezpečně zavařeno.
Já osobně se těším, jaké mňamky zase udělám -a to není vaření mým koníčkem!! :-). Aby to nebylo příliš jednotvárné, dávám do klenicky i třeba rajče+papriku-syrové a zavařuji to s tímto-aby to nebylo rozvařené. Vydrželo to 11dnu ve Slovinsku-jednu jsem nechala az poslední den-bez chlazení. A jedna vydžela na chatě 4měsíce ve spíži!
A uděláš si co vy jíte - kuřecí, krůtí,vepřové, hovězí..... a jaké máte chutě.
nepřihlášená kač

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí