Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No na housle sice hraju, ale tohle jsem nikdy neresila. ![]()
Co burizku nariznout a pak ta tu nohu vlozit? (jestli jsem teda dobre pochopila, v cem je problem)
Ja mam pavouka z dratu a jakesi mekke peny, takze buzirku jsem nikdy neresila a podbradnik mam dreveny
![]()
Asi pochopila
Je to to „zkroucené, co se dotýká houslí“. No ta bužírka kdyby se nařízla tak by tam asi nedržela. Ale vyzkouším. Pravě původně to bylo nasunuté(z obchodu) no a nám to nasunout nejde
Já to řeším poprvé, a to hraji 19 let
http://www.nastroje-hudebni.cz/adetail.php?…
Pockej, a kde na nem mas tu buzirku? Ja mam uplne presne takovej a o zadne buzirce nevim, ja ji mela jen na tom starsim typu, kde ta noha byla drat potazeny burizku - ten myslis?
Ja se ale obavam, ze to jinak nez nariznutim na ten drat nedostanes, podle me to vyrabi tak, ze obuzirkovany drat vytvarujou. ![]()
Nejlip honem napsat Jezuchovi, ze nutne potrebujes oveho pavouka! ![]()
Já jsem popletla název, není to podbradek, ale RAMENNÍ PODPĚRKA ![]()
Nějak to tam musí jít, protože v balení s pavoukem bylo i 6 náhradních bužírek. A když to tam nebude tak se odře lak na nástroji
A neřekla bych že je to drát, spíš plochý výlisek
A pro mě je zbytečné psát Ježuchovi o nový, když vrzám jen doma pro radost ![]()
Nějak to tam narvat musííím ![]()
Já taky nevidím nikde žádnou bužírku, na těch nožkách je nějaká jako pěna. Já v hudebce řeším že se třeba část jakoby roztrhne-či odlepí, a tak to zalepíme a když to nejde, tak vyhazov, ono s tím moc nejde, bych taky radila normálně koupit nový. Jak dlouho ho máš? opěrka je spotřební zboží a holt po nějaké době je třeba ho vyměnit, pokud se to rozbylo a je to v záruce, tak bych to řešila reklamací (také i to jsem si zažila). A ty máš přímo toho Kubíčka, nebo nějaký jiný typ?
Aha, takže ti vypadla jakoby ta guma, co je potažená na tom drátě? Tak to mi tam náhradní šla, to se mi sedřela taky nedávno a nebyl problém to nasadit,ale dávala jsem to na levnější variantu Kubíčka, Fom - asi za 300Kč
Dneska se dá sehnat obyčejný pavouk i levněji, jsou to teda číny
ale pokud nehraješ často a nevadí ti to, tak bych se nerozčilovala a vzala nový.
ww píše:
Nějak to tam musí jít, protože v balení s pavoukem bylo i 6 náhradních bužírek. A když to tam nebude tak se odře lak na nástrojiA neřekla bych že je to drát, spíš plochý výlisek
A pro mě je zbytečné psát Ježuchovi o nový, když vrzám jen doma pro radost
Nějak to tam narvat musííím
Ano mám přesně takový, ale už asi 13 let
z toho jsem asi 5 let vůbec nehrála
Nějak to přece musí jít, když to bylo v základním balení. Myslím tuto bužírku:http://www.clarina.cz/…-a-podbradky
ta gumička by tam měla jít nasadit, to netuším proč nejde, je jako malá?že jí nenasadíš? fakt jinak nevím jak pomoci.
Je hodně těsná, a ten materiál je takový…no…„protizkluzový“, zadrhává se to
Zkoušeli jsme to celá rodina a akorát jsme 2 rozervali ![]()
No já vím že jsme do školy kupovali nějakou čínu a půlka jich právě přišla s rozedřenou tou gumou a náhradní na to vůbec nepasovali, tak jsme to obratem poslali zpátky na reklamaci.....
Je pravda že Wolf i Kubíček jsou trochu dražší pavouci, a co si zkusit zajít do hudebnin, občas mívají gumu samostatně univerzální, třeba by tam za 20kč měli takovou která na to bude pasovat, nic jinýho asi nevymyslíme, když očividně náhradní v balíčku k tomu vůbec nesedí ![]()
Asi máš pravdu. Zajdu do hudebnin pro novou. Mi nešlo do hlavy proč to nejde, myslela jsem si, že jsme asi leví
a navíc celá rodina
Ale asi bude chyba opravdu na straně pavouka, resp. gumiček
Děkuji holky za vaše komentáře ![]()
Možná, že jak to leželo dlouho, tak ta guma ztratila elastičnost a nenatahne se tak. Vezmi pavouka do hudebnin, at Ti to rovnou i nasadi! ![]()
Holky hraje tady některá na housle? Mi se na pavoukovi rozervala bužírka a nemůžu zaboha přijít na to, jak tam nasunout novou! Zkoušeli jsme to celá rodina a nejde nám to. Je na to nějaký fígl? Nebo jsme tak leví
Prosím poraďte