Předplatné časopisu Maminka - došel Vám dárek?

Michaelakkk
19.12.10 22:34

Předplatné maminka- došel Vám dárek?

Ahoj chci se zeptat zda si někdo z vás předplácel časopis maminka v listopadu amohl si k němu vybrat dáreček, bud nějaká deka, vůně, hra česko junior............už vám došel?? Psali, že když platba proběhne do 30.11. balíček 100% dojde do vánoc platila jsem to na začátku listopadu maminku jsem si předplatila od ledna 2011a dárek pořád nepřišel… Přiel někomu z vás? Díky za odpovědi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30317
20.12.10 07:37

Taky na něj čekám, ale jedna paní už říkala, že ji přišel ve čtvrtek. Měla deku. Já ji mám objednanou taky a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.12.10 07:48

AHojky,

objednávala jsem si časopis Maminka dříve, v září, s tím, že jako dárek měla být Velká kniha o mateřsvtí. Když mi po měsíci nepřišlo nic, napsala jsem do vydavatelství e-mail, a hle… do týdne jsem měla knížku na poště.

Zkuste jim napsat meílík, snad to dojde co nejdříve, držím palečky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
20.12.10 08:43

Já měla parfém a dorazilo to před týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
20.12.10 09:27

Objednávala jsem před třemi roky v listopadu předplatné a dáreček přišel až přelom leden únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.12.10 09:32

Já si sice taky předplácela dřív, v létě a dárek došel hned a bez problémů :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
20.12.10 11:20
KačuliKačka píše:
AHojky,

objednávala jsem si časopis Maminka dříve, v září, s tím, že jako dárek měla být Velká kniha o mateřsvtí. Když mi po měsíci nepřišlo nic, napsala jsem do vydavatelství e-mail, a hle… do týdne jsem měla knížku na poště.

Zkuste jim napsat meílík, snad to dojde co nejdříve, držím palečky ;-)

A jakej je email na to vydavatelství?

• Citovat
  • Upravit
17162
21.12.10 11:52
Michaelakkk píše:
KačuliKačka píše:
AHojky,

Zkuste jim napsat meílík, snad to dojde co nejdříve, držím palečky ;-)
A jakej je email na to vydavatelství?

Ahojky, psala jsem tehdy přímo do vydavatelství Mladá Fronta, kde jsem si objednávala přímo časopis na předplatné.

Koukala jsem ted, a už jsem to asi vymazala z meilů… zkus najet na netu přímo na časopis Maminka, měl by tam být odkaz na meil do vydavatelství. Oni mi teda neodpověděli, ale knížka byla do týdne doma ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
21.12.10 15:43

Mě včera balíček dorazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
1.9.11 18:38

Ahoj předplatitelky Maminky,

vrátila jsem se z obchodu a jsem docela rozčarovaná. Viděla jsem tam Maminku, ale s dárkem kousátkem a knížečkou baby vývoj. Já mám předplatné, ale přišel mi jen časopis bez ničeho.

Kdybych to věděla, tak si teda předplatné nezaplatim, a raděj si pro časák budu chodit každý měsíc do trafiky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
1.9.11 18:49
MiskaM píše:
Ahoj předplatitelky Maminky,

vrátila jsem se z obchodu a jsem docela rozčarovaná. Viděla jsem tam Maminku, ale s dárkem kousátkem a knížečkou baby vývoj. Já mám předplatné, ale přišel mi jen časopis bez ničeho.

Kdybych to věděla, tak si teda předplatné nezaplatim, a raděj si pro časák budu chodit každý měsíc do trafiky. :roll:

Mě zase jednou přišel domů časopis s dudlíkem a na stánku měli jen časopis bez ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
1.9.11 18:51

Mě takhle loni poslali dárek až opožděně s jiným číslem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
1.9.11 18:54

Aha, děkuju, tak aspoň vím, co a jak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.9.11 19:09
MiskaM píše:

heeej, mne taky prisel jen casopis :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
1.9.11 19:33
careynka píše:
MiskaM píše:
heeej, mne taky prisel jen casopis :evil:

Super, že :-) nevim, proč teda, když už, tak to nedají všem stejně - jak předplatitelkám, tak i těm co kupují v trafice. A minule mi zas přišla nějaká příloha, která byla i v časopisu Moje psychologie - tak je mám dvě. Asik další předplatné kašlu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová