Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky na něj čekám, ale jedna paní už říkala, že ji přišel ve čtvrtek. Měla deku. Já ji mám objednanou taky a nic.
AHojky,
objednávala jsem si časopis Maminka dříve, v září, s tím, že jako dárek měla být Velká kniha o mateřsvtí. Když mi po měsíci nepřišlo nic, napsala jsem do vydavatelství e-mail, a hle… do týdne jsem měla knížku na poště.
Zkuste jim napsat meílík, snad to dojde co nejdříve, držím palečky ![]()
Objednávala jsem před třemi roky v listopadu předplatné a dáreček přišel až přelom leden únor.
Já si sice taky předplácela dřív, v létě a dárek došel hned a bez problémů
![]()
KačuliKačka píše:
AHojky,objednávala jsem si časopis Maminka dříve, v září, s tím, že jako dárek měla být Velká kniha o mateřsvtí. Když mi po měsíci nepřišlo nic, napsala jsem do vydavatelství e-mail, a hle… do týdne jsem měla knížku na poště.
Zkuste jim napsat meílík, snad to dojde co nejdříve, držím palečky
A jakej je email na to vydavatelství?
Michaelakkk píše:KačuliKačka píše:A jakej je email na to vydavatelství?
AHojky,objednávala jsem si časopis Maminka dříve, v září, s tím, že jako dárek měla být Velká kniha o mateřsvtí. Když mi po měsíci nepřišlo nic, napsala jsem do vydavatelství e-mail, a hle… do týdne jsem měla knížku na poště.
Zkuste jim napsat meílík, snad to dojde co nejdříve, držím palečky
Ahojky, psala jsem tehdy přímo do vydavatelství Mladá Fronta, kde jsem si objednávala přímo časopis na předplatné.
Koukala jsem ted, a už jsem to asi vymazala z meilů… zkus najet na netu přímo na časopis Maminka, měl by tam být odkaz na meil do vydavatelství. Oni mi teda neodpověděli, ale knížka byla do týdne doma ![]()
Ahoj předplatitelky Maminky,
vrátila jsem se z obchodu a jsem docela rozčarovaná. Viděla jsem tam Maminku, ale s dárkem kousátkem a knížečkou baby vývoj. Já mám předplatné, ale přišel mi jen časopis bez ničeho.
Kdybych to věděla, tak si teda předplatné nezaplatim, a raděj si pro časák budu chodit každý měsíc do trafiky. ![]()
MiskaM píše:
Ahoj předplatitelky Maminky,vrátila jsem se z obchodu a jsem docela rozčarovaná. Viděla jsem tam Maminku, ale s dárkem kousátkem a knížečkou baby vývoj. Já mám předplatné, ale přišel mi jen časopis bez ničeho.
Kdybych to věděla, tak si teda předplatné nezaplatim, a raděj si pro časák budu chodit každý měsíc do trafiky.
Mě zase jednou přišel domů časopis s dudlíkem a na stánku měli jen časopis bez ničeho.
MiskaM píše:
Aha, děkuju, tak aspoň vím, co a jak
heeej, mne taky prisel jen casopis ![]()
careynka píše:MiskaM píše:heeej, mne taky prisel jen casopis
Aha, děkuju, tak aspoň vím, co a jak
Super, že
nevim, proč teda, když už, tak to nedají všem stejně - jak předplatitelkám, tak i těm co kupují v trafice. A minule mi zas přišla nějaká příloha, která byla i v časopisu Moje psychologie - tak je mám dvě. Asik další předplatné kašlu ![]()
Ahoj chci se zeptat zda si někdo z vás předplácel časopis maminka v listopadu amohl si k němu vybrat dáreček, bud nějaká deka, vůně, hra česko junior............už vám došel?? Psali, že když platba proběhne do 30.11. balíček 100% dojde do vánoc platila jsem to na začátku listopadu maminku jsem si předplatila od ledna 2011a dárek pořád nepřišel… Přiel někomu z vás? Díky za odpovědi…