Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tyto hry mám ráda, chtěla jsem se registrovat, ale nějak mě to nechtělo přijmout? Děje se tam něco?
je to online hra, stavíš si vlastní hotelový komplex na pláži
musíš uklidit odpadky na přiděleném pozemku a zároveň stavíš budovy a zábavní aktivity pro turisty. jsi vlastně manažerem hotelu a staráš se o turisty:-) je to zadarmo a fakt super ![]()
Já na FB hraju Trainstation (no jo, jsem železničářské dítě
)
Pamatujete si na hru Slide a Lama? Bylo to na ICQ a strašně mě to bavilo. Neznáte nějakou podobnou?
Poté co jsem zlikvidovala všechny tučňáky vrhla jsem se na krůty. Rozhodně to ale nehrajte před Vánoci, protože jinak nic neuděláte. Já tyhle hry prostě miluju…
.
janasxx píše:
je to online hra, stavíš si vlastní hotelový komplex na plážimusíš uklidit odpadky na přiděleném pozemku a zároveň stavíš budovy a zábavní aktivity pro turisty. jsi vlastně manažerem hotelu a staráš se o turisty:-) je to zadarmo a fakt super
tak už to taky nějakou dobu hraju, ale jde to hoodně pomalu. Na jaké si úrovni?
je pravda, že to jde pomalu, ale zas u toho aspoň nemusíš sedět pořád
momentálně jsem na 134. úrovni. tak ať se ti daří ![]()
Kdybyste si holky zase chtěli zahrát nějakou pěknou hru, tak zkuste Bubble Trouble 2 - určitě vás to chytne. Já už to raději přestala hrát, protože jsem se nemohla dostat přes 40. kolo.
Sumaya píše:
Pamatujete si na hru Slide a Lama? Bylo to na ICQ a strašně mě to bavilo. Neznáte nějakou podobnou?
tu si pamatuju, dokonce jsem si ji stahla na mobil a pak jsem ho skoro nedala z ruky ![]()
Já zase ujíždím na hře Roller Coaster http://www.gamespot.com/…3/index.html