Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pikesova.lucie píše:
No, já jsem propadla hře The Sims… Jen přítel si pokaždé nechápavě ťuká na čelo vždy, když to zase pustím…
take jsem jednu dobu hrála the sims ale když jsem ji naistalovala tak mi to hlasi chybu asi to neni na windous 7 předtím jsem měla xp a šlapalo to a jedná o sims 2 tak se chystám koupit si the sims 3 tak snad to poběží
Marsi86 píše:pikesova.lucie píše:take jsem jednu dobu hrála the sims ale když jsem ji naistalovala tak mi to hlasi chybu asi to neni na windous 7 předtím jsem měla xp a šlapalo to a jedná o sims 2 tak se chystám koupit si the sims 3 tak snad to poběží
No, já jsem propadla hře The Sims… Jen přítel si pokaždé nechápavě ťuká na čelo vždy, když to zase pustím…
Ahoj, i The Sims 2 beží na Win 7, páč než jsem se před nedávnem dokopala koupit třetí díl, tak mi tam taky běžěly a bez problémů…
Pro pobavení a oživení diskuze přidávám pěknou logickou hru Fun Da Vinci. Dokážete dělovou kouli správně nasměrovat do amfóry - Fun Da Vinci.
Tak mě nikdo neodtrhne od stare supes hRy super mario hraju to uz 10let znam to nazpamet ale bomba
Maneli píše:www.farmerama.cz
![]()
![]()
Taky ted hraju. Jakej jsi level?
Kaljopka píše:
Já jsem dneska objevila hru Snail Bob a nemohu se od toho odtrhnout. Dáte někdo všech 20 kol?
prima ![]()
To vam teda pekne dekuju
Proc to sem davate, kdyz tu pak u toho sedim 2 hodiny
![]()
LeaZbrna píše:Maneli píše:Taky ted hraju. Jakej jsi level?www.farmerama.cz
![]()
![]()
Taky jsem závislá ![]()
Já jsem taky občas závislák - chytne mě to ![]()
Já zase miluju hry typu „hidden objects“, na tom fakt ulítávám
![]()
Tak vyzkoušejte třeba The Scruffs , ale varuji předem - je to hodně návykové ![]()
LeaZbrna píše:Maneli píše:Taky ted hraju. Jakej jsi level?www.farmerama.cz
![]()
![]()
Hrajete některá tuhle? Nemůžu se dostat přes 35. level, pomooooc ![]()
http://cz.gamelicker.com/…tacker-2-440