Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem dneska objevila hru Snail Bob a nemohu se od toho odtrhnout. Dáte někdo všech 20 kol?
Kaljopka - mě musel poradit 5letý syn …
já na to fakt nejsem, radši mahjong ![]()
Tak Mahjong si můžete zahrát taky. Dobrý je třeba Mahjong Artifacts.
doporučuju tadytu logickou hru ((-:
http://www.hry-online.com/…k_n_roll.php
Pokud si chcete zahrát pěknou hru o tom jak holčička pomáhá mamince s péčí o brášku a domácnost vyzkoušejte hru Lovely Daughter Surprise.
No tak tedy zakladatelce moc pěkně děkuju
akorát jsem si srazila sebevědomí, když mi nejde už 4. level ![]()
Kaljopka píše:
Pokud si chcete zahrát pěknou hru o tom jak holčička pomáhá mamince s péčí o brášku a domácnost vyzkoušejte hru Lovely Daughter Surprise.
Lovely Daughter Surprise byla trochu krátká, tak na nedělní odpoledne a dlouhé zimní večery můžete vyzkoušet třeba Pantheon. Ten je delší. Tak ať se vám líbí.
Pokud se chcete trochu odreagovat za dlouhých zimních večerů, tak vyzkoušejte hru s názvem Mooo!. Musíte dokutálet kravičku k prázdné láhvi, aby do ní mohla nadojit mléko. Dokážete udělat všech 30 úrovní?
No, já jsem propadla hře The Sims… Jen přítel si pokaždé nechápavě ťuká na čelo vždy, když to zase pustím…
Sims je moc pěkná hra, to se ani nedivím, že jsi tomu propadla. Já zase v poslední době nejradši sbírám peníze ve hře Shamrock Shooter. Nejhorší je, když člověk hraje a nemůže se od toho odtrhnout a dělat něco jiného. Nakonec to ale musí překonat, protože jinak by nic neudělal.