Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem, co hrají farmville2
Potřebuju poradit, co musím udělat, abych dostala mléko pro ovci, aby vyrostla.
Víte si někdo rady
![]()
Když ho už nemáš tak ti vyskočí tabukla kde máš napsáno Ask Friend a pak možnosti koupit ho za realné peníze. Pošli žádost kamarádovi, který také hraje
Jj musis pozadat pratele o pomoc
nebo zakoupit za farmarske penizky
@ivana-domca píše:
Aha, takže bez přátel se to nedá hrát?
Bohužel bez přátel to nejde. Jedině, že si budeš vše kupovat za reálné peníze, ale to vyjde na pěkný balík.
@T.Hololinka píše:
Bohužel bez přátel to nejde. Jedině, že si budeš vše kupovat za reálné peníze, ale to vyjde na pěkný balík.
no tak takový šílenec nejsem
No to budou mít ze mě radost
Já teda nesnášela, když mi někdo posílal tyhle žádosti a ted to taky budu dělat
![]()
@ivana-domca sice to nehraju, ale mam pocit, ze da si pridat jenom FV pratele, co s nima budes sdilet pouze veci ze hry ![]()
@ivana-domca
Hlavně aby to přátelé potvrzovali
Já mám na Fb asi 100 přátel, ale farmu hrajou jen 3
Ostatní o tom nechtějí ani slyšet.
@Bauli píše:
@ivana-domca sice to nehraju, ale mam pocit, ze da si pridat jenom FV pratele, co s nima budes sdilet pouze veci ze hry
To se dá, to je pravda, taky tam mám nějaké pro mě úplně neznámé lidi, ale dárky mi posílají a na jejich farmy taky můžu.
@T.Hololinka no snad jo, já to nechtěla dělat, ale bohužel mě to strašně brzdí a bez toho se nehnu dál ![]()
@T.Hololinka melo by to byt, ze budete jenom pratele ve hre, na FB ne. Je to tak?
@ivana-domca píše:
@T.Hololinka no snad jo, já to nechtěla dělat, ale bohužel mě to strašně brzdí a bez toho se nehnu dál
Chápu, já takhle bojovala taky. ![]()
@Bauli píše:
@T.Hololinka melo by to byt, ze budete jenom pratele ve hre, na FB ne. Je to tak?
Je to tak, teď jsem na to ještě koukala. Mám je v přátelích pouze na hře, ale na Fb přátelích je nemám.
@T.Hololinka tak pak se to v pohode da hrat (kdyz si odmyslim, jakej je to zrout casu
)
@Bauli ale je to odreagování když děti spí. MÁM ROZEHRANÉ 2 hry, farmu a ještě strategii, ale ta není na FB ![]()