Hra na FB farmville2 - co udělat, abych dostala mléko pro ovci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47759
10.1.14 10:47

Hra na FB farmville2

Ahoj všem, co hrají farmville2 :mavam: Potřebuju poradit, co musím udělat, abych dostala mléko pro ovci, aby vyrostla. :nevim: Víte si někdo rady :?: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2693
10.1.14 10:49

Když ho už nemáš tak ti vyskočí tabukla kde máš napsáno Ask Friend a pak možnosti koupit ho za realné peníze. Pošli žádost kamarádovi, který také hraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
10.1.14 10:50

Jj musis pozadat pratele o pomoc :) nebo zakoupit za farmarske penizky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.1.14 11:05

Aha, takže bez přátel se to nedá hrát? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
10.1.14 11:24
@ivana-domca píše:
Aha, takže bez přátel se to nedá hrát? :?

Bohužel bez přátel to nejde. Jedině, že si budeš vše kupovat za reálné peníze, ale to vyjde na pěkný balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.1.14 11:27
@T.Hololinka píše:
Bohužel bez přátel to nejde. Jedině, že si budeš vše kupovat za reálné peníze, ale to vyjde na pěkný balík.

no tak takový šílenec nejsem :lol: No to budou mít ze mě radost :mrgreen: Já teda nesnášela, když mi někdo posílal tyhle žádosti a ted to taky budu dělat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
10.1.14 11:31

@ivana-domca sice to nehraju, ale mam pocit, ze da si pridat jenom FV pratele, co s nima budes sdilet pouze veci ze hry :think:

• Citovat
  • Upravit
3684
10.1.14 11:31

@ivana-domca
Hlavně aby to přátelé potvrzovali :mrgreen: Já mám na Fb asi 100 přátel, ale farmu hrajou jen 3 :mrgreen: :mrgreen: Ostatní o tom nechtějí ani slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
10.1.14 11:32
@Bauli píše:
@ivana-domca sice to nehraju, ale mam pocit, ze da si pridat jenom FV pratele, co s nima budes sdilet pouze veci ze hry :think:

To se dá, to je pravda, taky tam mám nějaké pro mě úplně neznámé lidi, ale dárky mi posílají a na jejich farmy taky můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.1.14 11:33

@T.Hololinka no snad jo, já to nechtěla dělat, ale bohužel mě to strašně brzdí a bez toho se nehnu dál :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
10.1.14 11:34

@T.Hololinka melo by to byt, ze budete jenom pratele ve hre, na FB ne. Je to tak?

• Citovat
  • Upravit
3684
10.1.14 11:34
@ivana-domca píše:
@T.Hololinka no snad jo, já to nechtěla dělat, ale bohužel mě to strašně brzdí a bez toho se nehnu dál :zed:

Chápu, já takhle bojovala taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
10.1.14 11:35
@Bauli píše:
@T.Hololinka melo by to byt, ze budete jenom pratele ve hre, na FB ne. Je to tak?

Je to tak, teď jsem na to ještě koukala. Mám je v přátelích pouze na hře, ale na Fb přátelích je nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
10.1.14 11:37

@T.Hololinka tak pak se to v pohode da hrat (kdyz si odmyslim, jakej je to zrout casu :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
47759
10.1.14 11:40

@Bauli ale je to odreagování když děti spí. MÁM ROZEHRANÉ 2 hry, farmu a ještě strategii, ale ta není na FB :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák