Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Evickamicka píše:
Ahoj holky, mám jít do školky na praxy, budu dětem povídat o pejskovi. Musím do toho zařadit i nějakou aktivitu, aby pořát jen neseděly. Vůbec mě nenapadá comám jen obrázky pejsků, které jsou rozstříhány a děti je budou muset složit. Pak víčka od PET flašek a z nich podle své fantazie složit pejska. Jěstě potřebuju 2 “hry” a jsem bezradná :/ klidně to může být i něco víc pohybovýho. Děkuji za rady
Jako budoucí učitelka bys měla umět správně česky, což tedy vážně neumíš. Hrubky příšerné. Děs a běs. Mohu se zeptat, jakou známku máš z jazyka českého?
Pokud Ti chybí nápad, tak ať děti vyjmenují 10 slov, které se se k pejskovi hodí.
Mě napadlo udělat pro děti „jako“ cvičák. Běhat po čtyřech jako pejsci, přes různé překážky jako je na cvičáku
@Evickamicka píše:
Nebudu učitelka ve školce
no naštěstí.Ale psát bez vady budeš potřebovat všude.Dobře míněná rada - mákni na tom.
Znáš hru chodí pešek okolo? Nahraď to pešek slovem pejsek a máš to ![]()
@Evickamicka no teoreticky by to jít mělo,staci jeden aby obcházel a ostatní budou sedět v kruhu, 5 je takovej minimální počet bych řekla.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.