Hra Township

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
9.11.19 08:48

Krmivo se vyrábí ve Feed Mill.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.12.19 18:57

Ahoj nevíte někdo jak získat banány a vino?🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.2.20 11:42
@Urisek píše:
Ahoj nevíte někdo jak získat banány a vino?🤔

Ahoj banány a vino prez lodě čím vice se jich pošle tím vice je surovin a nejlépe lodě dokoupit já mám 4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.20 14:37

Ahoj Townshipaci,
uspesne jsem zmenil pristroj a doporucuji zaznamenat jmeno sveho mesta.
Pak nainstalovat novou hru na novy pristroj a zacit chvili hrat. Budete vyzvani k pojmenovani sveho mesta a v tu chvili ho musite pojmenovat jako svoje puvodni.
hra vam da na vyber, zda chcete hrat v novem meste od zacatku nebo se prihlasit k vasemu jiz rozehranemu mestu.
A hura, jste ve svem
Ja mam take problem, je MOZNE V PRUBEHU HRY ZMENIT SKUPINU, TYM apod?

To je ten erb v levem hornim rohu.
Hru uz prenest umim a ted bych se rad dostal do stejneho tymu jako moje partnerka, ktera hraje uz delsi dobu.
Dekuji za radu
 Vlada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.20 17:05

Ahoj, potřebuji poradit, jak je možné přidat do přátel určitého člověka, tak abych mu mohl pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.11.20 12:11

Lze hrát tu samou hru na mobilu i PC

Ahoj, prosím dá se ta samá hra hrát na mobilu i PC. Prostě když nehrají na PC a jsem mimo jestli můžu hrát na mobilu? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.11.20 09:55

Ten človek ti musí dať svoj # mesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.11.20 09:57

Skupina

Je prosím na FBskupina hráčov? Nachádzam len ruské, hrám už skoro rok farmu a som stále len s rusmi, chcela by som vyskúšať s Čechmi ci Slovákmi hrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.11.20 13:02
@lubacik píše:
Ten človek ti musí dať svoj # mesta

Co myslíte že mi musí dát #? Já hraju na oč s chci to samé město hrát i na mobilu když nejsem na pc… Jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.11.20 15:27
@Martio píše:
Co myslíte že mi musí dát #? Já hraju na oč s chci to samé město hrát i na mobilu když nejsem na pc… Jde to?

Aha sorry, omylom som odpovedala tebe, chcela som odpovedať na inú otázku. Ale ci ide hrať na pc farma? Ide, u nás v skupine hrajú cez PC ale ako? Neviem 🤷‍♀️ treba si stiahnuť neake programu aby sa ti dali v pc otvarat hry co su na mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.20 22:24

Ahojte žienky mam založenu novú CO-OP skupinu ak sa chcete pridať a hlavne si navzájom pomáhať tak poďte k nám ☺️️ Názov: Slovakia together

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.21 11:24

Hledám lidí do týmu

Ahoj hledám spolehlivé hráče do regatty holky nebojte se a najděte si mě (cz hihi :)

• Citovat
  • Upravit
1852
16.9.21 16:15
@Anonymní píše:
Ahoj hledám spolehlivé hráče do regatty holky nebojte se a najděte si mě (cz hihi :)

Plati nabidka? Nemuzu nic najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.22 11:43

Hra

Ahoj, jsem začátečník v této hře, jak mám nakrmit ty krávy? Anglicky neumím vůbec. Pouze základy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.1.22 20:02
@iva8125 píše:
Jsem Level 24. Opravdu vás nemohu najít. Nenajde mi to vůbec nic co začíná CZ. Zkus prosím najít mne. Skupinu jsem nazvala CZ a jmenuji se Township Mumu. Jedinné co mne napadá je to, že hraji na počítači, ale to by neměl být žádný rozdíl na jakém zařízení mám hru spuštěnou. Zrada bude asi někde jinde, budu pátrat dál co s tím. Díky Ti za odpověď. Iva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí