Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky to jsem zase já
konečně jsem se tak nejak rozhodla co koupit prckovi k vánocum,ale bohužel našel se problém
dostali jsme katalog od dračiku a tam měli od keenwey hrací centrum, je to takovej stoleček, kdo má podívejte se na stranu 11
nu problém je ten, že v dráčku už ho nemají, tak hledam jak blázen,ale nikde ho na netu nemužu najít…
což mi dost štve páč už sem si malovala jak díky tomuhle stolečku naučim kluka na nočník
tak kdybyste mi prosím pomohli s hledáním???
a pak ještě nevim kde sehnat takový zvířátka s umělý hmoty v dráčku to vim jenže to jsou divoká zvířata a na to je ještě malej, nejdřív at pozná hlavně psa, krávu, kočku…atd…ale taky nikde nevim sehnat.. jen v tesku mají jednotlivce za 60 kč, což nekradu, že jo?
prosím poradte ![]()
Absolutne si nedokazu predstavit, jak to hraci centrum vypada, proto budu taky rada za kazdy odkaz… ![]()
Z tvého popisu se nedá pochopit, jak to centrum vypadá, co to jako dělá. Zkus to nějak popsat.
Jinak firma se píše keenway-to může dělat neplechu při vyhledávání.
Malá zvířátka měli třeba v kauflandu v sáčku.
holky ten hrací stoleček je od keenway…popis- hrací centrum plné zvuků a světelnách efektu.
http://www.batolata.cz/detail.php?… tenhle taky nevypadá špatně.
jajinka veverka píše:
holky ten hrací stoleček je od keenway…popis- hrací centrum plné zvuků a světelnách efektu.
napiš si do seznamu na zboží hrací stoleček keenway
tam ho najdeš, nejde to sem vložit.
nu nevypadá,ale je hrozne drahej
tenhle je jen za 500.., teda je to pohádková cena, jinak stojí 700ale i tak si myslim že cena je dobrá
zkus si to najít na caryfuk,cz, nejde sem dát odkaz ale mají ho tam o stovku dražší.
A dráčik má e-shop, tak by ho tam mohli mít? Nebo do jiného města, jestli máte poblíž…
svicka píše:
zkus si to najít na caryfuk,cz, nejde sem dát odkaz ale mají ho tam o stovku dražší.
A dráčik má e-shop, tak by ho tam mohli mít? Nebo do jiného města, jestli máte poblíž…
jj zkusim to..na ofiko stránky dráčku jsme koukala,ale nenašla právě.kouknu na čáryfuka, pokud je 100 dražší nevadi,ale ještě tu má poblíž klatovi, byli jsme jen v Plzni