Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Posledních pár let akorát oblečení a maximálně, když cíleně jedu pro něco z letáku. Tesco u nás je pro mě nedostačující co se potravin týče, protože salýmy olezlý, maso vesměs žádný. Ovoce občas ujde, ale taky nic moc.
Mufina píše:
AHoj MonSkoro všechno
To jsem ti pomohla, co?
Mufi ja taky kdyz mame dve skoro pred barakem:D Kdyz je diskuze na tema co kupujete v Lidlu, DM tak muze byt, i co kupujete v Tescu, abychom se na rodicovske nenudily,ze?:D
Na Tesco u nás jsem vždy nadávala, ale dost se zlepšili a protože Albert máme od domu dál a já mám těhu nevolnosti, tak ho vítám. Zvykla jsem si na něj. Máme v něm i krámek masa a uzenin Novák, takže maso kupujeme tam. Dřív jsme dělali mega nákupy v Albertu v Šestce.
Oblečení pro malýho…to je asi vše
, pak jen když je něco v akci.
Nejvíc tam asi chodíme pro ty jejich plíny, když je mají v akci a věci na mimča. Potraviny jen minimálně.
Všechno, protože jiný krám tu není.Tedy krom masa, to je fuj.
A totálně mě dostává ta jejich reklama na vždy čerstvou a kvalitní zeleninu, protože já hnusnější neviděla ani u Vietnamců.(mám teda ale na mysli Tesco supermarket).
Příspěvek upraven 16.11.11 v 12:55
lleennttiillkkaa píše:
Posledních pár let akorát oblečení a maximálně, když cíleně jedu pro něco z letáku. Tesco u nás je pro mě nedostačující co se potravin týče, protože salýmy olezlý, maso vesměs žádný. Ovoce občas ujde, ale taky nic moc.
Tak tohle je úplně přesný!!Taky spíš nějaký oblečení,ale spíš jen určitý věci z letáku když je akce.
Trička a tepláky na dítě
potraviny hlavně cizokrajné - které nemají v malých sámoškách
občas hračky
pleny jinak nic moc, jelikoz maji zraso drahy a vyber nula nula prd
kedysi bolo tesco super, ale momentalne je v stadiu poklesu kvality a neustaleho stupania cien, takze tak skoro tam uz asi nepachnem ![]()