Patřím sem?

9994
16.11.11 10:56

Patřím sem?

Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím :nevim: . Děti už mám odrostlé a další neplánuju. Ale zapojuju se i do diskusí o miminkách, baví mě to vzpomínat a vracet se o 12 -15 let zpátky. Proč to vlastně píšu? Takové poděkování, emimino je moje nová kamarádka, která má vždycky čas :-D :srdce: a taky mě zajímá, jestli tu jsou i jiné maminky s odrostlými dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
16.11.11 11:00

Tak určitě tady patříš.Jsou tady různé kategorie do kterých se zařadíš :-D tak já dítě zatím čekám.A jsou tady holky bez dětí i maminky odrostlých dětí :-D

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
16.11.11 11:02

Tak to máme společnou kamarádku :wink: Já už taky nemám mimina, děti mají 7 a 8 roků :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16291
16.11.11 11:02

Já bych řekla že určitě patříš, dost často se tu shání rady matek s odrostlejšími „prevíty“, ty jsou vzácné, na mimino je tu expert každá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.11.11 11:23

Tady se neřeší jen mimina, páč i když se o to teda hodně snaží, svět se netočí jen kolem nich! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
16.11.11 11:31
ww píše:
Tak to máme společnou kamarádku :wink: Já už taky nemám mimina, děti mají 7 a 8 roků :mavam:

To mě těší :mavam:. Nevím, jak dlouho jede emimino, ale vzhledem k množství tvých příspěvků, ty jsi tu od mimin, viď? Třeba tu já zase budu do vnoučat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
16.11.11 11:33
Hanule píše:
Já bych řekla že určitě patříš, dost často se tu shání rady matek s odrostlejšími „prevíty“, ty jsou vzácné, na mimino je tu expert každá :lol:

Prevíty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
16.11.11 11:35

Paoloska,ja mam sedmileteho,na emimino jsem chodila,jeste nez jsem s nim byla tehotna :wink: jen tak z emimina neodejdu :-D :andel:

Jinak rady maminky odrostlych deti se urco ceni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.11.11 11:38

No, na to se taky těším. Na ty „prevíty“ ! :mavam: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Paoloska píše:
Hanule píše:
Já bych řekla že určitě patříš, dost často se tu shání rady matek s odrostlejšími „prevíty“, ty jsou vzácné, na mimino je tu expert každá :lol:
Prevíty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a dík!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.11.11 11:41

Určitě sem patří každý..

Ale já myslím, že za půl roku zakukám a už nebudu mít vůbec čas sem chodit..Bohužel chodit do práce a ještě lézt na emimino by bylo jistojistě na úkor dětí :oops: 8-)
Ale bude se mi stýskat.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
16.11.11 11:41

Holky, to je příjemný to číst. Dík moc :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
16.11.11 11:42
Paoloska píše:
ww píše:
Tak to máme společnou kamarádku :wink: Já už taky nemám mimina, děti mají 7 a 8 roků :mavam:
To mě těší :mavam:. Nevím, jak dlouho jede emimino, ale vzhledem k množství tvých příspěvků, ty jsi tu od mimin, viď? Třeba tu já zase budu do vnoučat :mrgreen:

Já jsem tady přesně rok :wink: Když jsem měla mimina tak jsem o emiminu ani nevědela a o PC s internetem jsem si mohla nechat jen zdát :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
16.11.11 11:47
Paoloska píše:
Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím :nevim: . Děti už mám odrostlé a další neplánuju. Ale zapojuju se i do diskusí o miminkách, baví mě to vzpomínat a vracet se o 12 -15 let zpátky. Proč to vlastně píšu? Takové poděkování, emimino je moje nová kamarádka, která má vždycky čas :-D :srdce: a taky mě zajímá, jestli tu jsou i jiné maminky s odrostlými dětmi.

na emiminu je i moje mamca, je ji 58 let a ma odrostle 3deti z toho nejmladsimu je 22, tak myslim, ze rozhodne nejsi nejstarsi… ;)

• Citovat
  • Upravit
22004
16.11.11 12:08
Paoloska píše:
Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím :nevim: .

To musíš vědět sama, jestli se tu cítíš dobře a máš tu s někým společnou řeč, i když už máš život trošku jinde než většina nás ostatních. Však se tu najde i pár chlapů či bezdětných „nesnažilek“… Je to tu přece pro každého :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.11.11 12:13

určitě patříš. emimino je dobrá kamarádka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie