Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím
. Děti už mám odrostlé a další neplánuju. Ale zapojuju se i do diskusí o miminkách, baví mě to vzpomínat a vracet se o 12 -15 let zpátky. Proč to vlastně píšu? Takové poděkování, emimino je moje nová kamarádka, která má vždycky čas
a taky mě zajímá, jestli tu jsou i jiné maminky s odrostlými dětmi.
Tak určitě tady patříš.Jsou tady různé kategorie do kterých se zařadíš
tak já dítě zatím čekám.A jsou tady holky bez dětí i maminky odrostlých dětí ![]()
Tak to máme společnou kamarádku
Já už taky nemám mimina, děti mají 7 a 8 roků ![]()
Já bych řekla že určitě patříš, dost často se tu shání rady matek s odrostlejšími „prevíty“, ty jsou vzácné, na mimino je tu expert každá ![]()
Tady se neřeší jen mimina, páč i když se o to teda hodně snaží, svět se netočí jen kolem nich! ![]()
ww píše:
Tak to máme společnou kamarádkuJá už taky nemám mimina, děti mají 7 a 8 roků
To mě těší
. Nevím, jak dlouho jede emimino, ale vzhledem k množství tvých příspěvků, ty jsi tu od mimin, viď? Třeba tu já zase budu do vnoučat ![]()
Hanule píše:
Já bych řekla že určitě patříš, dost často se tu shání rady matek s odrostlejšími „prevíty“, ty jsou vzácné, na mimino je tu expert každá
Prevíty
a dík!
Paoloska,ja mam sedmileteho,na emimino jsem chodila,jeste nez jsem s nim byla tehotna
jen tak z emimina neodejdu
![]()
Jinak rady maminky odrostlych deti se urco ceni ![]()
No, na to se taky těším. Na ty „prevíty“ !
![]()
Paoloska píše:Hanule píše:Prevíty
Já bych řekla že určitě patříš, dost často se tu shání rady matek s odrostlejšími „prevíty“, ty jsou vzácné, na mimino je tu expert každá![]()
![]()
a dík!
Určitě sem patří každý..
Ale já myslím, že za půl roku zakukám a už nebudu mít vůbec čas sem chodit..Bohužel chodit do práce a ještě lézt na emimino by bylo jistojistě na úkor dětí
![]()
Ale bude se mi stýskat.. ![]()
Paoloska píše:ww píše:To mě těší
Tak to máme společnou kamarádkuJá už taky nemám mimina, děti mají 7 a 8 roků
. Nevím, jak dlouho jede emimino, ale vzhledem k množství tvých příspěvků, ty jsi tu od mimin, viď? Třeba tu já zase budu do vnoučat
Já jsem tady přesně rok
Když jsem měla mimina tak jsem o emiminu ani nevědela a o PC s internetem jsem si mohla nechat jen zdát ![]()
Paoloska píše:
Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím. Děti už mám odrostlé a další neplánuju. Ale zapojuju se i do diskusí o miminkách, baví mě to vzpomínat a vracet se o 12 -15 let zpátky. Proč to vlastně píšu? Takové poděkování, emimino je moje nová kamarádka, která má vždycky čas
![]()
a taky mě zajímá, jestli tu jsou i jiné maminky s odrostlými dětmi.
na emiminu je i moje mamca, je ji 58 let a ma odrostle 3deti z toho nejmladsimu je 22, tak myslim, ze rozhodne nejsi nejstarsi… ![]()
Paoloska píše:
Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím.
To musíš vědět sama, jestli se tu cítíš dobře a máš tu s někým společnou řeč, i když už máš život trošku jinde než většina nás ostatních. Však se tu najde i pár chlapů či bezdětných „nesnažilek“… Je to tu přece pro každého ![]()