Jdou roztáhnout boty?

marra
16.11.11 09:00

Jdou roztahnout boty?

Mam takovy trapny dotaz :oops: :oops: Kupila jsem si prez net nove boty,jsou to takove kozajdo snehule,ale po obuti jsem zjistila,ze jedna bota je docela ok,ale ta druha me tahne na nartu a dokonce i na pate :roll: :roll: delava mi to,mam asi jednu nohu tlustsi nebo co,myslela jsem ze to rozchodim,ale pri dnesni chuzi do skolky,jsem myslela ze umru :-? Myslite ,ze by sla ta jedna bota nejak roztahnout?nechce se mi jich vzdavat,jsou bozi,a vysnene :lol: :lol: Nejsu kozene,jsou z takve pevne latky,nevim jak to popsat,snehulove,a na pate kozene jsou :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65395
16.11.11 09:09

Marra..někde jsem četla–mokré tlusté ponožky na nohu a do bot a chodit v nich doma…
ale jestli to pomáhá nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
16.11.11 09:10

Co takový ty napínače do bot? Nebo je vycpat třeba vlhkým něčím? Záleží na materiálu :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.11.11 09:15

Zkusim tam narvat mokry rucnik :palec: mozna vyzkusim i ty ponozky :think: a myslite holky,ze obuvnik by to nejak neroztahl?holky ten material je takova pevna snehulovina,ja vam sem soupnu fotku

• Citovat
  • Upravit
13338
16.11.11 09:18

Ty jo, jsou fakt krásný :palec: :palec: Zkusila bych ten vlhkej ručník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
16.11.11 09:22

Marra…dej do vyhledávača třeba na seznamu
„jak roztáhnout boty“
a vyjede ti pár odkazů.....třeba něco najdeš a pomůže to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.11.11 09:22
Míša8808 píše:
Ty jo, jsou fakt krásný :palec: :palec: Zkusila bych ten vlhkej ručník :think:

jsou nechci je davat pryc,sehnala jsem je o polovinu levneji :pankac: jdu tam narvat ten rucnik,nebo si urvu hnatu :twisted: :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9649
16.11.11 09:24

Asi te zklamu, ale ja jsem si taky loni koupila snehulky.
V obchode jsem si je vyzkousela, velikost mi sedela, jenze nedopatrenim vzal chlap jinou krabici ale se stejnym cislem.
Skoro jsem to pres nart neobula jak to bylo uzky, chuze v tom silene bolela a reklamaci mi samozrejme neuznali a ani nevymenili za jine cislo! :cert:
Botu jsem zadnym zpusobem neroztahla - pevny material proste jen tak nepovoli…
Ted uz boty zkousim na sestkrat a jeste jednou pred pokladnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.11.11 09:28

ahojky holky…nečetla jsem příspěvky,tak možná se budu opakovat. Mě byli také jedny boty malé…šla jsem tady u nás do obuvy a oni tam mají dohromady i opravnu. Boty mi dala na takové roztahovací napínače a měla jsem je tam asi týden a po týdnu jsem si pro ně šla a byli o celé číslo větší. 8-o
Sama jsem tomu nemohla uvěřit a slouží mi dodnes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
16.11.11 09:31

Ještě pomáhá nasáknout lihem … tak se to dělá u tanečních bot, pak do nich hupnout v mokrých ponožkách a trajdat v nich podoma … ale moc komfortní to tedy není … ale výsledek stojí za to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
16.11.11 10:01
marra píše:
Míša8808 píše:
Ty jo, jsou fakt krásný :palec: :palec: Zkusila bych ten vlhkej ručník :think:
jsou nechci je davat pryc,sehnala jsem je o polovinu levneji :pankac: jdu tam narvat ten rucnik,nebo si urvu hnatu :twisted: :twisted: :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.11 10:03

Zkus tu silnou navlhčenou ponožku a chodit v té botě doma několik hodin. To by se ti mělo vytvarovat podle nohy (alespoň u kůže to pomáhá). Navlhčený ručník nepomáhá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
16.11.11 10:06

prodávají na to speciální sprej - já si ho koupila na jedny lodičky, měli ho v Humanicu (ten sprej, ne ty boty :-) ). Jinak něco podobného zde .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.11.11 10:19

Vyrábí se pěna na roztažení obuvi,mají ji skoro v každé prodejně.
Ale v tvém případě jsem skeptická,obuv lze roztáhnout do šířky,pokud je z materiálu,který to umožní (kůže).Naopak se při koupi kožené obuvi doporučuje,aby byla trošku pevnější do šířky,po vyšlápnutí pak sedí dobře a nepadá )lodičky,balerinky a jiné otevřené boty) do délky se bota nepovolí,tam jí drží podešev a výstuhy paty+špičky…
Pokud se jich nechceš vzdát tak zkus tu pěnu,budeš mín trpět.
Jo a vytáhneš to pouze tlakem,takže v nich musíš doma chodit,tím,že tam cokoliv nastříkáš nebo něco ti nepomůže.

Než to odešlu,už to tady je… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.11.11 11:59

Holky ja jsem projela net,a jedine reseni co me napadlo,je ,ze je donesu k obuvnikovi at je roztahne,prej to stoji par kacek,ale netusila jsem ze t trva tyden :-? hned v pondeli je tam dovezu,a uvidime,dekuji za rady :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová