Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marra..někde jsem četla–mokré tlusté ponožky na nohu a do bot a chodit v nich doma…
ale jestli to pomáhá nevím ![]()
Co takový ty napínače do bot? Nebo je vycpat třeba vlhkým něčím? Záleží na materiálu
![]()
Zkusim tam narvat mokry rucnik
mozna vyzkusim i ty ponozky
a myslite holky,ze obuvnik by to nejak neroztahl?holky ten material je takova pevna snehulovina,ja vam sem soupnu fotku
Marra…dej do vyhledávača třeba na seznamu
„jak roztáhnout boty“
a vyjede ti pár odkazů.....třeba něco najdeš a pomůže to
Míša8808 píše:
Ty jo, jsou fakt krásný![]()
Zkusila bych ten vlhkej ručník
jsou nechci je davat pryc,sehnala jsem je o polovinu levneji
jdu tam narvat ten rucnik,nebo si urvu hnatu
![]()
Asi te zklamu, ale ja jsem si taky loni koupila snehulky.
V obchode jsem si je vyzkousela, velikost mi sedela, jenze nedopatrenim vzal chlap jinou krabici ale se stejnym cislem.
Skoro jsem to pres nart neobula jak to bylo uzky, chuze v tom silene bolela a reklamaci mi samozrejme neuznali a ani nevymenili za jine cislo! ![]()
Botu jsem zadnym zpusobem neroztahla - pevny material proste jen tak nepovoli…
Ted uz boty zkousim na sestkrat a jeste jednou pred pokladnou.
ahojky holky…nečetla jsem příspěvky,tak možná se budu opakovat. Mě byli také jedny boty malé…šla jsem tady u nás do obuvy a oni tam mají dohromady i opravnu. Boty mi dala na takové roztahovací napínače a měla jsem je tam asi týden a po týdnu jsem si pro ně šla a byli o celé číslo větší. ![]()
Sama jsem tomu nemohla uvěřit a slouží mi dodnes ![]()
Ještě pomáhá nasáknout lihem … tak se to dělá u tanečních bot, pak do nich hupnout v mokrých ponožkách a trajdat v nich podoma … ale moc komfortní to tedy není … ale výsledek stojí za to ![]()
marra píše:Míša8808 píše:jsou nechci je davat pryc,sehnala jsem je o polovinu levneji
Ty jo, jsou fakt krásný![]()
Zkusila bych ten vlhkej ručník
jdu tam narvat ten rucnik,nebo si urvu hnatu
![]()
![]()
Zkus tu silnou navlhčenou ponožku a chodit v té botě doma několik hodin. To by se ti mělo vytvarovat podle nohy (alespoň u kůže to pomáhá). Navlhčený ručník nepomáhá ![]()
prodávají na to speciální sprej - já si ho koupila na jedny lodičky, měli ho v Humanicu (ten sprej, ne ty boty
). Jinak něco podobného zde .
Vyrábí se pěna na roztažení obuvi,mají ji skoro v každé prodejně.
Ale v tvém případě jsem skeptická,obuv lze roztáhnout do šířky,pokud je z materiálu,který to umožní (kůže).Naopak se při koupi kožené obuvi doporučuje,aby byla trošku pevnější do šířky,po vyšlápnutí pak sedí dobře a nepadá )lodičky,balerinky a jiné otevřené boty) do délky se bota nepovolí,tam jí drží podešev a výstuhy paty+špičky…
Pokud se jich nechceš vzdát tak zkus tu pěnu,budeš mín trpět.
Jo a vytáhneš to pouze tlakem,takže v nich musíš doma chodit,tím,že tam cokoliv nastříkáš nebo něco ti nepomůže.
Než to odešlu,už to tady je… ![]()
Holky ja jsem projela net,a jedine reseni co me napadlo,je ,ze je donesu k obuvnikovi at je roztahne,prej to stoji par kacek,ale netusila jsem ze t trva tyden
hned v pondeli je tam dovezu,a uvidime,dekuji za rady ![]()
Mam takovy trapny dotaz
Kupila jsem si prez net nove boty,jsou to takove kozajdo snehule,ale po obuti jsem zjistila,ze jedna bota je docela ok,ale ta druha me tahne na nartu a dokonce i na pate
delava mi to,mam asi jednu nohu tlustsi nebo co,myslela jsem ze to rozchodim,ale pri dnesni chuzi do skolky,jsem myslela ze umru
Myslite ,ze by sla ta jedna bota nejak roztahnout?nechce se mi jich vzdavat,jsou bozi,a vysnene
Nejsu kozene,jsou z takve pevne latky,nevim jak to popsat,snehulove,a na pate kozene jsou