Jdou roztáhnout boty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
29.9.16 16:25

@Teruna000
jednou mě říkal jede masér, že roztahuje boty tak, že je dá vařit :nevim: do horké vody dá boty, pak si je nazuje, prý povolí…já si to neumím představit, říkal to tak věrohodně, zatím jsem nezkoušela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.9.16 17:22

Crocsy podle me nepovolej vubec, mam u nasich jedny leta letouci a maximalne se trochu proslaply podle nohy, jinak vubec.

Nicmene z dotazku jsem uplne nepochopila, jestli roztahujes crocsy nebo baleriny :mrgreen: Ty balerinky jdou roztahnout, ja si cilene kupuju mensi a vzdycky se vytahnou, nemam rada kdyz mi pak na noze plandaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
29.9.16 18:26

@Azeretereza balerínky od Crocs :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.9.16 19:00

Umělou hmotu neroztáhnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.9.16 20:45
@Teruna000 píše:
@Azeretereza balerínky od Crocs :-D

Aha! Jsem nejaka opozdena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.1.21 12:37

Roztáhnutí gumových bot

Ahoj, na balkone jsem si nechala crocsy a stahly se mi tak moc, ze mi nesly nazout. Nasla jsem na internetu radu a ta fungovala. Oblekla jsem si dvoje hrube ponozky a bylo narvala na nohy a fenem je zahrivala. Ty se roztahly, mela jsem je nazute dokud nevyhladly a fakt se krasne roztahly 👍 doporucuju. Psali ze by to melo fungovat i na kozene boty, to jsem ale nezkousela. Tak snad to nekomu pomuze 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.1.21 12:37

Roztáhnutí gumových bot

Ahoj, na balkone jsem si nechala crocsy a stahly se mi tak moc, ze mi nesly nazout. Nasla jsem na internetu radu a ta fungovala. Oblekla jsem si dvoje hrube ponozky a bylo narvala na nohy a fenem je zahrivala. Ty se roztahly, mela jsem je nazute dokud nevyhladly a fakt se krasne roztahly 👍 doporucuju. Psali ze by to melo fungovat i na kozene boty, to jsem ale nezkousela. Tak snad to nekomu pomuze 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová