Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruna000
jednou mě říkal jede masér, že roztahuje boty tak, že je dá vařit
do horké vody dá boty, pak si je nazuje, prý povolí…já si to neumím představit, říkal to tak věrohodně, zatím jsem nezkoušela ![]()
Crocsy podle me nepovolej vubec, mam u nasich jedny leta letouci a maximalne se trochu proslaply podle nohy, jinak vubec.
Nicmene z dotazku jsem uplne nepochopila, jestli roztahujes crocsy nebo baleriny
Ty balerinky jdou roztahnout, ja si cilene kupuju mensi a vzdycky se vytahnou, nemam rada kdyz mi pak na noze plandaj.
@Teruna000 píše:
@Azeretereza balerínky od Crocs
Aha! Jsem nejaka opozdena ![]()
Ahoj, na balkone jsem si nechala crocsy a stahly se mi tak moc, ze mi nesly nazout. Nasla jsem na internetu radu a ta fungovala. Oblekla jsem si dvoje hrube ponozky a bylo narvala na nohy a fenem je zahrivala. Ty se roztahly, mela jsem je nazute dokud nevyhladly a fakt se krasne roztahly 👍 doporucuju. Psali ze by to melo fungovat i na kozene boty, to jsem ale nezkousela. Tak snad to nekomu pomuze 😊
Ahoj, na balkone jsem si nechala crocsy a stahly se mi tak moc, ze mi nesly nazout. Nasla jsem na internetu radu a ta fungovala. Oblekla jsem si dvoje hrube ponozky a bylo narvala na nohy a fenem je zahrivala. Ty se roztahly, mela jsem je nazute dokud nevyhladly a fakt se krasne roztahly 👍 doporucuju. Psali ze by to melo fungovat i na kozene boty, to jsem ale nezkousela. Tak snad to nekomu pomuze 😊