Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč by ne. tady se řeší všecno
a navíc každá zkušená maminka se hodí ![]()
Ahoj,já jsem dokonce už šestinásobná babča.Ráda si přečtu o novotách,abych byla v obraze,někdy i poradím.Jsem členkou jedné uzavřené skupiny.
bamba píše:
Ahoj,já jsem dokonce už šestinásobná babča.Ráda si přečtu o novotách,abych byla v obraze,někdy i poradím.Jsem členkou jedné uzavřené skupiny.
No jistě, bamba! ![]()
Jasně že sem patříš. ![]()
Kdyby se tu řešili jen miminka, byla by tu nuda.
![]()
Já sem chodím od roku 2005, takže už taky nemám mimčo (starší dítě má sedm) a další neplánujeme, ale emimino je ještě o pár let starší, už si to zas nepamatuju (2002 nebo 3
).
ww píše:Paoloska píše:Já jsem tady přesně rokww píše:To mě těší
Tak to máme společnou kamarádkuJá už taky nemám mimina, děti mají 7 a 8 roků
. Nevím, jak dlouho jede emimino, ale vzhledem k množství tvých příspěvků, ty jsi tu od mimin, viď? Třeba tu já zase budu do vnoučat
Když jsem měla mimina tak jsem o emiminu ani nevědela a o PC s internetem jsem si mohla nechat jen zdát
Tý jo, no to jsi diskusní dračice
Jinak já, když měla mimina, tak mi radila akorát tchyně a to stálo za to. Emimino je zlatý. ![]()
Ema N. píše:Paoloska píše:na emiminu je i moje mamca, je ji 58 let a ma odrostle 3deti z toho nejmladsimu je 22, tak myslim, ze rozhodne nejsi nejstarsi…
Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím. Děti už mám odrostlé a další neplánuju. Ale zapojuju se i do diskusí o miminkách, baví mě to vzpomínat a vracet se o 12 -15 let zpátky. Proč to vlastně píšu? Takové poděkování, emimino je moje nová kamarádka, která má vždycky čas
![]()
a taky mě zajímá, jestli tu jsou i jiné maminky s odrostlými dětmi.
Ne, to si určitě nemyslim, že jsem tady nejstarší, teoreticky bych ještě klíďo mimčo mohla mít, ale fakt jen teoreticky ![]()
bamba píše:
To je super ![]()
já jsem tady registrovaná od zač. r. 2010, ale já moc nediskutuji, hlavně čtu, sem tam se na něco zeptám, co potřebuji. Jaksi nemám moc čas na diskutování se 2 malými
.Určitě sem patří každý, ať má malé, velké děti, nebo nemá nebo se snaží.
Paoloska píše:
Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím. Děti už mám odrostlé a další neplánuju. Ale zapojuju se i do diskusí o miminkách, baví mě to vzpomínat a vracet se o 12 -15 let zpátky. Proč to vlastně píšu? Takové poděkování, emimino je moje nová kamarádka, která má vždycky čas
![]()
a taky mě zajímá, jestli tu jsou i jiné maminky s odrostlými dětmi.