Patřím sem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
16.11.11 12:22

Proč by ne. tady se řeší všecno :mrgreen: a navíc každá zkušená maminka se hodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
16.11.11 12:43

Ahoj,já jsem dokonce už šestinásobná babča.Ráda si přečtu o novotách,abych byla v obraze,někdy i poradím.Jsem členkou jedné uzavřené skupiny.

• Citovat
  • Upravit
20518
16.11.11 13:20
bamba píše:
Ahoj,já jsem dokonce už šestinásobná babča.Ráda si přečtu o novotách,abych byla v obraze,někdy i poradím.Jsem členkou jedné uzavřené skupiny.

No jistě, bamba! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.11.11 13:25

Jasně že sem patříš. :palec:
Kdyby se tu řešili jen miminka, byla by tu nuda. :wink: :lol:
Já sem chodím od roku 2005, takže už taky nemám mimčo (starší dítě má sedm) a další neplánujeme, ale emimino je ještě o pár let starší, už si to zas nepamatuju (2002 nebo 3 :?: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
16.11.11 13:57
ww píše:
Paoloska píše:
ww píše:
Tak to máme společnou kamarádku :wink: Já už taky nemám mimina, děti mají 7 a 8 roků :mavam:
To mě těší :mavam:. Nevím, jak dlouho jede emimino, ale vzhledem k množství tvých příspěvků, ty jsi tu od mimin, viď? Třeba tu já zase budu do vnoučat :mrgreen:
Já jsem tady přesně rok :wink: Když jsem měla mimina tak jsem o emiminu ani nevědela a o PC s internetem jsem si mohla nechat jen zdát :lol:

Tý jo, no to jsi diskusní dračice 8-o Jinak já, když měla mimina, tak mi radila akorát tchyně a to stálo za to. Emimino je zlatý. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
16.11.11 13:58
Ema N. píše:
Paoloska píše:
Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím :nevim: . Děti už mám odrostlé a další neplánuju. Ale zapojuju se i do diskusí o miminkách, baví mě to vzpomínat a vracet se o 12 -15 let zpátky. Proč to vlastně píšu? Takové poděkování, emimino je moje nová kamarádka, která má vždycky čas :-D :srdce: a taky mě zajímá, jestli tu jsou i jiné maminky s odrostlými dětmi.
na emiminu je i moje mamca, je ji 58 let a ma odrostle 3deti z toho nejmladsimu je 22, tak myslim, ze rozhodne nejsi nejstarsi… ;)

Ne, to si určitě nemyslim, že jsem tady nejstarší, teoreticky bych ještě klíďo mimčo mohla mít, ale fakt jen teoreticky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
16.11.11 14:00
bamba píše:

To je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.11.11 14:11

já jsem tady registrovaná od zač. r. 2010, ale já moc nediskutuji, hlavně čtu, sem tam se na něco zeptám, co potřebuji. Jaksi nemám moc čas na diskutování se 2 malými :nevim: .Určitě sem patří každý, ať má malé, velké děti, nebo nemá nebo se snaží.

Paoloska píše:
Ahoj maminy. Na emimino chodím pár měsíců a moc mě baví diskutovat s vámi. Díky těmto diskusím, někdy i anonymním, jsem si některé věci v životě srovnala a je mi líp. Jen mě občas napadne, jestli sem vůbec patřím :nevim: . Děti už mám odrostlé a další neplánuju. Ale zapojuju se i do diskusí o miminkách, baví mě to vzpomínat a vracet se o 12 -15 let zpátky. Proč to vlastně píšu? Takové poděkování, emimino je moje nová kamarádka, která má vždycky čas :-D :srdce: a taky mě zajímá, jestli tu jsou i jiné maminky s odrostlými dětmi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová