Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oblečení, začalo se mi líbit F and F.Oblečení pro Matík a jídlo.
Holky a kam chodíte do Tesca? Já chodím na Zličín ( zrovna v pátek se chystám
) a většinou je to ok.Je to můj nejoblíbenější hypermarket…:)))
nepř. Alichi píše:
Teda, když už tu tato diskuze je, tak jsem se chtěla zeptat, jestli v nějakém Tescu ve vašem okolí ještě namají ten dětský notebook za asi 250,– - nevšimly jste si, holky?Jinak do Tesca chodím málo, dříve plínky, nějaké oblečení a u nás v něm pečou výborné housky. Ať nejsem úplně OT.
V tescu nevím,ale já jsem kupovala pro Matyase teď v Itersparu za 349. ten z tesca se mi na něj přišel až moc vymakanej.
Holky a kam chodíte do Tesca? Já chodím na Zličín ( zrovna v pátek se chystám) a většinou je to ok.Je to můj nejoblíbenější hypermarket…:)))
Já do Českých Budějovic, ale opravdu jen v nejnutnějším případě. na větší nákupy jezdíme do Globusu, na menší do Billy.Normálně nakupuji u nás na vsi ve Flopu.
„Naše“ Tesco je docela v pohodě (Břeclav). Chodím tam nakupovat dost často.
Z nejídla tam kupuju ráda jejich toaleťák, jejich plíny beru jen když nemaj v akci Huggiesky který mám radši (Pampers nesnesu, páchnou mi), pytle do koše, super jsou ty jejich dřevěný dětský puzzle (bežně stojej myslím 49, v akci se daj sehnat i za půlku), hadry na děti - i když ty v poslední době se mi zdá dost podražily a když to není v akci tak už cena nic moc
A dál už si nic nevybavuju. No a pak komplet jídlo, jezdím tam na velký týdenní nákupy no - i maso u nás maj slušný (většinou).
Tesco mám blízko práce (Praha Smíchov), takže tam chodím hodně. Vyhovuje mi, že mají potraviny v dolním a vše ostatní v horním patře. Potraviny tam nekupuju mám to domů daleko, kdo by se s tím vláčel, a když už náhodou něco potřebuju, zajdu raději do Alberta o kus vedle.
Ale nakupuju tam spoustu jiných věcí - drogerie, papírnictví, hračky, oblečení - teď jsem tam kupovala dětem skvělé mikiny a dokonce sobě kabát, taky ponožky mám jedině z Tesca, v zimě jsem si tam kupovala celkové plavky. Chodím tam zhruba jednou týdně.
Jak jsem psala, vyhovuje mi, že potraviny jsou v jiném patře, protože u pokladen člověk nepokládá oblečení na pásy, které jsou pokapané od zmrzlých potravin apod. I když lze i potraviny platit nahoře, většina lidí to nedělá.
Popravdě kdyby místo toho Tesca tam stál třeba Kaufland nebo Globus, asi bych tam chodila zrovna tak a našla si i tam své oblíbené položky.
Jiřina
No ale jak se ta diskuze pekne rozjela:D
a nevim, kdo se ptal na ten notebook ale nasla jsem neco ve sparu http://www.miminakupy.cz/…op-interspar
Tesco mám z ruky, stejně jako všechny megamarkety. Ale kupovala jsem tam zásobu porodnických vložek, nějaký mimioblečky, prádlo .. jejich oblečení mi moc nesedí, ale bývá taky pěkné.
A co nesnáším, je Tesco expres. Krám na prd. I večerka u Vietnamců je líp zásobená.
Příspěvek upraven 16.11.11 v 13:47
Naše tesco je taky v pohodě, koupím tam v klidu ovoce i zeleninu, maso tedy moc ne, ale všechno ostatní v pohodě.. je to sice malinko dražší, ale nezakopávám tam o lidi jako v penny nebo kauflandu, je tam víc prostoru ![]()
jejich oblečení mi tedy moc nesedí, ale kupuju zelené tesco pleny a jejich vložky. A potom hračky, máme odtamtud spoustu dřevěných puzzlí a skládanek za pár korun ![]()
No my prave notebook koupily Tygrovi loni v Tescu.Byl ve vanocni akci za tech 250kc.Ale zacal si s nim hrat az tedka ![]()
Kupuju tam asi takhle
Potraviny 99%
Zelenina 70%
Ovoce 1%
Drogerie 90%
Oblečení pro dceru 60%
Plíny 100% ( už nemáme)
Maso a uzeniny 2%
UM a výživy jsem kupovala v DM
POSLEDNÍ DOBOU cca do 1 do mněsíce mají akci 20% na celkový nákup takže to využívám hojně.
Když mněla dcera ještě plínky tak jsem koupila třeba 20 balíků najednou a vyšel mně jeden na 115,–Kč. Když je v akci mléko,kterého já vypiju 2l deně tak vemu i 40 krabic.
Kupuju hodně v akcích jezdím nakupovat sama takže co auto pobere
mám na sobotní odpoledně takový oraz od dcery.
Tak u nas v Ricanech je tesco dost tragicke, cerstva zelenina a ovoce rovna se hnus, ktery nedostanete ani k pokladne, maso uzenina docela zelena, rozhodne ne cerstva, ceny desne, jinak prijde letak a kdyz tam prijdete tak z letaku nemaji nic a je jedno jestli rano nebo vecer, navic takovych letaku si muzu natisknout kolik chci, obleceni pro Kubika tam nekupuji, nebot je nekvalitni a predrazene… radsi dam prednost bille nebo lidlu, tam to alespon za neco stoji, mam rada globus, ale ten blizko nas neni…
Ahoj do Tesca jsem jezdila často, ale ted už ne spíš se tam jdu podívat na oblečení pro děti a jinak nic.Moc mi nevyhovuje ted ho předělávají takže všechno vzhůru nohama.
Za mě spíš Lidl,Penny a Globus. ![]()
jako tesco určitě jak které, ty v Praze se od sebe často dost liší. Já mám třeba ráda to na Smícháči, že je tam velký výběr všeho, takže když něco sháním méně běžného z potravin, většinou to tam najdu. Jinak ty potraviny mají celkově dražší, to je fakt.
Ale dá se tam dobře a docela levně nakupovat oblečení, věci pro mimino, hračky, věci do domácnosti. Co má značku tesco, je levný a vůbec mi to nepřijde špatný. Takže spíš určitě to druhý patro ![]()
Teda, když už tu tato diskuze je
, tak jsem se chtěla zeptat, jestli v nějakém Tescu ve vašem okolí ještě namají ten dětský notebook za asi 250,– - nevšimly jste si, holky?
Jinak do Tesca chodím málo, dříve plínky, nějaké oblečení a u nás v něm pečou výborné housky. Ať nejsem úplně OT.