Co kupujete v Tescu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepř. Alichi
16.11.11 13:20

Teda, když už tu tato diskuze je :lol: , tak jsem se chtěla zeptat, jestli v nějakém Tescu ve vašem okolí ještě namají ten dětský notebook za asi 250,– - nevšimly jste si, holky?

Jinak do Tesca chodím málo, dříve plínky, nějaké oblečení a u nás v něm pečou výborné housky. Ať nejsem úplně OT. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
16.11.11 13:24

Oblečení, začalo se mi líbit F and F.Oblečení pro Matík a jídlo.

Holky a kam chodíte do Tesca? Já chodím na Zličín ( zrovna v pátek se chystám :-D ) a většinou je to ok.Je to můj nejoblíbenější hypermarket…:)))

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
16.11.11 13:26
nepř. Alichi píše:
Teda, když už tu tato diskuze je :lol: , tak jsem se chtěla zeptat, jestli v nějakém Tescu ve vašem okolí ještě namají ten dětský notebook za asi 250,– - nevšimly jste si, holky?Jinak do Tesca chodím málo, dříve plínky, nějaké oblečení a u nás v něm pečou výborné housky. Ať nejsem úplně OT. :mrgreen:

V tescu nevím,ale já jsem kupovala pro Matyase teď v Itersparu za 349. ten z tesca se mi na něj přišel až moc vymakanej.

• Citovat
  • Upravit
11035
16.11.11 13:29
Holky a kam chodíte do Tesca? Já chodím na Zličín ( zrovna v pátek se chystám :-D ) a většinou je to ok.Je to můj nejoblíbenější hypermarket…:)))

Já do Českých Budějovic, ale opravdu jen v nejnutnějším případě. na větší nákupy jezdíme do Globusu, na menší do Billy.Normálně nakupuji u nás na vsi ve Flopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.11.11 13:30

„Naše“ Tesco je docela v pohodě (Břeclav). Chodím tam nakupovat dost často.

Z nejídla tam kupuju ráda jejich toaleťák, jejich plíny beru jen když nemaj v akci Huggiesky který mám radši (Pampers nesnesu, páchnou mi), pytle do koše, super jsou ty jejich dřevěný dětský puzzle (bežně stojej myslím 49, v akci se daj sehnat i za půlku), hadry na děti - i když ty v poslední době se mi zdá dost podražily a když to není v akci tak už cena nic moc :nevim: A dál už si nic nevybavuju. No a pak komplet jídlo, jezdím tam na velký týdenní nákupy no - i maso u nás maj slušný (většinou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
16.11.11 13:31

Tesco mám blízko práce (Praha Smíchov), takže tam chodím hodně. Vyhovuje mi, že mají potraviny v dolním a vše ostatní v horním patře. Potraviny tam nekupuju mám to domů daleko, kdo by se s tím vláčel, a když už náhodou něco potřebuju, zajdu raději do Alberta o kus vedle.

Ale nakupuju tam spoustu jiných věcí - drogerie, papírnictví, hračky, oblečení - teď jsem tam kupovala dětem skvělé mikiny a dokonce sobě kabát, taky ponožky mám jedině z Tesca, v zimě jsem si tam kupovala celkové plavky. Chodím tam zhruba jednou týdně.

Jak jsem psala, vyhovuje mi, že potraviny jsou v jiném patře, protože u pokladen člověk nepokládá oblečení na pásy, které jsou pokapané od zmrzlých potravin apod. I když lze i potraviny platit nahoře, většina lidí to nedělá.

Popravdě kdyby místo toho Tesca tam stál třeba Kaufland nebo Globus, asi bych tam chodila zrovna tak a našla si i tam své oblíbené položky.

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.11.11 13:44

No ale jak se ta diskuze pekne rozjela:D

a nevim, kdo se ptal na ten notebook ale nasla jsem neco ve sparu http://www.miminakupy.cz/…op-interspar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.11.11 13:46

Tesco mám z ruky, stejně jako všechny megamarkety. Ale kupovala jsem tam zásobu porodnických vložek, nějaký mimioblečky, prádlo .. jejich oblečení mi moc nesedí, ale bývá taky pěkné.
A co nesnáším, je Tesco expres. Krám na prd. I večerka u Vietnamců je líp zásobená.

Příspěvek upraven 16.11.11 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.11.11 13:47

Naše tesco je taky v pohodě, koupím tam v klidu ovoce i zeleninu, maso tedy moc ne, ale všechno ostatní v pohodě.. je to sice malinko dražší, ale nezakopávám tam o lidi jako v penny nebo kauflandu, je tam víc prostoru :mrgreen:

jejich oblečení mi tedy moc nesedí, ale kupuju zelené tesco pleny a jejich vložky. A potom hračky, máme odtamtud spoustu dřevěných puzzlí a skládanek za pár korun :wink:

• Citovat
  • Upravit
19692
16.11.11 13:47

No my prave notebook koupily Tygrovi loni v Tescu.Byl ve vanocni akci za tech 250kc.Ale zacal si s nim hrat az tedka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.11.11 13:50

Maso ujde, ale na pultech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
16.11.11 13:52

Kupuju tam asi takhle

Potraviny 99%
Zelenina 70%
Ovoce 1%
Drogerie 90%
Oblečení pro dceru 60%
Plíny 100% ( už nemáme)
Maso a uzeniny 2%
UM a výživy jsem kupovala v DM

POSLEDNÍ DOBOU cca do 1 do mněsíce mají akci 20% na celkový nákup takže to využívám hojně.

Když mněla dcera ještě plínky tak jsem koupila třeba 20 balíků najednou a vyšel mně jeden na 115,–Kč. Když je v akci mléko,kterého já vypiju 2l deně tak vemu i 40 krabic.
Kupuju hodně v akcích jezdím nakupovat sama takže co auto pobere :wink: mám na sobotní odpoledně takový oraz od dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
16.11.11 13:52

Tak u nas v Ricanech je tesco dost tragicke, cerstva zelenina a ovoce rovna se hnus, ktery nedostanete ani k pokladne, maso uzenina docela zelena, rozhodne ne cerstva, ceny desne, jinak prijde letak a kdyz tam prijdete tak z letaku nemaji nic a je jedno jestli rano nebo vecer, navic takovych letaku si muzu natisknout kolik chci, obleceni pro Kubika tam nekupuji, nebot je nekvalitni a predrazene… radsi dam prednost bille nebo lidlu, tam to alespon za neco stoji, mam rada globus, ale ten blizko nas neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
16.11.11 13:54

Ahoj do Tesca jsem jezdila často, ale ted už ne spíš se tam jdu podívat na oblečení pro děti a jinak nic.Moc mi nevyhovuje ted ho předělávají takže všechno vzhůru nohama. :pocitac: Za mě spíš Lidl,Penny a Globus. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
16.11.11 14:08

jako tesco určitě jak které, ty v Praze se od sebe často dost liší. Já mám třeba ráda to na Smícháči, že je tam velký výběr všeho, takže když něco sháním méně běžného z potravin, většinou to tam najdu. Jinak ty potraviny mají celkově dražší, to je fakt.
Ale dá se tam dobře a docela levně nakupovat oblečení, věci pro mimino, hračky, věci do domácnosti. Co má značku tesco, je levný a vůbec mi to nepřijde špatný. Takže spíš určitě to druhý patro :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová