Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Muzes jist uplne vsechno, pokud nepozorujes, ze mu konkretni vec nedela dobre. Vyzkousej a uvidis ![]()
Můžeš, pokud to malému nebude vadit. Ale pokud to budeš jíst denně, tak to není dobře, jako kojící máma bys měla mít vyváženou zdravou stravu.
@Anonymní píše:
A´hoj holky, můžu jest hranolky a smažák, když kojím, malej trpí na bolesti bříška, tak proto s eptám. díky
A nezapomeň na tatarku ![]()
Jak píšou holky, jednou čas, proč ne? Jím všechno, piju všechno. Když vidím, že něco dělá zle, vynechám to - takto funguju už od těhotenství ![]()
@Anonymní píše:
A´hoj holky, můžu jest hranolky a smažák, když kojím, malej trpí na bolesti bříška, tak proto s eptám. díky
dej si, chutě jsou sviňa.. prckovi to neublíží ![]()
Přesně jen si dej…pokud by tě trápilo svědomí-naplánuj si smažák těsně po kojení at za ty tři hodky muže vytrávit ![]()
Já mám ozkoušeno že smažák+hranole nebo krokety malýmu nevadí, ani pizza ne ale jak jsem si dala musli nebo vločky tak se kroutil, ty zdravý snídaně mi chybí ![]()
@Anonymní píše:
to je to tak intimní, že je to na anonym?