Miminko objevilo pindíka, babičku to pohoršuje...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
10.7.10 21:42

Normalne holky ted me napadlo,ze tohle asi vytisknu a dam to bbicce precist vsechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
10.7.10 21:46

A to jeste je nejlepsi kdyz namazeme prdelku rybilkou a nez stacim zalepit plinku tak sup tam s rucickou a pak je jak indian,protoze to ma vsude po obliceji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
10.7.10 21:47

nás junior si taky hrabe a tahá jakmile se mu ráno sundá plínka. :oops: a jakmile dosáhne erekce,tak si drnká…jako můžeme mu to vysvětlovat, odendávat ruku,ale je to marné… :zed:

Ono to asi ustane a přestane si tam hrabat tak často a okatě,ale který chlap se tam nehrabe,že? Prostě to mají v genech už od plínek… :roll: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.10 21:47

Ahoj

Já syna nemám, ale kamarádky malej to dělá taky.Nevadí mu,že ho napomíná,prostě když je bez plínky tak si taky tahá pinďu.A malý od bráchy taky,takže je to u malých dětí asi normální.Moje malá si tam taky občas sahá ale někdy to bývá ,když potřebuje čůrat někdy asi jenom tak.Oni to berou jako součást těla a neví,že se to dělat nemá,když to tam našli.

• Citovat
  • Upravit
48576
10.7.10 21:48

Tak náš M aty je pindíkovej expert.Většinou si ho nevšímá jen občas si s ním hraje ale jen že si za něj tahá a zkouší až kam ho natáhne :lol: ale co je léto a chodíme k vodě tak občas zažívám trapné chvilky :lol: když na pláži kde je 100 lidí a polovina s toho děti :lol: křičí MÁMO STOJÍ MÁMO STOJÍ :lol: .Nikdy ho za to neokřikuju a netrestám.Ještě mě nikdo neřekl že by ho to nějak pohoršilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.7.10 21:50

Mates si s ním taky hraje,nepřijde mi to divný a nechávám ho,dělá to jen doma..Venku ho to teda zatím nenapadlo :mrgreen:
Já jsem naopak ráda,že ho zkoumá,protože se ho takhle naučil sám přetahovat:) Někdy ho teda upozorním,když si s ním hraje dlouho,aby „žížalku“ :oops: nechal taky odpočinout:)
Jinak kdyby to dělal i na veřejnosti,tak bych mu akorát vysvětlila,že se to zrovna nehodí..ale neplácala bych ho a řekla bych i mamče ,ať to nedělá:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.10 21:52

Okřiknu ho jen když chodí za dědou a nebo za cizíma chlapama a říká máš taky pindu? :lol: (zvláštní je že jinak nemluví ale tohle umí) :mrgreen:
Nevim kde to vzal ale mě říká když sem nahá
Ty bubu fuj blééé
Já piňda pěknej pěknej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.7.10 21:53

Kamčo: To je dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
10.7.10 21:53

My máme zkušenost, že čím víc si toho budeme všímat a upozorňovat na to, tím to dítě bude dělat „naschvál“ :mrgreen: Myslím hlavně starší dítě.
Nejlepší řešení je vůbec to neřešit.

Malá si mezi nožičky sahá taky. Nejen, když potřebuje čurat, ale prostě to zkoumá..Mám 4 mladší sestry, jako mimina si je pamatuju a vím, že to dělaly taky..
Není to nic špatného ani pohoršujícího - pro babičku :lol: :lol: Nevím, ona si asi nevzpomíná, ale její děti - my, jsme to nedělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.7.10 21:54

Kamčo: Mě se malej ptal,kde mám pindíka..tak jsem mu řekla ,že já ho nemám a on na to: " Aha,ty máš jenom prdelku" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
10.7.10 21:58
janikpupik píše:
A to jeste je nejlepsi kdyz namazeme prdelku rybilkou a nez stacim zalepit plinku tak sup tam s rucickou a pak je jak indian,protoze to ma vsude po obliceji :-D

Jojo, přesně jak u nás… a to buď ráda za Rybilku… já používám Sudocrem a to je teprve dílo, ten příšerně barví, nejde jen tak rozetřít, musí se smýt vlhkým ubrouskem… Marek vždycky vypadá jak bíle natřený klaun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.10 22:02
Alyss píše:
Kamčo: Mě se malej ptal,kde mám pindíka..tak jsem mu řekla ,že já ho nemám a on na to: " Aha,ty máš jenom prdelku" :mrgreen:
:lol: :lol:
Já nevim jestli se to smí sem dávat takové odkazy ale měla sem to na FB a strašně mě to pobavilo,tak doufám že ty naši miláčkové neskončí podobně:-)))

http://www.youtube.com/watch?…!

Neni to žádná velká sprostárna:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
10.7.10 22:16

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no to je bomba to video,holky ja se rezu smichy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
10.7.10 22:22

A takhle si chtel dat neco dobreho na vidlicku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
10.7.10 22:23

Kamčo- ale ten má spíš (filcky), ne? :lol: