Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Normalne holky ted me napadlo,ze tohle asi vytisknu a dam to bbicce precist vsechno ![]()
A to jeste je nejlepsi kdyz namazeme prdelku rybilkou a nez stacim zalepit plinku tak sup tam s rucickou a pak je jak indian,protoze to ma vsude po obliceji ![]()
nás junior si taky hrabe a tahá jakmile se mu ráno sundá plínka.
a jakmile dosáhne erekce,tak si drnká…jako můžeme mu to vysvětlovat, odendávat ruku,ale je to marné… ![]()
Ono to asi ustane a přestane si tam hrabat tak často a okatě,ale který chlap se tam nehrabe,že? Prostě to mají v genech už od plínek…
![]()
Já syna nemám, ale kamarádky malej to dělá taky.Nevadí mu,že ho napomíná,prostě když je bez plínky tak si taky tahá pinďu.A malý od bráchy taky,takže je to u malých dětí asi normální.Moje malá si tam taky občas sahá ale někdy to bývá ,když potřebuje čůrat někdy asi jenom tak.Oni to berou jako součást těla a neví,že se to dělat nemá,když to tam našli.
Tak náš M aty je pindíkovej expert.Většinou si ho nevšímá jen občas si s ním hraje ale jen že si za něj tahá a zkouší až kam ho natáhne
ale co je léto a chodíme k vodě tak občas zažívám trapné chvilky
když na pláži kde je 100 lidí a polovina s toho děti
křičí MÁMO STOJÍ MÁMO STOJÍ
.Nikdy ho za to neokřikuju a netrestám.Ještě mě nikdo neřekl že by ho to nějak pohoršilo ![]()
Mates si s ním taky hraje,nepřijde mi to divný a nechávám ho,dělá to jen doma..Venku ho to teda zatím nenapadlo ![]()
Já jsem naopak ráda,že ho zkoumá,protože se ho takhle naučil sám přetahovat:) Někdy ho teda upozorním,když si s ním hraje dlouho,aby „žížalku“
nechal taky odpočinout:)
Jinak kdyby to dělal i na veřejnosti,tak bych mu akorát vysvětlila,že se to zrovna nehodí..ale neplácala bych ho a řekla bych i mamče ,ať to nedělá:))
Okřiknu ho jen když chodí za dědou a nebo za cizíma chlapama a říká máš taky pindu?
(zvláštní je že jinak nemluví ale tohle umí) ![]()
Nevim kde to vzal ale mě říká když sem nahá
Ty bubu fuj blééé
Já piňda pěknej pěknej ![]()
My máme zkušenost, že čím víc si toho budeme všímat a upozorňovat na to, tím to dítě bude dělat „naschvál“
Myslím hlavně starší dítě.
Nejlepší řešení je vůbec to neřešit.
Malá si mezi nožičky sahá taky. Nejen, když potřebuje čurat, ale prostě to zkoumá..Mám 4 mladší sestry, jako mimina si je pamatuju a vím, že to dělaly taky..
Není to nic špatného ani pohoršujícího - pro babičku
Nevím, ona si asi nevzpomíná, ale její děti - my, jsme to nedělali?
Kamčo: Mě se malej ptal,kde mám pindíka..tak jsem mu řekla ,že já ho nemám a on na to: " Aha,ty máš jenom prdelku" ![]()
janikpupik píše:
A to jeste je nejlepsi kdyz namazeme prdelku rybilkou a nez stacim zalepit plinku tak sup tam s rucickou a pak je jak indian,protoze to ma vsude po obliceji
Jojo, přesně jak u nás… a to buď ráda za Rybilku… já používám Sudocrem a to je teprve dílo, ten příšerně barví, nejde jen tak rozetřít, musí se smýt vlhkým ubrouskem… Marek vždycky vypadá jak bíle natřený klaun ![]()
Alyss píše:
Kamčo: Mě se malej ptal,kde mám pindíka..tak jsem mu řekla ,že já ho nemám a on na to: " Aha,ty máš jenom prdelku"
http://www.youtube.com/watch?…!
Neni to žádná velká sprostárna:-)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no to je bomba to video,holky ja se rezu smichy ![]()