Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobry podvecer. Dnes jsem dostala od deti ke dni matek krasny hrnecek s napisrm uzasna maminka. Chtela bych si ho vzit do prace. Svuj tam nemam, tak vyuzivam erarni. Neni to vychloubacne? Mozna blba otazka, ale i tak. Nebylo by vam to blby si brat do prace takovy hrnecek? Moc me to potesilo, tak bych si do nej s laskou delala v praci kafe
je to úplně normální, ale dávala bych si ho do svého šuplíku, pokud to jde. Ne někde do společných prostor.
@Anonymní píše:
Dobry podvecer. Dnes jsem dostala od deti ke dni matek krasny hrnecek s napisrm uzasna maminka. Chtela bych si ho vzit do prace. Svuj tam nemam, tak vyuzivam erarni. Neni to vychloubacne? Mozna blba otazka, ale i tak. Nebylo by vam to blby si brat do prace takovy hrnecek? Moc me to potesilo, tak bych si do nej s laskou delala v praci kafe
Tak, ho tam mam.
tak snad je všem jasný, že jsem si ho nekoupila sama ![]()
No takový hrníček se prostě ke dni matek dává, nemusí to znamenat že si děti doopravdy mysli ze jsi úžasná.
@Anonymní píše:
Pokud si ho tam vezmeš, je to OK a nikdo to řešit nebude.
Pokud ale budeš s hrnečkem obcházet všechny - od vrátnice až po generálního ředitele, abys všem ukázala, cos od dětí dostala, tak věř tomu, že to trochu vychloubačné bude.
@Venesí píše:
No takový hrníček se prostě ke dni matek dává, nemusí to znamenat že si děti doopravdy mysli ze jsi úžasná.
Jen ji poradně sejmi
. To by nebylo emimino. Můj kluk mi třeba říká, ze jsem krasna. Od manzela to nemá, ten mi to snad neřekl nikdy a jelikož nejsem modelka tak se ani nedivim. I mi říká, ze jsem ta nejlepší maminka… cece bych řekla, ze si to fakt asi mysli a nejspíš me má i rad a chce mi kupovat kytky a kdyby uměl číst tak pravdepodobne i ten hrnicek mi da ![]()
@Venesí píše:
Tvl
Pěkný den matek i tobě!
![]()
Proč? Já mám třeba ve škole na stole svíčku s nápisem Nejmilejší učitelka, kterou jsem dostala kdysi jako dárek od jednoho žáčka. A přestože vím, že ji vybírali spíš jeho rodiče, potěšila a těší dodnes. ![]()
Jsem učitelka a dostala jsem od bývalých žáčků krásné dřevěné srdíčko s nápisem Úžasná učitelka. Mám ho na nástěnce jako památku na ně a vůbec by mě nenapadlo, že se tím nějak vychloubám nebo že je to před kolegy hloupé. ![]()
@Venesí píše:
Ne, myslí si, že je úplně k ničemu, tak jí dá s láskou dárek. Že ty jsi dostala akorát podepsat úkol?
Klidně si ho vezmi, ale nedávej ho do společných prostor, už bys ho nemusela druhý den najít. ![]()
@Michelle_M píše:
TvlPěkný den matek i tobě!
![]()
Kysely hrozny
. Treba sama dostala hrnek s nápisem Hruzostrasna jezinka.
Holky moc dekuju, tedy vezmu si ho. Nejsem vychloubacnej typ, prave naopak. A ke komentari @Venesí moje deti jsou uzasny a mysli si to i u me, nedavaji darky jen na vyznamny den, ale jen tak, ale to je mimo tema.
Určitě si ho vem, jen si na něj dávej pozor. Mně ve společné kuchyňce už pár hrnečků roztřískali…