Hrneček od dětí - dárek

Anonymní
8.5.22 18:13

Hrnecek od deti

Dobry podvecer. Dnes jsem dostala od deti ke dni matek krasny hrnecek s napisrm uzasna maminka. Chtela bych si ho vzit do prace. Svuj tam nemam, tak vyuzivam erarni. Neni to vychloubacne? Mozna blba otazka, ale i tak. Nebylo by vam to blby si brat do prace takovy hrnecek? Moc me to potesilo, tak bych si do nej s laskou delala v praci kafe :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65201
8.5.22 18:15
@Anonymní píše:
Dobry podvecer. Dnes jsem dostala od deti ke dni matek krasny hrnecek s napisrm uzasna maminka. Chtela bych si ho vzit do prace. Svuj tam nemam, tak vyuzivam erarni. Neni to vychloubacne? Mozna blba otazka, ale i tak. Nebylo by vam to blby si brat do prace takovy hrnecek? Moc me to potesilo, tak bych si do nej s laskou delala v praci kafe :srdce:

je to úplně normální, ale dávala bych si ho do svého šuplíku, pokud to jde. Ne někde do společných prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
8.5.22 18:15
@Anonymní píše:
Dobry podvecer. Dnes jsem dostala od deti ke dni matek krasny hrnecek s napisrm uzasna maminka. Chtela bych si ho vzit do prace. Svuj tam nemam, tak vyuzivam erarni. Neni to vychloubacne? Mozna blba otazka, ale i tak. Nebylo by vam to blby si brat do prace takovy hrnecek? Moc me to potesilo, tak bych si do nej s laskou delala v praci kafe :srdce:

Tak, ho tam mam. :srdce: tak snad je všem jasný, že jsem si ho nekoupila sama :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
8.5.22 18:18

No takový hrníček se prostě ke dni matek dává, nemusí to znamenat že si děti doopravdy mysli ze jsi úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
8.5.22 18:21
@Anonymní píše:

Pokud si ho tam vezmeš, je to OK a nikdo to řešit nebude.
Pokud ale budeš s hrnečkem obcházet všechny - od vrátnice až po generálního ředitele, abys všem ukázala, cos od dětí dostala, tak věř tomu, že to trochu vychloubačné bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
8.5.22 18:36
@Venesí píše:
No takový hrníček se prostě ke dni matek dává, nemusí to znamenat že si děti doopravdy mysli ze jsi úžasná.

Jen ji poradně sejmi :roll: :lol:. To by nebylo emimino. Můj kluk mi třeba říká, ze jsem krasna. Od manzela to nemá, ten mi to snad neřekl nikdy a jelikož nejsem modelka tak se ani nedivim. I mi říká, ze jsem ta nejlepší maminka… cece bych řekla, ze si to fakt asi mysli a nejspíš me má i rad a chce mi kupovat kytky a kdyby uměl číst tak pravdepodobne i ten hrnicek mi da :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14616
8.5.22 18:40
@Venesí píše:

Tvl :mrgreen: Pěkný den matek i tobě! :palec: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24673
8.5.22 18:42

Proč? Já mám třeba ve škole na stole svíčku s nápisem Nejmilejší učitelka, kterou jsem dostala kdysi jako dárek od jednoho žáčka. A přestože vím, že ji vybírali spíš jeho rodiče, potěšila a těší dodnes. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.22 18:46

Jsem učitelka a dostala jsem od bývalých žáčků krásné dřevěné srdíčko s nápisem Úžasná učitelka. Mám ho na nástěnce jako památku na ně a vůbec by mě nenapadlo, že se tím nějak vychloubám nebo že je to před kolegy hloupé. :roll:

• Citovat
  • Upravit
42092
8.5.22 18:47
@Venesí píše:

Ne, myslí si, že je úplně k ničemu, tak jí dá s láskou dárek. Že ty jsi dostala akorát podepsat úkol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
8.5.22 18:50

Klidně si ho vezmi, ale nedávej ho do společných prostor, už bys ho nemusela druhý den najít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
8.5.22 18:53
@Michelle_M píše:
Tvl :mrgreen: Pěkný den matek i tobě! :palec: :roll:

Kysely hrozny :mrgreen:. Treba sama dostala hrnek s nápisem Hruzostrasna jezinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
8.5.22 18:56

Ten můj pohoršuje víc… Denně vypiju zhruba 6 šálků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.22 19:08

Holky moc dekuju, tedy vezmu si ho. Nejsem vychloubacnej typ, prave naopak. A ke komentari @Venesí moje deti jsou uzasny a mysli si to i u me, nedavaji darky jen na vyznamny den, ale jen tak, ale to je mimo tema.

• Citovat
  • Upravit
68967
8.5.22 19:12

Určitě si ho vem, jen si na něj dávej pozor. Mně ve společné kuchyňce už pár hrnečků roztřískali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová