Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přeji hezký den, opět se na vás obracím s dotazem. Jsem teprve v 7tt těhotenství, které nezačalo nejlépe. Hned na počátku jsem špinila, krvácení jen z čípku a měla 14 dní neschopenku. Nyní mi po utz. dr. řekl, že tam vidí něco, co by mohlo začít krvácet v dolní části dělohy, poměrně vzdálené od embrya. Prý by mohlo by dojít k potratu. Vypadalo to jako nějaká větší mlhovina, nebyla to vyloženě tmavá skvrna, ale nesdělil mi, co to je a mě blbou nenapadlo se zeptat. Nesetkal jste se někdo s něčím podobným? ![]()
Také mě to napadlo, asi je to možné, ale nebylo by to blíže u embrya?
Taky myslím, že hematom a čím dál od embrya, tím líp. Držím palce! Hematomy jsou poměrně časté a většinou to dopadá dobře…
NECHCI STRAŠIT, ALE PŘESNĚ PŘED ROKEM JSEM KVŮLI TOMU POTRATILA. Šance na udržení je, pokud máš super doktora jako já(napsal mi dva druhy prášku a docházela jsem na injekce),ale stejně to oddešlo.
Myslím, že to není ani tak o doktorovi, ale prostě jak to má být, tak to bude…
Já vím, že je to blbý, bylo mi to jasný hned, když jsem viděla, jak se dr. při utz. změnil výraz, ale ještě to nechci úplně vzdávat, alespoň dokud to nekrvácí. Moc chci, aby tam zůstalo.