Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,
maminky budoucích štírů, nechce se mi vkládat do rozjetých diskusí tak zakládám novou. Já mám termín 1.11.2015 a bude to naše druhé dítě. Najde se ještě nějaká maminka s podobným termínem?
Ahoj holky, tak já mám termín 25.11.
ve středu jdu na prvotrimestrální screening, tak se těším až miminko zase uvidím, ale na druhou stranu se i bojím aby bylo vše v pořádku
vy už asi máte tento screening za sebou že? Věděli jste už pohlaví miminka nebo je to ještě brzo?
a čekáme první miminko ![]()
@Carika ja jdu az za dva tydny muj dr. ma casu dost
Pohlavi jeste videt nebude tak aby se tomu dalo verit takze nejistota zase na nejakou dobu.Ale hlavne at se dobre vyviji ![]()
Teda holky zlaty podzim (doufam ze jeste bude
)kdyz si vzpomenu jak jsem poprve klouzala i nekolikrat denne do nemocnice na monitor v lednu uff
Ahoj ![]()
Tak i já se „vtěrnu“ ![]()
termín mám 5.11.,a je to první, tak aspoň to můžu (můžeme)sdílet s těma co jsou v tom taky ![]()
Holky..vy co čekáte druhé, jste první mimi měly taky na podzim nebo v jaké roční období? Hrozně mě to zajímá..třeba ty rozdíly atd.
Btw. Na kontrolu jdu až za dva týdny, tak si tady aspoň to čekání zkrátím! ![]()
Prvního kluka mám v červnu, bylo to fajn přišel na svět při bpuřkách. Jinak sreening mám za sebou je negativní ale mám vyzoké hcg, pohlaví mi ještě doktorka neřekla prý moc brzy ![]()
Děkuji ![]()
Jsem hlavně ráda za založení této diskuze..kvůli (již) zaběhlým skupinám, do kterých jsem se přidávat nechtěla..navíc jsem zde nová a nikoho tady neznám..atd atd.
No..a co Vy? Užíváte si nebo vás trápí nějaké nevolnosti atd.?
Ja si teda postezuju
pali me zaha jak kdybych mela za chvilku rodit
a to skoro porad ![]()
No já nesnesu jízdu autem, busem to je mi zle
a pak teda nízkej tlak, jak blbě vztanu jdu k zemi ![]()
Jéé
taky jsem v červnu.. A dodalo mu to počasí nějak na charakteru? ![]()
Tak držím palce ať je jinak vše ok, sice je to klišé, ale zdraví je opravdu hodně.. A jak se vlastně řeší to hcg? Je to velký problém?..přece jen, se v některých pojmech neorientuju tak dobře..