TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
6.5.15 17:11

Ahojky holky, taky se přidám :-) tp mám 6.11 a bude to první mimi. Na screeningu už jsme byli a naštěstí všechno v pořádku :-) Riziko 1:50 000 :-) takže snad bude prcek opravdu v pořádku. Pohlaví zatím nevíme, maskoval se pupeční šňůrou, ale radši bych holčičku, přítel chlapečka :-) Tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
6.5.15 17:12

@faldi no mě to šlo hodně do prsou, takže doma spokojenost :lol: :lol: a už teda začínám mít bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
6.5.15 17:15

No děvcata mě je to šumák já si nesu 5kg z minulého těhptenství :mrgreen: :mrgreen: to jsem měla 20 navrch takže tak ;)

Příspěvek upraven 06.05.15 v 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.5.15 17:16

@andilek2766 to mě taky povyrostly, má normálně menší a bříško už má taky, nejsem žádná macina, tak je to už vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.5.15 17:24

A studujete, pracujete…?
Já mám za měsíc bc. státnice. Bude ze mě porodní asistentka, tak si to musím v listopadu vyzkoušet na vlastní kůži :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
6.5.15 17:33

@Niki.M no já sem ještě na RD se starším klukem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.15 07:17

Juu, holky závidím vám to přibírání na váze. Já mám čtyři kila dole a to jsem bez jakýchkoliv nevolnosti a jim úplne normalne. Začalo vám už růst brisko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
7.5.15 07:41

Ahoj holky, muzu se taky přidat? Jsem rada, ze jste založili novou diskusi, Ja do te rozjete cčasto nakukuji, ale bala jsem se přidat tak brzy, jsem hodně poverciva a v lednu jsem mela ZT. TP mám zatím jen podle MS určen na 18.11. a screening mám teprve před sebou. Jdeme s partnerem ve středu 13. tak už to chci mít za sebou. Na kontrole jsem byla teď v pondělí 4.5. a mrně se mrskalo jako o život. Mělo něco přes 5 cm. Jinak od úplného začátku trpím nevolnostmi, ale naštěstí nezvracim. Bohužel jím strašný hovadiny a sladkosti, zeleniny se nemůžu ani dotknout. Ovoce snesu, ale mam pořád strašně kyselo v puse, nedokážu se toho zbavit… snad bude brzy líp. Dnes jsem asi 12+2, všem preju krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.5.15 07:42

@Lizine Brisko nemam ale kdyz si vecer lehnu citim tvrdej lehce vypouklej podbrisek, ale zadnej pupik jeste :) jinak resi hubnuti nejak tvuj doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.5.15 07:47

@Ivačice vítej,jen ať se nám to tu hýbe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
7.5.15 07:48

@Lizine Jsem na tom podobně, 4 kila dole, ale já mám naprostou nechuť ke všemu co jsem kdy měla ráda, ale věřím, že za pár týdnů už to přestane, to dělají ty hormony a pak už to půjde jen nahoru. V minulém těhu jsem přibrala dohromady 10 kg a po porodu shodila skákáním kolem malé a kojením 12, a teď začínám ještě na menší váze než před prvním těhu, zase se snad vyhneme problému se schazováním poporodních kil. A dr. se sestřičkou říkali, dostat do sebe cokoliv co jde, že chápou, že ten první trimestr je v tomhle těžký. Poradili mi tvarohovýho míšu, prý to zklidní žaludek:-))Jinak ale bříško už mi roste, mám ho lehce vypouklé a už musím trochu maskovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
7.5.15 07:50
@wewa píše:
@Janousova teda docela závidím školku, já kvuli stěhování nepodávala přihlášku takže až příští rok snad :) budu drzet palce pri sceeningu, m ho negativni ale nevysetrenou nosni kustku a vysoke hcg ale celek negativni riziko dawna 1:19970 takze jsem docela v klidu a dalsi kontrola 28.5 tak se tesim a doufam ze mi povi jestli mame kulicky nebo ne (radi by sme :mrgreen: ) a co dcerka na mimi? Nas malej zatim nereaguje moc a kdyz se zminim tusim ze by bral radsi srnku :mrgreen: a docela se desim pac malej byl naopak ukazkovr spici a smejici se mimi takze ted tusim rev a rev ;)

My se teď taky stěhovali do nového, ale naštěstí jsme jen taktak stihli zápis, takže od září jen přestupujeme do nové školky, kterou budeme mít přímo u baráku. Jinak dcerka se zrovna dostala do fáze, kdy se pořád ptá, jak to, že nemá bratříčka nebo sestřičku, že ten a ten a ta a ta ve školce ho mají, a že ona ne, tak jí říkáme, ať se nebojí, že se brzy dočká :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.5.15 07:54

@Janousova jak říkám, syn by radši stavebnici nebo srnu :mrgreen: ono to buď přijde až uvidí pupík a nebo vzhledem k jeho povaze, pojedem solidní žárlení ale třeba neteř miluje tak doufám že to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.15 07:57

@wewa hubnutí se doktorce moc nelibi, ale říkala, že ještě počkáme, jak to půjde dál do dalsi kontroly. Mimco prý prospiva dobře, ale do další kontroly už ubrat nesmím. Pak prý uměla výživa v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.5.15 08:00

Ahojte holky, tak jsem se radovala, jak mi v prvním trimestru bylo blaho a teď…je mi zle :-( na screrningu vše v pořádku, další kontrola 20.5, tak jsem zvědavá, co mi dr. řekne ;-) stále nevíme pohlaví a jak je vám :-*?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí