TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
10.5.15 08:43

@Nikki5 gratuluju ke svatbe :).Ty prsa jsou peklo…než jsem otěhotněla, mela jsem mindrák ze svých jedniček a ted s mýma skoro trojkama na ne rada vzpomínám a doufám, ze už moc neporostou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.15 11:20

@Ivačice jéje, tak to máme ale úplně stejně :D Mám taky termín podle MS 18.11. a 13.5. jdu do Prenatalu na screening :) tak nám držím palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
10.5.15 11:46

@MichaelaLiliana Tak to je pecka, ze ve středu nebudu na nervy sama :-D je to naše první, takže pořádné nevím co uvidím. Preju hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.15 12:35

@Ivačice naše taky první :) moc se těším, až ho zas drobka uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
10.5.15 12:36

Ahoj holky :mavam: já jdu taky 14.5 na 1.scrining, tak já budu na nervy ve čtvrtek :) TP 26.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
10.5.15 12:42

Foto

@Ivačice píše:
@MichaelaLiliana Tak to je pecka, ze ve středu nebudu na nervy sama :-D je to naše první, takže pořádné nevím co uvidím. Preju hodně štěstí :mavam:

Uvidis neco podobneho ;) ahoj holky, ja jsem Helca a tp mame 11.11. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
10.5.15 12:43

To jsou fotky naseho bobka z minuleho utery :srdce: pry to vypada na kluka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
10.5.15 12:47

@Teladradora A kolikátý týden jsi byla? na té druhé fotečce vidím něco mezi nožkama :) chlapák jak má být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
10.5.15 13:32

Dělali mi odběr v rámci toho prvního screeningu. Rovnou z toho zjišťovali i krevní obraz, krevní skupinu, žloutenku, syfilis, HIV, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
10.5.15 14:39

@Teladradora vím určitě, že takové hezke obrázky mít nebudu :?. Bude to jen ten černobílý a ne 3D, tam kam jdu dělají klasický UZ v 1.trim. a až v tom druhém dělají 3D všude to dělají jinak. No tak uvidím. Hlavně ať je vše v pořádku :mavam: fotecky máš moc pěkné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
10.5.15 16:26

Krev mi brali na gynekologii v 11+4.. Čekala jsem tam na lačno hrozně dlouhou dobu..ale naštěstí mi špatně nebylo :-) no a brala mi 4 ampule..
Ale zase jestli jsi byla na screeningu, tak to možná budou brát později (já na něm nebyla..)-těžko říct. Hlavně, že je vše ok ;) Ať klouček roste! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.5.15 16:31

Ahojky, také se k vám přidám :) Jmenuji se Lucie a TP mám 22.11. Bude to můj první prcek, na kterého se těším už od 15 :) od zítřka mě čeká 13. týden a v úterý jdu na to screening vyšetření, tak doufám, že bude pěkně natočené abychom se dozvěděli co to bude :). Jinak zatím žádnými nevolnostmi netrpím, díky tomu jsem těhotenství zjistila až na konci 2. měsíce :) Až teď začínám být více unavená a vydržet v práci na nohou skoro 13 hodin už mi dá taky zabrat. Pomalu také přibírám, kalhoty už mi začínají být v pase těsné. Zatím to není vyloženě to těhotenské bříško, ale takové to vyžrané :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
10.5.15 18:22

Holky, dekuju, taky mam z fotek radost :P. moje gyndarka ma taky jen obyc utz.,ty fotky jsou z toho prvotrimestralniho screeningu ze 3D.byla jsem tam myslim 13plus 2.znovu tam jdeme na konci cervna, tesim seeee :dance: :srdce: taky budete mit urcite krasny fotecky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.5.15 19:02

Zdravím dámy :mavam:
taky se přidám, jestli to nevadí… jmenuju se Petra a 13.11. bychom se s přítelem měli dočkat našeho prvního mimi :* Ve čtvrtek jdeme na další kontrolu, budou mi brát i krev, tak uvidíme. Dnes jsem 13+3 :) Pohlaví miminka neznáme, ale je to jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.5.15 19:12

@wewa mě se udělala pigmentová skvrna nose a nad horním rtem, jinak pleť výborná ale ty skvrny mě trápí :-( byla jsem na kožním, tak mám počkat, jestli po porodu zmizí, nebo m ije odstraní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí