Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikki5 gratuluju ke svatbe
.Ty prsa jsou peklo…než jsem otěhotněla, mela jsem mindrák ze svých jedniček a ted s mýma skoro trojkama na ne rada vzpomínám a doufám, ze už moc neporostou ![]()
@Ivačice jéje, tak to máme ale úplně stejně
Mám taky termín podle MS 18.11. a 13.5. jdu do Prenatalu na screening
tak nám držím palce ![]()
@MichaelaLiliana Tak to je pecka, ze ve středu nebudu na nervy sama
je to naše první, takže pořádné nevím co uvidím. Preju hodně štěstí ![]()
@Ivačice naše taky první
moc se těším, až ho zas drobka uvidím ![]()
Ahoj holky
já jdu taky 14.5 na 1.scrining, tak já budu na nervy ve čtvrtek
TP 26.11
@Ivačice píše:
@MichaelaLiliana Tak to je pecka, ze ve středu nebudu na nervy samaje to naše první, takže pořádné nevím co uvidím. Preju hodně štěstí
Uvidis neco podobneho
ahoj holky, ja jsem Helca a tp mame 11.11.
![]()
To jsou fotky naseho bobka z minuleho utery
pry to vypada na kluka ![]()
@Teladradora A kolikátý týden jsi byla? na té druhé fotečce vidím něco mezi nožkama
chlapák jak má být ![]()
Dělali mi odběr v rámci toho prvního screeningu. Rovnou z toho zjišťovali i krevní obraz, krevní skupinu, žloutenku, syfilis, HIV, atd.
@Teladradora vím určitě, že takové hezke obrázky mít nebudu
. Bude to jen ten černobílý a ne 3D, tam kam jdu dělají klasický UZ v 1.trim. a až v tom druhém dělají 3D všude to dělají jinak. No tak uvidím. Hlavně ať je vše v pořádku
fotecky máš moc pěkné ![]()
Krev mi brali na gynekologii v 11+4.. Čekala jsem tam na lačno hrozně dlouhou dobu..ale naštěstí mi špatně nebylo
no a brala mi 4 ampule..
Ale zase jestli jsi byla na screeningu, tak to možná budou brát později (já na něm nebyla..)-těžko říct. Hlavně, že je vše ok
Ať klouček roste! ![]()
Ahojky, také se k vám přidám
Jmenuji se Lucie a TP mám 22.11. Bude to můj první prcek, na kterého se těším už od 15
od zítřka mě čeká 13. týden a v úterý jdu na to screening vyšetření, tak doufám, že bude pěkně natočené abychom se dozvěděli co to bude
. Jinak zatím žádnými nevolnostmi netrpím, díky tomu jsem těhotenství zjistila až na konci 2. měsíce
Až teď začínám být více unavená a vydržet v práci na nohou skoro 13 hodin už mi dá taky zabrat. Pomalu také přibírám, kalhoty už mi začínají být v pase těsné. Zatím to není vyloženě to těhotenské bříško, ale takové to vyžrané ![]()
Holky, dekuju, taky mam z fotek radost
. moje gyndarka ma taky jen obyc utz.,ty fotky jsou z toho prvotrimestralniho screeningu ze 3D.byla jsem tam myslim 13plus 2.znovu tam jdeme na konci cervna, tesim seeee
taky budete mit urcite krasny fotecky
![]()
Zdravím dámy ![]()
taky se přidám, jestli to nevadí… jmenuju se Petra a 13.11. bychom se s přítelem měli dočkat našeho prvního mimi
Ve čtvrtek jdeme na další kontrolu, budou mi brát i krev, tak uvidíme. Dnes jsem 13+3
Pohlaví miminka neznáme, ale je to jedno ![]()
@wewa mě se udělala pigmentová skvrna nose a nad horním rtem, jinak pleť výborná ale ty skvrny mě trápí
byla jsem na kožním, tak mám počkat, jestli po porodu zmizí, nebo m ije odstraní ![]()