TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.5.15 19:58

A myslíte, že je potřeba tu váhu opravdu tolik řešit? Pokud už samozřejmě nejde o hodnoty, ohrožující zdraví, ale já jsem třeba teď na váze 67kg na 172cm a nepřijde mi to jako nějaká hrozná katastrofa, že jsem nabrala 4,5 kila za tři měsíce.. Ani doktor mi na to nic neříkal :) jím možná o něco víc než před těhotenstvím, ale rozhodně se necpu nezdravým jídlem :lol: tak nevím, všude se píše, jak by se mělo v prvním trimestru přibrat 1-2 kg, ale přece se nepůjdu věšet, nebi nezačnu držet hladovky, když jsem přibrala víc, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.5.15 21:09

Tak se hlásím z dnešní kontroly u mého gyndare. Pocity takové smíšené, ultrazvukem se podíval jen na jednoho mimise, druhy byl za ním schovaný a prý ze se schovává tak uvidíme za měsíc jestli se ukáže :-( ve čtvrtek jedeme na sscreening tak tam to bude do detailů jestli jsou oba v pořádku, jinak bych s nervama měsíc čekat nevydržela :-(
A jinak oohledně váhy tak teď mám nahoře 2 kg, ale při prvním ttehu sem to brala po 2 kg na každou prohlídku, a v závěru 26 kg nahoře a do roku bylo zas vše dole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.5.15 21:11

Holky nemáte profil i na fb? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
12.5.15 21:38

@bunuelo 2 trimestr 0,5 až 1kg týdně, někde jsem to četla. Minule jsem zadržovala vodu a nabrala 20kg což je moc teda :mrgreen: ale dá se to dolů i tak naštěstí, při trošce snahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.5.15 21:42

@wewa Tak to jo… I když ono asi taky záleží na počáteční váze, ne? Někde jsem četla, že hubendíry s 50 kg zezačátku mají ty váhový přírůstky větší. K těm já teda ale bohužel nepatřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
12.5.15 21:48

@Leňule97 přibírání váhy oukej(aje v podstatě fuk kolik),stagnace váhy taky ale hubnutí kor bez zvracení oukej není. Myslela jsem že mi váha stojí, nic, od minulé kontroly 1,5kg dole, lékárnice poradila vitamíny pro těhule že mi může něco chybět. Jestli to půjde ještě dolů chci to řešit u doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
12.5.15 21:55

@bunuelo záleží na jak rychlé má kdo spalování a jestli zadržuje vodu kdo jo má přírustky podstatně větší ať je mamut nebo laň :mrgreen: s klukem jsem vážila 54kg a nabrala 20,rodila v červnu ;) tak doufám že dám nahoru tak 10 ale zase mě nerozhodí nic, chci si to hlavně užít ;) a další kontrola až 28.5,to nedám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.5.15 22:09

@wewa My teď čekáme vymodlené první na pátý pokus, tak si taky říkám, že je mi jedno, kolik naberu, hlavně, ať je to mrně zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
13.5.15 06:00

Praveze nase je to taky prvni vymodlene, dr mi doporucila nosifol, ale koupila jsem si ho az kdyz jsembyla v tom a nevedela jsem to, tak mi rekla at to uzivam jako teh. vitaminy, ze je to v podstate stejne a presto jsem zhubla takue tezko rict jestli ty vitaminy pomuzou…me je taky jedno kolik priberu, hlavne kdyz priberu. Nekde na netu jsem videla tabulku jak se ma pribirat a spodni limit +0.5 kg byl tusim az ve 20tt, jinak idealne uz bych mela mit nahore tak 1.5kg, ale je fakt, ue kazdy to ma jinak, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
13.5.15 07:52

To je opravdu strašně individuální s tou váhou, tím bych se nestresovala. Já to mám tak, že v předchozím i nynějším těhotenství jsem šla první tři měsíce s vahou dolů, minule asi 2 kg teď 4 kg, bylo to dáno naprostým nechutenstvím a neustálým pocitem na zvracení, nedostala jsem do sebe ani moc tekutin, a doktorce už se to tedy moc nelíbilo. Teď už od tohodle týdne mi už ale pocity na zvracení pomalu přecházejí a začínám zas normálně jíst, tak jsem ráda, myslím, že teď už to možná půjde pomalinku nahoru. Při minulém těhu jsem přibírala hezky pomalu postupně, nepřejídala jsem se a největší přírůstky byli poslední měsíc - půl kila až kilo týdně, ale to byla asi voda, rodila jsem v červenci v šílených vedrech, přibrala jsem dohromady 10 kg, to mi přišlo tak akorát. Ale opravdu každý to má jinak, to se nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.15 13:13

Ahojte, tak se jdu podělit o dnešní nadšení :) byla jsem dnes na vyšetření nt plus a vypadá to, že po zdravotní stránce je vše naprosto v pořádku a navíc to taky vypadá, že budu mít holčičku, kterou jsem si tajně přála :lol: akorát se mi posunul termín až na 21.11., tak uvidíme, jestli toho štírka ještě vůbec stihnu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
13.5.15 15:47

@MichaelaLiliana gratuluju ;) vůbec si nedovedu představit reakci na holčičku, chtěla bych druhého kluka tak doufám že tam ten pinďa vykoukne, hlavně mám spoystu nádherného chlapeckého oblečení :mrgreen: v případě holky mě asi klepne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.15 15:53

@wewa děkuju :-) já jsem právě i přes protesty dostala už pár hadříků a všechno to bylo růžové. Tak jsem si říkala, že to třeba snad bude znamení - a asi jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.15 15:54

@wewa a přeju teda, ať Ti zase klapne klučina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
13.5.15 16:47

@MichaelaLiliana tak to gratuluju, my jsme chteli holcicku a bude to kluk, me to celkem mrzi, protoze nevim co s nim budu delat :D samozrejme je dulezity to, ze jsme oba zdravi, ale mam ctyrletou a petiletou sestru, tak jsem si kluka nedovedlapredstavit, ale tak druhy bude snad holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí