Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MichaelaLiliana jednovajecna s jednou placentou a přepážkou
bylo to pěkný ale dost rychlý. Vlasin je špička tak to měl raz dva u obou:-)
Ahoj holky
tak u nás taky vše v pořádku, scrining dopadl dobře
.Jsme 12+2 a TP 24.11 ![]()
16.11. a je to naše první, bohužel doktor na screeningu mi řekl, že pohlaví říká až od 17tt
. Ale chci víc holčičku-Lauru ![]()
@danule91 tak to jsi byla u nejlepšího, já jdu k Doubkové, tak snad mi už taky řekne pohlaví. ![]()
Holky já se uplně nemůžu dočkat screening ok tak teď už se klepu na 28.5. jestli mi prozradí kdo mi v bříšku roste
šla bych hrpzně nakupovat a neutrální věci mě neba
gratulu všem co mají dobré výsledky testů ![]()
Tak holky co tady čtu, tak všem dopadl screening dobře. To je super, jen tak dal. Už Máme třetinu a nejrizikovejsi období za sebou
![]()
Ja jsem uz objednana do brna na 20. tyden 23.6. a 16.6. jdu do poradny na zatezovy glukozovy test, mam v rodine cukrovku kam se podivam…uz mam ten hnus doma a bojim se, ze to v sobe neudrzim jelikoz sladky moc nemusim
Gratuluji ke vsem povedenym screeningum ![]()
@Lizine To je vážně super
Já jsem z toho pořád trošku v šoku, že to konkrétně u mě tak pěkně vychází - doktor mi asi před pár měsíci řekl, že bych s otěhotněním neměla otálet, abych děti vůbec měla (dělaly se mi hodně často cysty na vaječnících) a pak se nám zadařilo prakticky na první pokus
Samozřejmě si nestěžuju, vím, že v dnešní době je to pomalu jak vyhrát loterii..
Holky a už vám třeba rostou bříška? Mně hodně rychle a hodně narostly prsa, ale co se týče břicha, tak to vypadám maximálně jak kdybych si dala větší oběd
Je mi jasný, že až budu mít pořádnej pupík, přes kterej se ani nezohnu, tak se ještě budu proklínat za to, jak jsem si ho přála, ale zatím si pomalu ani nepřijdu těhotně ![]()
@Lizine tak nás to nejrizikovější teprve čeká, ale věřím že to budou kluci stateční s zvládneme to
akorát to s největší pravděpodobností do listopadu nevydržíme ![]()
@MichaelaLiliana Ahojky, tak me brisko vyskocilo uz tak pred 14 dny a schovat se rozhodne neda… Trosku ti tvuj „vetsi obed“ zavidim. ![]()
@bunuelo No tak to je krásně vidět, jak člověk chce vždy to, co nemá
já už teda dneska jdu na nákup těhotenských riflí, protože i přestože to není vidět, nesnesu přes břicho nic upnutého a i rifle s rozepnutým knoflíkem mě prostě tlačí. Tak třeba budu zanedlouho závidět zas já holčinám bez břicha ![]()
@MichaelaLiliana Mne osobne to brisko nevadi, ale ty dotazy „jeee, ty uz mas brisko, v jakym ze jsi?“ A zacina mi na nej okoli sahat. Z toho by me kleplo