TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
14.5.15 20:21

@Bokotka děkujeme :-) u Vlašína :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.5.15 20:23

@MichaelaLiliana jednovajecna s jednou placentou a přepážkou :-) bylo to pěkný ale dost rychlý. Vlasin je špička tak to měl raz dva u obou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
14.5.15 20:28

Ahoj holky :mavam: tak u nás taky vše v pořádku, scrining dopadl dobře :).Jsme 12+2 a TP 24.11 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
14.5.15 20:44

16.11. a je to naše první, bohužel doktor na screeningu mi řekl, že pohlaví říká až od 17tt :(. Ale chci víc holčičku-Lauru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.5.15 20:50

@danule91 tak to jsi byla u nejlepšího, já jdu k Doubkové, tak snad mi už taky řekne pohlaví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
14.5.15 20:55

Holky já se uplně nemůžu dočkat screening ok tak teď už se klepu na 28.5. jestli mi prozradí kdo mi v bříšku roste :lol: šla bych hrpzně nakupovat a neutrální věci mě neba :) gratulu všem co mají dobré výsledky testů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.5.15 06:15

@danule91 gratuluju, ty dvě vedle sebe vypadají fakt uzasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.5.15 06:18

Tak holky co tady čtu, tak všem dopadl screening dobře. To je super, jen tak dal. Už Máme třetinu a nejrizikovejsi období za sebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
15.5.15 06:49

Ja jsem uz objednana do brna na 20. tyden 23.6. a 16.6. jdu do poradny na zatezovy glukozovy test, mam v rodine cukrovku kam se podivam…uz mam ten hnus doma a bojim se, ze to v sobe neudrzim jelikoz sladky moc nemusim

Gratuluji ke vsem povedenym screeningum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 09:18

@Lizine To je vážně super :) Já jsem z toho pořád trošku v šoku, že to konkrétně u mě tak pěkně vychází - doktor mi asi před pár měsíci řekl, že bych s otěhotněním neměla otálet, abych děti vůbec měla (dělaly se mi hodně často cysty na vaječnících) a pak se nám zadařilo prakticky na první pokus :-D Samozřejmě si nestěžuju, vím, že v dnešní době je to pomalu jak vyhrát loterii..
Holky a už vám třeba rostou bříška? Mně hodně rychle a hodně narostly prsa, ale co se týče břicha, tak to vypadám maximálně jak kdybych si dala větší oběd :lol: Je mi jasný, že až budu mít pořádnej pupík, přes kterej se ani nezohnu, tak se ještě budu proklínat za to, jak jsem si ho přála, ale zatím si pomalu ani nepřijdu těhotně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.5.15 09:19

@Lizine a až budou venku tak to bude vypadat ještě líp ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.5.15 09:22

@Lizine tak nás to nejrizikovější teprve čeká, ale věřím že to budou kluci stateční s zvládneme to ;-) akorát to s největší pravděpodobností do listopadu nevydržíme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.5.15 09:40

@MichaelaLiliana Ahojky, tak me brisko vyskocilo uz tak pred 14 dny a schovat se rozhodne neda… Trosku ti tvuj „vetsi obed“ zavidim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 09:56

@bunuelo No tak to je krásně vidět, jak člověk chce vždy to, co nemá :-D já už teda dneska jdu na nákup těhotenských riflí, protože i přestože to není vidět, nesnesu přes břicho nic upnutého a i rifle s rozepnutým knoflíkem mě prostě tlačí. Tak třeba budu zanedlouho závidět zas já holčinám bez břicha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.5.15 10:15

@MichaelaLiliana Mne osobne to brisko nevadi, ale ty dotazy „jeee, ty uz mas brisko, v jakym ze jsi?“ A zacina mi na nej okoli sahat. Z toho by me kleplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí