TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
15.5.15 11:10

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :) TP mám 3.11. a čekáme první mimi :). Na UTZ ve 13 týdnu nám řekli, že to bude na 65% holčička :srdce: Holčičku bych si moc přála ale přítel radši kluka :) Ale je nám to jedno hlavně ať je vše v pořádku. Jestli je to 100% holčička se dozvím až 26 černa na dalším UTZ.. Jinak jsem v 16 tt a bříško už hezky roste, už je poznat že je to těhotenské bříško :) Začalo mi rychle růst tak před 14 dny. A teď mi přijde že je každý den větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.5.15 12:49

@1bebe1 mame stejny termin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
15.5.15 13:30

@bunuelo tak to je supr :) A jak se cítíš? Já se cítím uplně netěhotně :D až na to bříško. To jsem ráda, že už mi tak hezky roste.. Jen mě občas píchne v břiše :/ Tak to je docela nepřijemný. Někdy večer nebo ráno když se přetočím v posteli. Docela jsem z toho nervózní :( Ale doktorka říkala že sem tam píchnutí je normální.. A dnes ráno jak jsem se vzbudila jsem měla od pupíku dolů levou stranu nafouklou, takovou vypouklinu která po chvilce zmizela a měla jsem tu stranu tvrdší než pravou. Asi miminko už dává o sobě vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.5.15 13:37

@1bebe1 tak to jsme na tom skoro stejne, brisko mam uz dost velky a to pichani mam kazdy den, doktor rikal, ze to normalni, jak se to brisko a deloha zvedaji. Jinak se citim dobre akorat jsem uz druhy tyden doma kvuli krvaceni. A pak mam taky dost zizen, jinak chute a tak zadny. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
15.5.15 13:49

@bunuelo Jee tak to je mi líto to krvácení :( Ale je všechno v pořádku jo? Doufám že mě žádné krvácení nepotká, bych měla hrozný strach.. Já se takhle taky cítím dobře. Na začátku jem byla hodně unavená, dělalo se mi zle z masa ale nezvracela jsem a ani žádné extra nevolnosti jsem neměla. Teď už jsem poslední 3 týdny míň unavená :) Ale večer vždy brzy vytuhnu :D A to jsem před těhotenstvím dost ponocovala :).. Jinak mám chutě na sladký :D Ale hlídám se. Jím hodně ovoce, ale sem tam si kosek čokolády nebo zmrzlinu dám. Mám dost pohybu díky pejskovi s kterým chodíme na dlouhý procházky tak to nevadí když si sem tam něco dám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
15.5.15 14:04

@1bebe1 @bunuelo me jako brisko vubec neroste, jsem porad stejna a ma taky stejny termin, jsem z toho uz nervni a mam taky hroznou zizen az si rikam jestli je to normalni, pichani mam za den nekolikrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
15.5.15 14:06

@1bebe1 jakoze jsem vecer snedla studenskou pecet? prej kousem sladkeho, kdybych mohla jim jen sladke :mrgreen: ale z nutnosti to doplnuju zeleninou a mlecne vyrobky miluju :) doufam ze az mrne vyleze spokoji se s mlekem a nebude pozadovat cokosku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.5.15 14:42

@1bebe1 Mam nejaky hematom, tak mam klidovy rezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.5.15 14:44

@Nikki5 Vsak ono ti vyroste za chvilku. U me to bylo skoro pres noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.5.15 15:59

No holky, ja mam brisko jak kdybych byla v 6.mesici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
15.5.15 16:01

@bunuelo taky si rikam, ze to prijit musi a jak nekoho trapi otazky kdy rodi, ze ma velke brisko, tak me se vsichni ptaji kde ho mam schvanyho…ony se ty blbe otazky najdou vzdycky

a nepousteji me sednout v autobuse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.15 21:13

Tak ale ovšem pozor, dneska večer po sprše jsem si mazala břicho krémem (uvidíme, jak bude prevence proti striím účinná..) a všimla jsem si, že ho mám takové jakoby tvrdší a při pohledu zboku se evidentně začíná rýsovat zaobleninka od podbřišku nahoru - tak snad to zase nebude jenom z nadýmání :lol: jak se vám daří? Venku je konečně krásné, tak u nás se procházkuje ostošest :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.5.15 10:40

@MichaelaLiliana my jsme vcera grilovali u pritelovych rodicu na vesnici a spat jsem sla precpana, ze jsem se skoro ani pohnout nemohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
17.5.15 12:44

Ahoj holky :)
Těši mě, že se máte fajn a (většinou) je vše ok. A zároveň závidím těm, keří už znají pohlaví :)
Začala jsem teď chodit plavat. Máte s tím některá v těhu zkušenost? :)
A co se týče jména, tak vybráno máme jen pro holčičku-moc bychom si ji přáli, máme i oblečky do růžova, ty jsme dostali.. No a podle prstýnku to holka bude..ale když mi na utz pan doktor oznámí, že to bude špuntík, taky fajn až na to jméno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 12:58

@Leňule97 a na nt vyšetření jsi už byla? Mně to pohlaví prozradila paní doktorka tam. Sice bylo mnohem důležitější slyšet, že zdravotně je teď úplně v pořádku, ale že budu mít holčičku mě taky moc potěšilo :) měli jsme to úplně stejně - jméno vybrané jenom holčičí :lol: plavat bych ráda začala taky, ale až za měsíc po přestěhování, tam, co bydlím teď to mám na všechny bazény dost z ruky :( taky chci určitě chodit na nějaké předporodní kurzy a cvičení, ať si to užiju se vším všudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí