TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
14.5.15 09:38

Mě se líbí naholku Aneta a chlapovi Karolína ale nevím, víte pročbych chtěla kluka? protože vím jak je to super, je nebojácnej, hravej, veselej, mazel a spousta holek jen ječí a kňučí :mrgreen: ale zase na druhou stranu syna máme a muž by rád měl i dceru tak bych mu jí taky ráda dala ale pravda je jen jedna a to zdravé dítě ;) no stejnaksi při dalším ultrazvuku ukoušu nechty napětím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
14.5.15 10:28

Ahoj holky, tak dnes mě poprvé zlobřík nechal vyspat a nevstávala jsem mezi 7-8. Viděla jsem že tady hodně řešíte od včera pohlaví a jména…
Nám řekli na 70% chlapečka, kterého jsme malinko chtěli víc, tak doufám, že to klapne… Jen na chlapečka nemáme jméno. Já chtěla David po tatínkovi, ale ten o tom nechcce slyšet. Chceme internacionální jména, tak jsou ve hře ještě Sebastien (já) a Nikolas, Samuel (tatínek).
Máte některá fotky ze screeningu abych mohla porovnat to pohlaví?
Jinak přeju pěknej čtvrtek, já jdu dnes po měsíci oslavit s kamarádkama moje narozky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
14.5.15 12:08

Ahoj holky. Připojuji se :) čekáme první vytoužené mimimko nekonec z IVF. Termín porodu 26.11. :) první screening máme příští čtvrtek, tak už se s přítelem moc těšíme, co tam uvidíme :dance: za 10 dní mám státnice a za měsíc máme svatbu, takže si to ani nemám čas užívat :roll: je to některá, která se chystá rodit v Podolí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
14.5.15 12:46

@andilek2766 ja fotku mam, ale na ni to neni videt, ukazal nam pohlavi jen na monitoru a bylo to jasne videt, z toho holcicka nebude :D
@katkaryd Vitam te, ja ma svatbu 8.8. ale nic velkeho, ze 30 lidi mi to stejne vetsina odrekla, takze nas bude tak 16, nechapu co mame oba za pribuzny, ze na tu svatbu nechteji, hold pribuzny si nevybirame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.5.15 12:55

@katkaryd Ahoj, koukám na tvůj podpis, že se vám to povedlo na první IVF, to gratuluji. Nám se neuchytilo vůbec a měli jsme 4 sněhuláčky, až ten čtvrtej poslední se nám chytil :-) tak ho teď držím zuby nehty… O Podolí jsem taky přemýšlela, rozhodovala jsem se Podolí-Apolinář, rozebírala jsem to i s mým doktorem, nakonec to vyhrál ten Apolinář. Ale říkal mi, že vpodstatě obě dvě porodnice jsou dobrá volba a je že hrozně důležitý, že obě mají výbornou pediatrickou péči, že kdyby se při porodu s miminkem něco pokazilo, tak si s tím umí poradit. Apolinář nakonec vyhrál jen proto, že tam máme známou sestřičku a můj gynekolog má kamaráda porodníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
14.5.15 13:03

Tak schválně, co myslíte? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
14.5.15 13:23

@andilek2766 já pohlaví fakt nepim :lol: ale kluka budeme mít Davida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
14.5.15 13:25

@wewa Davídka jsem chtěla taky :| ale můj nechce, protože on je David no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
14.5.15 13:27

@andilek2766 no a přitom se dřív běžně jména po otci dávala, mám Lukáše a syna Vojtu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
14.5.15 13:28

@wewa on to nemá rád no…Ale mě se ten David strašně líbí, nechcem totiž čistě český jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.5.15 14:37

Já to taky z fotky nepoznám :D No jinak přítel by chtěl zas dát holčičce moje jméno. Ale já to taky nemám ráda, jsou s tím zbytečné komplikace a je tolik pěkných jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
14.5.15 14:59

Tak my máme takové pěkné čéské příjmení takže musíme volit jedině česká jména představte si třeba Amy Sedláková, Johny Sedlák :mrgreen: prostě se mi to nelíbí, mimoto v plnoletosti si může jméno třeba změnit :mrgreen: když bude vědět že jede navždy do ameriky například :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.5.15 16:54

Tak jsme dnes byli na NT+ vyšetření, miminka jsou obě zdravá, žádné vývojové vady se neukázaly, vvýsledky krve taky v pořádku. No a pohlaví? K holčičce nám přibudou dva chlapečci :-) a na jmenech se vůbec nemůžeme shodnout. Jeden po tatínkovi Jiří a druhý asi po dědečkovi Jiří 2 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.5.15 17:47

@danule91 super, gratuluji k dobrým zprávám :kytka:. Koukám, že jsi byla na Veveří, u koho si byla?? Já jdu až příští pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 18:46

@danule91 taky moc gratuluju :) to máte jedno, nebo dvouvaječná? Na tom ultrazvuku to musela být paráda, koukat na dvě, už s jedním to bylo super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí