Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se líbí naholku Aneta a chlapovi Karolína ale nevím, víte pročbych chtěla kluka? protože vím jak je to super, je nebojácnej, hravej, veselej, mazel a spousta holek jen ječí a kňučí
ale zase na druhou stranu syna máme a muž by rád měl i dceru tak bych mu jí taky ráda dala ale pravda je jen jedna a to zdravé dítě
no stejnaksi při dalším ultrazvuku ukoušu nechty napětím ![]()
Ahoj holky, tak dnes mě poprvé zlobřík nechal vyspat a nevstávala jsem mezi 7-8. Viděla jsem že tady hodně řešíte od včera pohlaví a jména…
Nám řekli na 70% chlapečka, kterého jsme malinko chtěli víc, tak doufám, že to klapne… Jen na chlapečka nemáme jméno. Já chtěla David po tatínkovi, ale ten o tom nechcce slyšet. Chceme internacionální jména, tak jsou ve hře ještě Sebastien (já) a Nikolas, Samuel (tatínek).
Máte některá fotky ze screeningu abych mohla porovnat to pohlaví?
Jinak přeju pěknej čtvrtek, já jdu dnes po měsíci oslavit s kamarádkama moje narozky
![]()
Ahoj holky. Připojuji se
čekáme první vytoužené mimimko nekonec z IVF. Termín porodu 26.11.
první screening máme příští čtvrtek, tak už se s přítelem moc těšíme, co tam uvidíme
za 10 dní mám státnice a za měsíc máme svatbu, takže si to ani nemám čas užívat
je to některá, která se chystá rodit v Podolí? ![]()
@andilek2766 ja fotku mam, ale na ni to neni videt, ukazal nam pohlavi jen na monitoru a bylo to jasne videt, z toho holcicka nebude ![]()
@katkaryd Vitam te, ja ma svatbu 8.8. ale nic velkeho, ze 30 lidi mi to stejne vetsina odrekla, takze nas bude tak 16, nechapu co mame oba za pribuzny, ze na tu svatbu nechteji, hold pribuzny si nevybirame
@katkaryd Ahoj, koukám na tvůj podpis, že se vám to povedlo na první IVF, to gratuluji. Nám se neuchytilo vůbec a měli jsme 4 sněhuláčky, až ten čtvrtej poslední se nám chytil
tak ho teď držím zuby nehty… O Podolí jsem taky přemýšlela, rozhodovala jsem se Podolí-Apolinář, rozebírala jsem to i s mým doktorem, nakonec to vyhrál ten Apolinář. Ale říkal mi, že vpodstatě obě dvě porodnice jsou dobrá volba a je že hrozně důležitý, že obě mají výbornou pediatrickou péči, že kdyby se při porodu s miminkem něco pokazilo, tak si s tím umí poradit. Apolinář nakonec vyhrál jen proto, že tam máme známou sestřičku a můj gynekolog má kamaráda porodníka.
@andilek2766 já pohlaví fakt nepim
ale kluka budeme mít Davida
@wewa Davídka jsem chtěla taky
ale můj nechce, protože on je David no
@andilek2766 no a přitom se dřív běžně jména po otci dávala, mám Lukáše a syna Vojtu ![]()
@wewa on to nemá rád no…Ale mě se ten David strašně líbí, nechcem totiž čistě český jména
Já to taky z fotky nepoznám
No jinak přítel by chtěl zas dát holčičce moje jméno. Ale já to taky nemám ráda, jsou s tím zbytečné komplikace a je tolik pěkných jmen.
Tak my máme takové pěkné čéské příjmení takže musíme volit jedině česká jména představte si třeba Amy Sedláková, Johny Sedlák
prostě se mi to nelíbí, mimoto v plnoletosti si může jméno třeba změnit
když bude vědět že jede navždy do ameriky například ![]()
Tak jsme dnes byli na NT+ vyšetření, miminka jsou obě zdravá, žádné vývojové vady se neukázaly, vvýsledky krve taky v pořádku. No a pohlaví? K holčičce nám přibudou dva chlapečci
a na jmenech se vůbec nemůžeme shodnout. Jeden po tatínkovi Jiří a druhý asi po dědečkovi Jiří 2 ![]()
@danule91 super, gratuluji k dobrým zprávám
. Koukám, že jsi byla na Veveří, u koho si byla?? Já jdu až příští pondělí.
@danule91 taky moc gratuluju
to máte jedno, nebo dvouvaječná? Na tom ultrazvuku to musela být paráda, koukat na dvě, už s jedním to bylo super ![]()