TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
10.5.15 19:35

A už okukujete nějaké věcičky, kočárky atd.? :) Nebo už máte dokonce něco doma?.. Mě by totiž hrozně zajímalo, jak jste na tom vy.. Vím, že je to brzo, ale těch věciček a „serepetiček“ je tolik, že se na to nejde aspoň nekoukat :))
Já osobně mám postýlku a kočárek, ale z toho důvodu, že je to prostě doma a je to poděděné.. Jinak jsem si koupila proutěný košík s nášivkou, kam si budu dávat kosmetické věcičky, atd.,abych měla vše po ruce, jinak si dělám seznam a spíš jen tak okukuju obchody a net :D
Tak, a jak jste na tom teda Vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.5.15 20:54

Ahojky, tak já ještě nic nemám, ale kočárek už mám ddomluvený od sestřenky, oblečení nějaké bude od kamarádky a jinak doufám že časem zjistím co všechno budeme potřebovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.5.15 21:02

@Leňule97 my zatím Máme jen podedenou postylku a to je vse.Po kočárkách a ostatních věcech za jen koukáme :).Dávam si dohromady věci, ktere budu nutne potřebovat a věci, ktere bych chtěla. Ale domluvili jsme se, ze začnem postupne nakupovat az tak od toho pátého, šestého měsíce. Přijde mi to tak akorat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
10.5.15 21:18

@Teladradora gratuluju chlapakovi :kytka: vítám všechny nové tváře, momentálně jsem na dovolené takže tu ještě týden nebudu, pak dočtu. Ke všem kontrolám a sreeningům držím palce.No a já dnes už po druhé cítila slabé pohyby :srdce: jsem dnes jsem přesně 15+0 ;) ale je fakt že dryhé mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
10.5.15 21:34

@wewa je,tak si paraaadne uzij dovcu :pankac: :dance:!ja heste nic nekupuju, ale koukam nenapadne :mrgreen: -kocarek uz vime jaky chceme, ale ten budeme resit az tak v zari asi…ostatni zacnu pomaliiiinku porizovat az po utz.ve 20.t., az budeme vedet, jestli je to fakt kluk :srdce:.vzhledem k veku uz asi dalsi mimco mit nebudeme, tak si vybavicku pekne poridim dle chuti a koupim, co mi udela radost ;) mne se vcera taky zdalo, ze citim trosku pohyby :nevim:,ale zda se mi to brzy, u prvni az asi v 17.-18.t. t. :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
10.5.15 21:51

No já u prvního cítila 18 týden ale dneska fakt 2× bublinky, a nízko takže střeva to nebyli :mrgreen: doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
11.5.15 07:53

Tyjo, už pohyby, to jsem taky zvědavá, kdy mě čekají teď u druhého, já už si to z toho prvního těhotenství vůbec nepamatuju:) hold 4 roky jsou 4 roky:-)) Jinak všechno máme po prvním dítěti, takže nic kupovat nemusíme, samozřejmě až na hadříky. Prozíravě jsme již při prvním kupovali spousta věcí neutrálních - kočárek, autosedačku a i nějaké oblečky, tak to je v pohodě i kdyby druhé nebyla zas holčička ale kluk. O víkendu jsme to oznámili babičkám, že bude další vnouče, ještě mě čeká to sdělit v práci, už to asi nebudu moct odkládat, jelikož břicho se začíná dost rýsovat, myslela jsem že vydržím ještě 14 dní, než budeme mít výsledky I. screeningu ale nevim nevim, jdeme až 25.května.
Holky jak to máte s dovolenou, co plánujete? my si ještě než jsme zjistili, že čekáme mimi koupili dovču v chorvatsku, tedy zaplatili apartmán, cesta autem, jedeme koncem června, a přeci jen 10 hodin jízdy autem, mám z toho trochu obavy, měla bych v tu dobu být nějak v půlce 5. měsíce. Doufám, že to zvládneme, trochu se uklidňuji, že, když jsem v minulém těhu zvládla v 6. měsíci svojí vlastní svatbu, se vším co k tomu patří, že snad nějakou cestu a dovču zvládnu taky, ale..kdo ví, dr. mě chce každopádně den před odjezdem vidět, jestli bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
11.5.15 13:12

Holky, tak já jsem v 16tt a pohyby ještě necítím a ani břicho mi neroste, jsem z toho špatná, protože známá je v 19tt a má břicho jak před porodem a to taky čeká první, už mě to začíná štvát
@Leňule97 já mám zděděnou postýlku, ale bez matrace a lůžkovin, tak už jsem koupila polštář. peřinku a povlečení, ještě zdědíme koš, v ikei máme vyhlídlou vaničku s protiskluzovým dnem za 120kč a matraci, kočárek možná budeme mít po jednom dítku za pusinku, jestli se nám bude líbit…jinak mám doma bodyčko, tričko s dlouhým, dupačky, kalhoty, 2 hadrové plínky, čepičky, látkové botičky a zavinovačku…toď celé naše vybavení, ale chci mít všechno nakoupený než skončím 2. trimestr, protože bůh ví jak to bude pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
11.5.15 14:20

Holky já při prvním měla placentu na přední stěně, tak to teď vnimám intenzivněji ale dneska třeba ještě nic tak nevím ;) ono ze začátku to není nijak pravidelný. Jinak já jseM zjistila že nemám jen drogerii pro mimi a oblečky a chtěla bych nové houpátko ;) samozřejmě novou matraci a lůžkoviny protože po klukovi to dám k babičce, tak budou mít komplet novej pokoj :) dneska je uplně horko, bolí mě hlava a to musím jet nakoupit :roll: jsem u sestry na Moravě takže veget ale stejně vařim a tak :mrgreen: tak si užívejte teplíčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.5.15 21:36

Ahojky, můžu se k vám přidat? Termín mam 19.11. a v břiše rovnou dvě zlaticka :-) doma máme už 14m Denisku, takže budu mít chuvu:-) zítra jdu na kontrolu ke svymu dr a ve čtvrtek na screening, snad bude vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
12.5.15 06:13

Ahoj :-) Gratuluju k mimískům :) a ať vám vše dobře dopadne.
Já jdu až v pondělí, ale už se nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.5.15 06:30

@Leňule97 já jsem už taky jak na trni až je zase uvidim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
12.5.15 07:24

Ja jdu na kontrolu asi za hodinu, taky se nemuzu dockat, precejen mi 4 fydny prijdou dlouhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.15 08:34

Dobré ráno holky :) Prosím vás, snad nebude vadit, že se ptám tady, ale nevíte některá, jestli se v Prenatalu v Brně dá platit za vyšetření i kartou, nebo jestli jen hotově? :) Jdu tam zítra a zapomněla jsem se zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
12.5.15 09:24

Myslím že jen hotově, chtěli po mě jen hotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí