TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
4.5.15 21:05

Tak to jsem na tom ještě dobře :-D ale když už něco, tak hrozná pachuť v puse, takže furt žvýkám..z toho už mi ztuhl pravý „pant“ v puse :-D a taky mám odpor k sýrům, které jinak zbožňuju, ale špatně mi není..jen ta únava je děs, kolem poledne už usínám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
4.5.15 21:27

@Leňule97 dodalo :D. Je to plavec a ma rad teploucko, nesnese dlouhej rukav zaroven ale miluje dest :D. No a povaha proste rak, citlivka co se kolem nej musi tocit veskerenase emoce ale pozor pouze pozitivni jinak je uzavrenej a zapsklej :lol: omlouvam se za absenci hacku a carek ale na tom mobilu je to hrozny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
4.5.15 21:36

Ahoj. Taky se pridavam. Termin 1.11., prvni mimco. Na screeningu nam bylo receno, ze to bude slecna, tak uvidime, jestli si to nerozmysli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
4.5.15 22:39

@Niki.M hehe mame stejny termin :D.Ja bych si prala k synovi bratricka i mu v muzskem rodu rikam tak uvidime ☺ A strasne se uz tesim na pohyby, takhle je to do dalsi kontroly vzdycky hrozne dlouhy ale kdyz pak stouchaj je to snesitelny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.5.15 12:46

Ahojky, tak se taky přidám, jestli mohu. Termín 18.11.a první mimi :srdce:.Kolem me zrovna není nikdo tehu, s kym bych mohla porovnávat sve radosti a strasti z tohoto období. Všechno je nove, tak pořád hledám něco na netu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.5.15 13:01

A prožíváte to nějak? Mě se pořád všichni ptají, jak se cítím, jaké to je… Já prostě nepociťuji žádnou změnu, akorát mi občas bývá špatně. Nemám k tomu mimču žádný vztah, ani si nepřipadám jako těhotná. Asi jsem divná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.5.15 13:13

Niki M. Já jsem na tom uplne stejne☺. Na miminko se sice moc těšíme, ale pritel a rodiče to proživaji mnohem víc než ja.Neni mi vůbec nic a taky vůbec nemám pocit, že bych byla tehotna.Az si kolikrát říkám, jestli je vse v poradku.Na kontrole jsem byla naposled 13.dubna a zítra jdu na screening, tak se toho trochu bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
6.5.15 13:45

Vzhledem k druhému miminku to prožívám jinak, rychle to utíká tak se snažím si to užívat. Těším se na všechno protože už vím přesně na co se mám těšit ;) ale jinak řeším praktické věci a hlavně furt lítám za 3 letým klukem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
6.5.15 13:55

Ahoj, já mám termín 30.11. ale možná to bude dřív, včera jsem byla 10+1, ale dle utz 10+3, takže větší. Je to moje druhé těhotenství, už mám doma téměř 4 letou holčičku. Moc se těšíme na druhé miminko a malá na bratříčka nebo sestřičku (radši bysme tedy bratříčka:))ale je to fuk, hlavně ať je v pořádku, a zdravé. Jinak chodím do práce, už druhý rok a dcerka do školky, doufám, že tedy pak s mimčem budu mít doma taky klid, tedy že odvedu starší do školky a budu se věnovat mimi. Jelikož naše prvorozená byla typické naprosto nespokojené, uřvané a nespavé dítě, doufáme, že s druhým to může být jedině lepší:-). Co mi dává zabrat, tak jsou nevolnosti a celodenní pocit na zvracení a hrozná citlivost na pachy, už jsem za poslední měsíc zhubla 4 kg, na včerejší kontrole se to doktorce moc nelíbilo, ale já myslím, že to brzy doženu. V prvním těhu jsem měla nevolnosti taky, ale myslím, že takovéhle ne…asi je to tím, že jsem o něco starší, nebo nevím…Nejlíp je mi po zmrzlině a čemkoliv studeném vychlazeném, ale to se taky nedá jíst furt, že:-) 25.5 nás čeká 1. trimestrální screening, do té doby nebudu moc v klidu, hlavně ať je to všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
6.5.15 15:27

@Janousova teda docela závidím školku, já kvuli stěhování nepodávala přihlášku takže až příští rok snad :) budu drzet palce pri sceeningu, m ho negativni ale nevysetrenou nosni kustku a vysoke hcg ale celek negativni riziko dawna 1:19970 takze jsem docela v klidu a dalsi kontrola 28.5 tak se tesim a doufam ze mi povi jestli mame kulicky nebo ne (radi by sme :mrgreen: ) a co dcerka na mimi? Nas malej zatim nereaguje moc a kdyz se zminim tusim ze by bral radsi srnku :mrgreen: a docela se desim pac malej byl naopak ukazkovr spici a smejici se mimi takze ted tusim rev a rev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.5.15 16:29

Ahoj holky :mavam: já se taky přidávám k listopadovému termínu.29.11 :) jinak mám za s sebou 2ZT, pak potrat v pokročilém stadiu,2.ivf a nakonec se zase podařilo otěhotnět spontáně :) po tom všem :,( jsem 10+6,máme přes 5 cm a prospíváme :) jinak jsem myslela, že už mám těhu příznaky za s sebou, ale rána nejsou ještě o. k :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
6.5.15 16:36

@faldi vítej mezi nás a držím palce na nohou i na rukou aby sme všechny v listopadu držely zdravá miminka. Přiznám seže když jsem zjistila že jsem těhotná znovu na 2 pokus, po čtení příběhů snažilek a žen které potkala stráta miminka, brečela jsem jako želva jak to že je ten svět tak nespravedlivej a milióny párů má problémy a my hned, místo abych se radovala :oops: hormony se mnou mávaj, se synem sem ubrečená nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
6.5.15 16:40

Čaute holky ráda bych se k Vám přidala. Jsem již ve skupině začínající těhulky, ale TP mám také v listopadu tak proč se nepřidat i sem :lol:
TP mám 13.11. a na screeningu jsme byli včera. „Něco“ nám tam čouhalo, takže na 70% budeme mít chlapečka. Jinak u nás je to první a vymodlené miminko, čekali jsme 1,5roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
6.5.15 16:45

@andilek2766 začínájící těhulky sem :D taky vás čtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
6.5.15 16:46

@andilek2766 vítej mezi nás, gratuluju k asi chlapečkovi, moje doktorka i přez akreditaci ke sreeningům řekla že v tomto období jsme si moc podobní a prej počkáme, a já bych to tak chtěla vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí