Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to jsem na tom ještě dobře
ale když už něco, tak hrozná pachuť v puse, takže furt žvýkám..z toho už mi ztuhl pravý „pant“ v puse
a taky mám odpor k sýrům, které jinak zbožňuju, ale špatně mi není..jen ta únava je děs, kolem poledne už usínám ![]()
@Leňule97 dodalo
. Je to plavec a ma rad teploucko, nesnese dlouhej rukav zaroven ale miluje dest
. No a povaha proste rak, citlivka co se kolem nej musi tocit veskerenase emoce ale pozor pouze pozitivni jinak je uzavrenej a zapsklej
omlouvam se za absenci hacku a carek ale na tom mobilu je to hrozny ![]()
Ahoj. Taky se pridavam. Termin 1.11., prvni mimco. Na screeningu nam bylo receno, ze to bude slecna, tak uvidime, jestli si to nerozmysli ![]()
@Niki.M hehe mame stejny termin
.Ja bych si prala k synovi bratricka i mu v muzskem rodu rikam tak uvidime ☺ A strasne se uz tesim na pohyby, takhle je to do dalsi kontroly vzdycky hrozne dlouhy ale kdyz pak stouchaj je to snesitelny ![]()
Ahojky, tak se taky přidám, jestli mohu. Termín 18.11.a první mimi
.Kolem me zrovna není nikdo tehu, s kym bych mohla porovnávat sve radosti a strasti z tohoto období. Všechno je nove, tak pořád hledám něco na netu ![]()
A prožíváte to nějak? Mě se pořád všichni ptají, jak se cítím, jaké to je… Já prostě nepociťuji žádnou změnu, akorát mi občas bývá špatně. Nemám k tomu mimču žádný vztah, ani si nepřipadám jako těhotná. Asi jsem divná ![]()
Niki M. Já jsem na tom uplne stejne☺. Na miminko se sice moc těšíme, ale pritel a rodiče to proživaji mnohem víc než ja.Neni mi vůbec nic a taky vůbec nemám pocit, že bych byla tehotna.Az si kolikrát říkám, jestli je vse v poradku.Na kontrole jsem byla naposled 13.dubna a zítra jdu na screening, tak se toho trochu bojim.
Vzhledem k druhému miminku to prožívám jinak, rychle to utíká tak se snažím si to užívat. Těším se na všechno protože už vím přesně na co se mám těšit
ale jinak řeším praktické věci a hlavně furt lítám za 3 letým klukem ![]()
Ahoj, já mám termín 30.11. ale možná to bude dřív, včera jsem byla 10+1, ale dle utz 10+3, takže větší. Je to moje druhé těhotenství, už mám doma téměř 4 letou holčičku. Moc se těšíme na druhé miminko a malá na bratříčka nebo sestřičku (radši bysme tedy bratříčka:))ale je to fuk, hlavně ať je v pořádku, a zdravé. Jinak chodím do práce, už druhý rok a dcerka do školky, doufám, že tedy pak s mimčem budu mít doma taky klid, tedy že odvedu starší do školky a budu se věnovat mimi. Jelikož naše prvorozená byla typické naprosto nespokojené, uřvané a nespavé dítě, doufáme, že s druhým to může být jedině lepší:-). Co mi dává zabrat, tak jsou nevolnosti a celodenní pocit na zvracení a hrozná citlivost na pachy, už jsem za poslední měsíc zhubla 4 kg, na včerejší kontrole se to doktorce moc nelíbilo, ale já myslím, že to brzy doženu. V prvním těhu jsem měla nevolnosti taky, ale myslím, že takovéhle ne…asi je to tím, že jsem o něco starší, nebo nevím…Nejlíp je mi po zmrzlině a čemkoliv studeném vychlazeném, ale to se taky nedá jíst furt, že:-) 25.5 nás čeká 1. trimestrální screening, do té doby nebudu moc v klidu, hlavně ať je to všechno v pořádku.
@Janousova teda docela závidím školku, já kvuli stěhování nepodávala přihlášku takže až příští rok snad
budu drzet palce pri sceeningu, m ho negativni ale nevysetrenou nosni kustku a vysoke hcg ale celek negativni riziko dawna 1:19970 takze jsem docela v klidu a dalsi kontrola 28.5 tak se tesim a doufam ze mi povi jestli mame kulicky nebo ne (radi by sme
) a co dcerka na mimi? Nas malej zatim nereaguje moc a kdyz se zminim tusim ze by bral radsi srnku
a docela se desim pac malej byl naopak ukazkovr spici a smejici se mimi takze ted tusim rev a rev ![]()
Ahoj holky
já se taky přidávám k listopadovému termínu.29.11
jinak mám za s sebou 2ZT, pak potrat v pokročilém stadiu,2.ivf a nakonec se zase podařilo otěhotnět spontáně
po tom všem
jsem 10+6,máme přes 5 cm a prospíváme
jinak jsem myslela, že už mám těhu příznaky za s sebou, ale rána nejsou ještě o. k ![]()
@faldi vítej mezi nás a držím palce na nohou i na rukou aby sme všechny v listopadu držely zdravá miminka. Přiznám seže když jsem zjistila že jsem těhotná znovu na 2 pokus, po čtení příběhů snažilek a žen které potkala stráta miminka, brečela jsem jako želva jak to že je ten svět tak nespravedlivej a milióny párů má problémy a my hned, místo abych se radovala
hormony se mnou mávaj, se synem sem ubrečená nebyla ![]()
Čaute holky ráda bych se k Vám přidala. Jsem již ve skupině začínající těhulky, ale TP mám také v listopadu tak proč se nepřidat i sem ![]()
TP mám 13.11. a na screeningu jsme byli včera. „Něco“ nám tam čouhalo, takže na 70% budeme mít chlapečka. Jinak u nás je to první a vymodlené miminko, čekali jsme 1,5roku
@andilek2766 vítej mezi nás, gratuluju k asi chlapečkovi, moje doktorka i přez akreditaci ke sreeningům řekla že v tomto období jsme si moc podobní a prej počkáme, a já bych to tak chtěla vědět ![]()