Těhotné ve spodním prádle

mrs.gendy
3.5.15 19:30

Tehotne ve spodnim pradle

Zajimal by me nazor davu, proc se nektere nastavajici maminky foti jen ve spodnim pradle a pak to verejne sdileji :think: pred tehotenstvim se taky zena foti bezne v podprsence a kalhotkach a vystavuje to na odiv vsem? nebo se tehotenstvim vsechno tak zmeni, ze zena nema potrebu to resit :think: jiste, dokumentovat kazdy cm briska je normalni. i ja to delala.ale i v tehotenstvi patri telo me a druhou osobou je muj chlap. tim chci rict, ze proc by nekdo jinej mel vedet jak se mi zvetsuji prsa, jake mam zrovna kalhotky na sobe atd :nevim: jak se na to divate vy ostatni? profesionalni fotky jsou neco jineho…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101575
3.5.15 19:31

@mrs.gendy Že mi přijde divné i to dokumentování každého cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 19:31
@mrs.gendy píše:
Zajimal by me nazor davu, proc se nektere nastavajici maminky foti jen ve spodnim pradle a pak to verejne sdileji :think: pred tehotenstvim se taky zena foti bezne v podprsence a kalhotkach a vystavuje to na odiv vsem? nebo se tehotenstvim vsechno tak zmeni, ze zena nema potrebu to resit :think: jiste, dokumentovat kazdy cm briska je normalni. i ja to delala.ale i v tehotenstvi patri telo me a druhou osobou je muj chlap. tim chci rict, ze proc by nekdo jinej mel vedet jak se mi zvetsuji prsa, jake mam zrovna kalhotky na sobe atd :nevim: jak se na to divate vy ostatni? profesionalni fotky jsou neco jineho…

Protože nemají leckdy soudnost, vkus.Jdou s davem, stádem, hejnem…

Příspěvek upraven 03.05.15 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.5.15 19:33

Tak mě se ty fota nelíbí a nechápu proč se tak fotí, nevím no. Ani je neprohlížím i když na koníkovi je jich víc než dost a at se do mě pustí ale je to takový… nechutný :nevim: dívím se že nejsou i fota při zadělání :mrgreen: :lol: - jen můj názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.5.15 19:33

Když jsem si fotila v těhotenství břicho, tak nikdy jen ve spodním prádle. Vždycky jsem měla kalhoty a tričko, které jsem si vyhrnula. Nevím, proč bych se kvůli tomu svlékala do prádla a taky nechápu sdílení takových fotek na sociálních sítích. :think: Ještě se to dá pochopit v plavkách, ale v tom spodním prádle, které mi na těch fotkách často ještě připadá škaredé a zaprané, fakt ne. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
3.5.15 19:34

@j.a.n.i1 tak ja to hlavne fotila pro dceru do knihy. aby vedela co ji v budoucnu ceka :mrgreen: ze prej se to dedi

• Citovat
  • Upravit
36504
3.5.15 19:35
@kikoška85 píše:
Tak mě se ty fota nelíbí a nechápu proč se tak fotí, nevím no. Ani je neprohlížím i když na koníkovi je jich víc než dost a at se do mě pustí ale je to takový… nechutný :nevim: dívím se že nejsou i fota při zadělání :mrgreen: :lol: - jen můj názor :kytka:

Na žilnatých pupcích není nic hezkýho. Možná jen pro ty dva. Sdílet pupek na soc. sítích je pro mě znamení elementárního nevkusu a zatemnělýho slepičího mozku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.5.15 19:38
@Burj Chalifa píše:
Na žilnatých pupcích není nic hezkýho. Možná jen pro ty dva. Sdílet pupek na soc. sítích je pro mě znamení elementárního nevkusu a zatemnělýho slepičího mozku :(

souhlasím ale fota v tričku a třeba kalhotách proč ne a to spodní prádlo - to je pravda. Mě to vlastně ani nenapadlo.. 3 těhotenství. Fota mám, ale oblečená max. vyhrnuté tričko ale podprda vidět není a album mám jen pro sebe, neumím si představit že by to viděl jednou zeťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.5.15 19:40

Já teda nejsem těhotná, ale fotky na sociálních sítích ve spodním prádle s 9ti měsíčním pupkem mi taky přijdou nevkusné… Chlubení se bříškem proč ne, ale oblečeným v tričku :nevim: Fotky ve spodním prádle bych chtěla jedině tak pro sebe a maximálně pro manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
3.5.15 19:42

Je mi to úúúplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.5.15 19:42

Tak když se vyfotí pro sebe max třeba pro příbuzný to beru, ale na internetu bych to taky nesdílela… já se třeba nefotila vůbec ani oblečená a taky žiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
3.5.15 19:45

Jo, taky mi to přijde divný, oblečený ještě jo, ale ve spoďárech? To už musí být jo krásná ženská, ale dneska to bohužel udělá i každá mamina, co má plný břicho strií a modrejch žilek. Pupek je přeci vidět i v triku, třeba těsnějším. A pak šup na facebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
3.5.15 19:45

@Karleon asi tak.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
3.5.15 19:47
@Karleon píše:
Je mi to úúúplně jedno.

Asi tak :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
673
3.5.15 19:47

@mrs.gendy protože ženy často zcestně soudí, že každá těhotná je krásná i přes často zkaženou pleť, nemyté vlasy apod. Samotný stav krásu nezaručuje a právě fotky v prádle jsou leckdy velmi nevkusné a v podstatě dost ošklivé, zvlášť při větší nadváze. Celkově tyto fotky patří do soukromého alba. Souhlasím s @Burj Chalifa
Osobně takové fotky mám (myšleno v těhotenství oblečená, případně jen zvednuté tričko), focené kamarádkou v ateliéru, ale jinak je nikdy nikdo neviděl. Jsou jen pro mě a mého partnera a případně děti, pokud je budou chtít někdy vidět :nevim:
Mi přijde že celá tahle doba je v tomhle taková zvrácená, vše všem ukazovat, chlubit se tím, sbírat liky na FB apod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí