Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mrs.gendy píše:
Zajimal by me nazor davu, proc se nektere nastavajici maminky foti jen ve spodnim pradle a pak to verejne sdilejipred tehotenstvim se taky zena foti bezne v podprsence a kalhotkach a vystavuje to na odiv vsem? nebo se tehotenstvim vsechno tak zmeni, ze zena nema potrebu to resit
jiste, dokumentovat kazdy cm briska je normalni. i ja to delala.ale i v tehotenstvi patri telo me a druhou osobou je muj chlap. tim chci rict, ze proc by nekdo jinej mel vedet jak se mi zvetsuji prsa, jake mam zrovna kalhotky na sobe atd
jak se na to divate vy ostatni? profesionalni fotky jsou neco jineho…
Protože nemají leckdy soudnost, vkus.Jdou s davem, stádem, hejnem…
Příspěvek upraven 03.05.15 v 19:33
Tak mě se ty fota nelíbí a nechápu proč se tak fotí, nevím no. Ani je neprohlížím i když na koníkovi je jich víc než dost a at se do mě pustí ale je to takový… nechutný
dívím se že nejsou i fota při zadělání
- jen můj názor ![]()
Když jsem si fotila v těhotenství břicho, tak nikdy jen ve spodním prádle. Vždycky jsem měla kalhoty a tričko, které jsem si vyhrnula. Nevím, proč bych se kvůli tomu svlékala do prádla a taky nechápu sdílení takových fotek na sociálních sítích.
Ještě se to dá pochopit v plavkách, ale v tom spodním prádle, které mi na těch fotkách často ještě připadá škaredé a zaprané, fakt ne.
![]()
@j.a.n.i1 tak ja to hlavne fotila pro dceru do knihy. aby vedela co ji v budoucnu ceka
ze prej se to dedi
@kikoška85 píše:
Tak mě se ty fota nelíbí a nechápu proč se tak fotí, nevím no. Ani je neprohlížím i když na koníkovi je jich víc než dost a at se do mě pustí ale je to takový… nechutnýdívím se že nejsou i fota při zadělání
![]()
- jen můj názor
Na žilnatých pupcích není nic hezkýho. Možná jen pro ty dva. Sdílet pupek na soc. sítích je pro mě znamení elementárního nevkusu a zatemnělýho slepičího mozku ![]()
@Burj Chalifa píše:
Na žilnatých pupcích není nic hezkýho. Možná jen pro ty dva. Sdílet pupek na soc. sítích je pro mě znamení elementárního nevkusu a zatemnělýho slepičího mozku
souhlasím ale fota v tričku a třeba kalhotách proč ne a to spodní prádlo - to je pravda. Mě to vlastně ani nenapadlo.. 3 těhotenství. Fota mám, ale oblečená max. vyhrnuté tričko ale podprda vidět není a album mám jen pro sebe, neumím si představit že by to viděl jednou zeťák.
Já teda nejsem těhotná, ale fotky na sociálních sítích ve spodním prádle s 9ti měsíčním pupkem mi taky přijdou nevkusné… Chlubení se bříškem proč ne, ale oblečeným v tričku
Fotky ve spodním prádle bych chtěla jedině tak pro sebe a maximálně pro manžela.
Tak když se vyfotí pro sebe max třeba pro příbuzný to beru, ale na internetu bych to taky nesdílela… já se třeba nefotila vůbec ani oblečená a taky žiju ![]()
Jo, taky mi to přijde divný, oblečený ještě jo, ale ve spoďárech? To už musí být jo krásná ženská, ale dneska to bohužel udělá i každá mamina, co má plný břicho strií a modrejch žilek. Pupek je přeci vidět i v triku, třeba těsnějším. A pak šup na facebook.
@mrs.gendy protože ženy často zcestně soudí, že každá těhotná je krásná i přes často zkaženou pleť, nemyté vlasy apod. Samotný stav krásu nezaručuje a právě fotky v prádle jsou leckdy velmi nevkusné a v podstatě dost ošklivé, zvlášť při větší nadváze. Celkově tyto fotky patří do soukromého alba. Souhlasím s @Burj Chalifa
Osobně takové fotky mám (myšleno v těhotenství oblečená, případně jen zvednuté tričko), focené kamarádkou v ateliéru, ale jinak je nikdy nikdo neviděl. Jsou jen pro mě a mého partnera a případně děti, pokud je budou chtít někdy vidět ![]()
Mi přijde že celá tahle doba je v tomhle taková zvrácená, vše všem ukazovat, chlubit se tím, sbírat liky na FB apod ![]()
Zajimal by me nazor davu, proc se nektere nastavajici maminky foti jen ve spodnim pradle a pak to verejne sdileji
pred tehotenstvim se taky zena foti bezne v podprsence a kalhotkach a vystavuje to na odiv vsem? nebo se tehotenstvim vsechno tak zmeni, ze zena nema potrebu to resit
jiste, dokumentovat kazdy cm briska je normalni. i ja to delala.ale i v tehotenstvi patri telo me a druhou osobou je muj chlap. tim chci rict, ze proc by nekdo jinej mel vedet jak se mi zvetsuji prsa, jake mam zrovna kalhotky na sobe atd
jak se na to divate vy ostatni? profesionalni fotky jsou neco jineho…