Těhotné ve spodním prádle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
4.5.15 07:01
@Rookie píše:
@j.a.n.i1 Tak fakt je, že já si podobu té fotky taky představovala jinak. :D Malá je na ní krásná, z toho nejhoršího mi ji otřeli, ale fakt je, že já tam vypadám jako naprostý idiot. Celá zpocená, rudá až za ušima a oči skoro zavřený jak jsem byla unavená. :mrgreen: Manžel po tom dostal vynadáno, proč mě takovou fotil a on na to, že jen plnil původní rozkaz. :D

a i kdybys mela…to je taky soucasti zivota, nebo kdo je ma je jiz odepsan? je na :poblion:???

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.5.15 07:05

Chodim do jedne skupiny tady na emiminu, kde si maminky pravidelne foti sva briska, protoze je to zajimave neb cekaji vícercata…vsechny jsou nadherne! Ikdyz obcas nektere v tom pradle je…ale musim rict ze vicemene v pradle je jich minimum, snad jedna…Ale ani to by me nijak nepohorsilo…jo a ty nove vyrazy typu mudra, mimisek a pdb taky z duse nenavidim…ale snazim se to budto pretrpet, ignorovat nabo to nectu…kdyz je to tedy prilis.Ale nenapadlo by me psat ze vsechny denicky jsou desne.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.5.15 07:06

@Ya-ya ale to jsem napsala ze muzes…to je naprosto tva vec.

• Citovat
  • Upravit
17675
4.5.15 07:12

@deny918 je to už rok a stále mam ty její fotky před očima, bricho si nepamatuju, ale ty kozy me budou strašit do smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.5.15 07:16
@Zuzaa píše:
@deny918 je to už rok a stále mam ty její fotky před očima, bricho si nepamatuju, ale ty kozy me budou strašit do smrti :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2889
4.5.15 07:16

Fotky ve spodním prádle nemám ani bez břicha ani s. A kdyby, tak bych je nikdy neukázala veřejně. Ale každého věc, nějak mě to neštve, max. dám na chvíli oči v sloup.
Docela mě děsí fotky z ultrazvuku na sociálních sítích, přijde mi divný ukazovat dítě, který ještě není živý na světě. To se trochu týká i těch břich, ale ta se aspoň ukazují až na konci těhotenství. UZ z 12tt je na mě moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
4.5.15 08:52

Vetsina tehotenskych fotek je nevkusnych a nekdy vylozene hnusnych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.5.15 09:30
@Zuzaa píše:
@deny918 je to už rok a stále mam ty její fotky před očima, bricho si nepamatuju, ale ty kozy me budou strašit do smrti :mrgreen:
:P Tak holčina je třeba ráda, že se těma fotkama někomu vryla do paměti :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.5.15 19:47
@Ya-ya píše:
tak na porodni na urovni jsem teda jeste nenarazila, ae je fakt, že je moc(skoro vubec)nectu a ty co jsem omylem četla na urovni teda nebyly

nezáživné a nudně popisné intimní informace, v kolik přišly stahy, kdy dotyčná dostala klystýr a že byl přítel u toho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.5.15 06:57
@Ya-ya píše:
A je to tu zas :roll:
https://www.emimino.cz/…porod-12205/

fotka obřího břicha děs a popisný vývoj stahů, odchodu hlenové zátky založení porodnické vložky.. Šup s tím do veřejné sítě. Lidi, soudnost! :zed:
Proboha, koho může taková slohová práce zaujmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
6.5.15 07:04
@Ya-ya píše:
A je to tu zas :roll:
https://www.emimino.cz/…porod-12205/

@Burj Chalifa Holky můžu se na něco zeptat? Neberte to jako rýpání, ale mě to prostě nedá…tak proč to nenapíšete paní ke komentářům v deníčku? Přijde mi to takové, víceméně pomlouvání za zády, pokud tento názor mám, ta si za ním stojím a myslím si že se to dá k deníčku i slušně napsat :nevim: Samozřejmě to není ideální, ale pokud už hodnotit chci, tak…Já mám globálně vzato podobný názor jako vy, osobně bych obdobné fotky jako paní nezveřejňovala, ale také je nehodnotím. Ještě jednou opakuji neberte to jako rýpání, jen mě to zajímá :oops:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
6.5.15 07:15
@Ya-ya píše:
tak trochu empatie ne? je v sestinedeli :mrgreen:

Tak jako emaptii bych brala třeba příspěvek bez odkazu :nevim:…chápu jak to myslíš…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.5.15 08:16
@MarkétkaBeruška píše:
Tak jako emaptii bych brala třeba příspěvek bez odkazu :nevim:…chápu jak to myslíš…

ja s tebou naprosto souhlasim…pokud mam nejaky nazor a me se taky vsechny denicky obsahem, ani fotky pozdavat nemuseji, tak je budto nectu, ignoruji, pripadne napisi pod nej svuj nazor…tahle diskuse se me uprimne receno nelibi… hlavne ty konkretni fotky a konkretni odkazy na denicky.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.5.15 08:16
@MarkétkaBeruška píše:

souhlasím!

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
6.5.15 08:32

Ani jsem nedocetla prvni vetu…´´slovo´´ tehulkovani me odradilo hned v uvodu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky