Těhotné ve spodním prádle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
3.5.15 19:49
@Burj Chalifa píše:
Na žilnatých pupcích není nic hezkýho. Možná jen pro ty dva. Sdílet pupek na soc. sítích je pro mě znamení elementárního nevkusu a zatemnělýho slepičího mozku :(

U prvního těhotenství jsem na fb asi dvě fotky břicha dala, u druhého jsem už tuhle potřebu neměla. :mrgreen:
Ale naštěstí vždy oblečená, max. vyhrnuté tričko a břicho bez strií a žil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 19:51
@Meluzinecka píše:
@mrs.gendy protože ženy často zcestně soudí, že každá těhotná je krásná i přes často zkaženou pleť, nemyté vlasy apod. Samotný stav krásu nezaručuje a právě fotky v prádle jsou leckdy velmi nevkusné a v podstatě dost ošklivé, zvlášť při větší nadváze. Celkově tyto fotky patří do soukromého alba. Souhlasím s @Burj Chalifa
Osobně takové fotky mám (myšleno v těhotenství oblečená, případně jen zvednuté tričko), focené kamarádkou v ateliéru, ale jinak je nikdy nikdo neviděl. Jsou jen pro mě a mého partnera a případně děti, pokud je budou chtít někdy vidět :nevim:
Mi přijde že celá tahle doba je v tomhle taková zvrácená, vše všem ukazovat, chlubit se tím, sbírat liky na FB apod :zed:

Lidi jsou zblbnutý, zmanipulovatelní, prostě stádečko. Jedna něco vymyslí, stádo se hned přidá. Vymizel vkus a soudnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
3.5.15 19:58

Já vůbec tyhle nahé těhotenské fotky nechápu, h. to že je někam nahrají :D Nejhorší je když u ní stojí i polonahý muž :D Ale to je ten strašidelný typ žen co nevydrží a nahrají hned fotky z porodnice, nejlépe z porodního sálu brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 19:59
@Ya-ya píše:
Je to des, ale zajimalo by me, kde ty dotycne jsou, protoze fotek je tu milion, ale tady se zatím žádná, co to dela, neobjevila :think:

ale jo, někde tu je rubrika vyšpulených pupků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.5.15 20:01

Souhlasím, focení v prádle (případně bez), těhotná, netěhotná pro sebe, partnera… obtěžovat tím okolí, by mě nenapadlo. :mrgreen: Nicméně, máme spoustu fotek z dovolené jen v plavkách a na tom nic zvláštního nevidím. Je teda fakt, že ani v devátém měsíci jsem nikdy nevlastnila žilnaté břicho ani strie. To je fakt echt neestetické bez ohledu na stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
3.5.15 20:01

@Raddkka Tak na normální fotce z porodního sálu nevidím nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 20:03
@j.a.n.i1 píše:
@Raddkka Tak na normální fotce z porodního sálu nevidím nic špatného.

co je normální fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
3.5.15 20:06

@Burj Chalifa Oblečené či komplet přikrytá matka držící v náručí zabalené dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
3.5.15 20:06

Konečně někdo soudnej na emiminu.Tak já jsem si tady pozerala alba a všude těhotný ve spodním…jedna užívatelka dokonce i v rozervaných kalhotkách…hnus. Holky snažilky taky sem šoupnite i foto ze snažení at poradíme jestli to děláte dobře nebo špatne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 20:07
@j.a.n.i1 píše:
@Burj Chalifa Oblečené či komplet přikrytá matka držící v náručí zabalené dítko.

uf, úleva. To jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
3.5.15 20:09

Já mám fotky - podprda a kalhoty, kalhotky ne, podprda mi nevadila, vypadá jako placky sdálea jsem, ale jen ty oblečené…to u profíka. Doma jsem se hulatá taky fotila, ale jen pro to, že byla příležitost, ne vyloženě cíleně „Ted mám hezký prádlo tak se vyfotím jen v něm“Nikdy jsem nad tím neopřemýšlela..ale veřejně bych to nesdílela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
3.5.15 20:11

@Ya-ya Pak ale všechny fotky patří do rodiného alba… tedy pro mě ano, fotky nikam nevystavuju, ale nevidím rozdíl jestli je z porodního sálu, z domova nebo třeba od rybníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 20:12

To kochání selfíčky se sám sebou nechápu. V jakémkoli stavu. Pokud už někdo strašně moc chce, tak umělecké foto od fotografa, ne pupek v obýváku s pozadím vysavače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
3.5.15 20:13

Mně teda přijdou divné i ty „profi fotky“, hlavně rádoby akty se záclonou kolem prsou a intimních partií a rudou růží apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 20:14
@zrcadlo píše:
Mně teda přijdou divné i ty „profi fotky“, hlavně rádoby akty se záclonou kolem prsou a intimních partií a rudou růží apod.

Taky je nemusím, je to kýč jako bič, ovšem pokud už někdo mermomocí touží po fotografii, tak snad raději růži než vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí