Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Burj Chalifa píše:
Na žilnatých pupcích není nic hezkýho. Možná jen pro ty dva. Sdílet pupek na soc. sítích je pro mě znamení elementárního nevkusu a zatemnělýho slepičího mozku
U prvního těhotenství jsem na fb asi dvě fotky břicha dala, u druhého jsem už tuhle potřebu neměla. ![]()
Ale naštěstí vždy oblečená, max. vyhrnuté tričko a břicho bez strií a žil. ![]()
@Meluzinecka píše:
@mrs.gendy protože ženy často zcestně soudí, že každá těhotná je krásná i přes často zkaženou pleť, nemyté vlasy apod. Samotný stav krásu nezaručuje a právě fotky v prádle jsou leckdy velmi nevkusné a v podstatě dost ošklivé, zvlášť při větší nadváze. Celkově tyto fotky patří do soukromého alba. Souhlasím s @Burj Chalifa
Osobně takové fotky mám (myšleno v těhotenství oblečená, případně jen zvednuté tričko), focené kamarádkou v ateliéru, ale jinak je nikdy nikdo neviděl. Jsou jen pro mě a mého partnera a případně děti, pokud je budou chtít někdy vidět
Mi přijde že celá tahle doba je v tomhle taková zvrácená, vše všem ukazovat, chlubit se tím, sbírat liky na FB apod
Lidi jsou zblbnutý, zmanipulovatelní, prostě stádečko. Jedna něco vymyslí, stádo se hned přidá. Vymizel vkus a soudnost.
Já vůbec tyhle nahé těhotenské fotky nechápu, h. to že je někam nahrají
Nejhorší je když u ní stojí i polonahý muž
Ale to je ten strašidelný typ žen co nevydrží a nahrají hned fotky z porodnice, nejlépe z porodního sálu brrrrr
@Ya-ya píše:
Je to des, ale zajimalo by me, kde ty dotycne jsou, protoze fotek je tu milion, ale tady se zatím žádná, co to dela, neobjevila
ale jo, někde tu je rubrika vyšpulených pupků.
Souhlasím, focení v prádle (případně bez), těhotná, netěhotná pro sebe, partnera… obtěžovat tím okolí, by mě nenapadlo.
Nicméně, máme spoustu fotek z dovolené jen v plavkách a na tom nic zvláštního nevidím. Je teda fakt, že ani v devátém měsíci jsem nikdy nevlastnila žilnaté břicho ani strie. To je fakt echt neestetické bez ohledu na stav.
@Raddkka Tak na normální fotce z porodního sálu nevidím nic špatného.
@j.a.n.i1 píše:
@Raddkka Tak na normální fotce z porodního sálu nevidím nic špatného.
co je normální fotka?
@Burj Chalifa Oblečené či komplet přikrytá matka držící v náručí zabalené dítko.
Konečně někdo soudnej na emiminu.Tak já jsem si tady pozerala alba a všude těhotný ve spodním…jedna užívatelka dokonce i v rozervaných kalhotkách…hnus. Holky snažilky taky sem šoupnite i foto ze snažení at poradíme jestli to děláte dobře nebo špatne!
@j.a.n.i1 píše:
@Burj Chalifa Oblečené či komplet přikrytá matka držící v náručí zabalené dítko.
uf, úleva. To jo.
Já mám fotky - podprda a kalhoty, kalhotky ne, podprda mi nevadila, vypadá jako placky sdálea jsem, ale jen ty oblečené…to u profíka. Doma jsem se hulatá taky fotila, ale jen pro to, že byla příležitost, ne vyloženě cíleně „Ted mám hezký prádlo tak se vyfotím jen v něm“Nikdy jsem nad tím neopřemýšlela..ale veřejně bych to nesdílela ![]()
@Ya-ya Pak ale všechny fotky patří do rodiného alba… tedy pro mě ano, fotky nikam nevystavuju, ale nevidím rozdíl jestli je z porodního sálu, z domova nebo třeba od rybníka.
To kochání selfíčky se sám sebou nechápu. V jakémkoli stavu. Pokud už někdo strašně moc chce, tak umělecké foto od fotografa, ne pupek v obýváku s pozadím vysavače.
Mně teda přijdou divné i ty „profi fotky“, hlavně rádoby akty se záclonou kolem prsou a intimních partií a rudou růží apod.
@zrcadlo píše:
Mně teda přijdou divné i ty „profi fotky“, hlavně rádoby akty se záclonou kolem prsou a intimních partií a rudou růží apod.
Taky je nemusím, je to kýč jako bič, ovšem pokud už někdo mermomocí touží po fotografii, tak snad raději růži než vysavač.