Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martina 8 píše:
Myslím že jen hotově, chtěli po mě jen hotovost.
Dobře, moc děkuju ![]()
@MichaelaLiliana plati se pouze hotove, odebira to sestra co bere i krev a maji to radi presne napocitane
Ahoj holky, můžu se přidat? TP máme 3.11., kolem mě žádná těhule, tak si ani nemám s kým poklábosit ![]()
@bunuelo mame stejnr datum ![]()
Chtela jsem se vas zeptat kolik jstepribrali? ja jsem zhubla 2,5kg a porad nepribiram
@Nikki5
Já asi kilo a půl nahoře. Ale hodně jsem slyšela, že když se v prvním trimestu zvrací, tak ta váha jde dolů. Já nezvracela ani jednou
@bunuelo jenomze me bylo jen spatne a nezvracela jsem ani jednou, spis mi prijde, ze se hrozne cpu ![]()
@Mona111111 Gratuluji! Jak je možný, že máš TP později než já a už víš, co to bude??? Mně to nikdo nechce říct ![]()
@Nikki5 No tak to se máš! Já kdybych se cpala, tak jsem za chvíli jak koule…
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Čekáme první a termín porodu 19.11.:)
@bunuelo to nevim jak je to mozne, byla jsem na NT a nahraval mi i dvd, a bylo tam i jasne videt, ze je to kluk
reklze na 97% je to kluk, pristi stredu jdu zase na poradnu, tak se zeptam, jestli je to uz 100% ![]()
@Mona111111 Tak já jdu na kontrolu 21.5., tak se zkusím taky zeptat
Ahoj holky
taky jdu ve čtvrtek na srining, tak jsem taky zvědavá, jestli něco bude vidět ![]()
@bunuelo mě taky nikdo nic nechce říct TP 1.11. prostě smůla jinak já mám dole 1,5kg teď se mohu zvážit až v pondělí
Neblindila jsem ani jednou, koupila jsem si vitaminy a uvidim, hubnout neni dobry mame mit ted prirustky 0,5kg tydne ![]()