TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
13.5.15 17:56

@MichaelaLiliana tak gratuluju k vysněné holcicce :).U nás to vypadá na kluka, kterého oba moc chceme, tak snad se nám to splní. Ale zas holky na druhou stranu…kluk nebo holka, není to az tak důležite. Hlavně, když se nám narodi mimca zdrava :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.15 18:18

@Lizine děkuju :) tak samozřejmě, že bych byla ráda i za zdravého chlapečka, ale asi každý inklinuje k jednomu pohlaví trochu víc :) hlavně na kluka jsme ani nemohli dojít na to, jaké bysme dali jméno, u holky jsme se shodli hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.5.15 18:47

@MichaelaLiliana tak se jménem máme taky trochu problem. Presne jak ty…pro holčičku jsme vybrali během chvile, ale pro chlapecka se nějak nemůžem domluvit.Sice Máme seznam s pár jmény, ale… :(.No zase si říkám, že máme ještě čas, tak snad na něco prijdem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.5.15 18:48

Holky jak jste na tom vůbec se jménama pro mimco vy??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
13.5.15 18:55

Kluk oliver a holka gabca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.5.15 18:57

My holčička Karolínka no a kluk je ve hvězdách…na seznamu je Jakub, Tomas, Daniel, Filip a Samuel. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.5.15 18:59

@Nikki5 hezka jmena :).Ty čekáš první??Vím žes to urcite už psala, ale nechce se mi to hledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
13.5.15 19:52

@Lizine jj, prave ale zacinam mit opravdovou radost z toho, ze to bude kluk, jelikoz me pred chvili nastvala jista slecna jmenem gabina, mam tak akorat chut s necim prastit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.5.15 19:58

@Nikki5 chápu…my hodně jmen zavrhli právě u tohodle důvodu…jako třeba Martin ne…to bych si hned představil toho a onoho blbe..atak podobne :D. Ty se hlavně ne rozčiluj, vis, že to prckovi neprospeje… bud v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
13.5.15 20:07

To bych hrozne rada, ale tohle by nastvalo kazdeho…klidne se sverim, holcina si pujcila muj stary telefon, protoze nemela penize na novy a odstehovala se pres celou republiku, uz rok slibuje, ze ho posle, i kdyz dava pravidelne fotky na fb foceny prave pujcenym mobilem. Dnes jsem ji napsala k fotce, ze by mohla vratit co jsi pujcila, napsala mi, ze ji tim nemusim zahlcovat facebook a ze je ten telefon uplne k nicemu a jaky s nim ma nervy, na moji namitku aby si koupila tedy svuj, kdyzje tam nespokojena nereagovala a pry ho posle v pondeli, z nejakeho duvodu se bojim, ze to opet nesplni anebo ze prijde v hroznem stavu…a ted uprimne, tebe by to nenastvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.5.15 21:31

@Nikki5 no tak tohle by me teda vytočilo taky :zed:.Ale blby, sobecký, zlý a nevdecny lidi jsou všude…je pravda, že v poslední době mam pocit, že na ne narazim čim dal casteji:(.Ale i tak, kašli na to, třeba ho fakt posle ;).A to je kamarádka???Nebo spíš teda bývala kamarádka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
13.5.15 21:37

@Lizine spis bych ji oznacovala jako znamou…myslim si, ze se ji to casem vymsti, i kdyz ji to nepreju. Ceka totiz dite s klukem, kteryho zna sotva rok a jeste nedavno spala s jinymi…zase je to jeji vec a jsem rada, ze uz ji nevydam, takovy lidi totiz ja nikdy nepochopim

Zase se mi staly dneska i hezky veci, kazdy mi chvali novy uces, ktery jsem se rozhodla zmenit po 100 letech :D

Clovek by si vzdycky mel uvedpmit i to hezke, zvlaste nez jde spat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
13.5.15 22:37

Tak holka nevíme jméno a kluk by byl David, statší je Vojtík takže tak, no a holka bude asi Noname :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
14.5.15 07:49

My chceme pro holčičku Karolínku a pro kluka se nemůžeme shodnout :-D já bych chtěla Jirku po příteli a on by chtěl Jaromíra po jeho otci :-) Stejně doufám že to bude holčička ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.5.15 08:15

Já taky víc tíhnu k holčičce, ale spíš si myslím, že to bude chlapeček :D No však je to jedno, hlavní je zdravý. A co tak pozoruji chlapečci jsou větší mazílci :). No jinak pro holčićku se nám líbí spousta jmen, ale zatím vede Elenka a Justýnka, a chlapeček Alex a docela se mi zalíbilo i Štěpán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí