Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MichaelaLiliana tak gratuluju k vysněné holcicce
.U nás to vypadá na kluka, kterého oba moc chceme, tak snad se nám to splní. Ale zas holky na druhou stranu…kluk nebo holka, není to az tak důležite. Hlavně, když se nám narodi mimca zdrava
![]()
@Lizine děkuju
tak samozřejmě, že bych byla ráda i za zdravého chlapečka, ale asi každý inklinuje k jednomu pohlaví trochu víc
hlavně na kluka jsme ani nemohli dojít na to, jaké bysme dali jméno, u holky jsme se shodli hned ![]()
@MichaelaLiliana tak se jménem máme taky trochu problem. Presne jak ty…pro holčičku jsme vybrali během chvile, ale pro chlapecka se nějak nemůžem domluvit.Sice Máme seznam s pár jmény, ale…
.No zase si říkám, že máme ještě čas, tak snad na něco prijdem ![]()
My holčička Karolínka no a kluk je ve hvězdách…na seznamu je Jakub, Tomas, Daniel, Filip a Samuel. ![]()
@Nikki5 hezka jmena
.Ty čekáš první??Vím žes to urcite už psala, ale nechce se mi to hledat ![]()
@Lizine jj, prave ale zacinam mit opravdovou radost z toho, ze to bude kluk, jelikoz me pred chvili nastvala jista slecna jmenem gabina, mam tak akorat chut s necim prastit ![]()
@Nikki5 chápu…my hodně jmen zavrhli právě u tohodle důvodu…jako třeba Martin ne…to bych si hned představil toho a onoho blbe..atak podobne
. Ty se hlavně ne rozčiluj, vis, že to prckovi neprospeje… bud v pohode ![]()
To bych hrozne rada, ale tohle by nastvalo kazdeho…klidne se sverim, holcina si pujcila muj stary telefon, protoze nemela penize na novy a odstehovala se pres celou republiku, uz rok slibuje, ze ho posle, i kdyz dava pravidelne fotky na fb foceny prave pujcenym mobilem. Dnes jsem ji napsala k fotce, ze by mohla vratit co jsi pujcila, napsala mi, ze ji tim nemusim zahlcovat facebook a ze je ten telefon uplne k nicemu a jaky s nim ma nervy, na moji namitku aby si koupila tedy svuj, kdyzje tam nespokojena nereagovala a pry ho posle v pondeli, z nejakeho duvodu se bojim, ze to opet nesplni anebo ze prijde v hroznem stavu…a ted uprimne, tebe by to nenastvalo?
@Nikki5 no tak tohle by me teda vytočilo taky
.Ale blby, sobecký, zlý a nevdecny lidi jsou všude…je pravda, že v poslední době mam pocit, že na ne narazim čim dal casteji:(.Ale i tak, kašli na to, třeba ho fakt posle
.A to je kamarádka???Nebo spíš teda bývala kamarádka??
@Lizine spis bych ji oznacovala jako znamou…myslim si, ze se ji to casem vymsti, i kdyz ji to nepreju. Ceka totiz dite s klukem, kteryho zna sotva rok a jeste nedavno spala s jinymi…zase je to jeji vec a jsem rada, ze uz ji nevydam, takovy lidi totiz ja nikdy nepochopim
Zase se mi staly dneska i hezky veci, kazdy mi chvali novy uces, ktery jsem se rozhodla zmenit po 100 letech ![]()
Clovek by si vzdycky mel uvedpmit i to hezke, zvlaste nez jde spat ![]()
Tak holka nevíme jméno a kluk by byl David, statší je Vojtík takže tak, no a holka bude asi Noname
![]()
My chceme pro holčičku Karolínku a pro kluka se nemůžeme shodnout
já bych chtěla Jirku po příteli a on by chtěl Jaromíra po jeho otci
Stejně doufám že to bude holčička ![]()
Já taky víc tíhnu k holčičce, ale spíš si myslím, že to bude chlapeček
No však je to jedno, hlavní je zdravý. A co tak pozoruji chlapečci jsou větší mazílci
. No jinak pro holčićku se nám líbí spousta jmen, ale zatím vede Elenka a Justýnka, a chlapeček Alex a docela se mi zalíbilo i Štěpán.