Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ja nevim, holčičku jsem si přála poprvé a byla jsem hrozně zklamaná, takže teď si kvůli synovi myslím na druhého kluka a na holku se bojím pomyslet
Ahoj holky, jak je?
mě už konečně opouštějí celodenní nevolnosti a přetrvává zatím jen večerní únava :-/ po dlouhých debatách jsme se s taťkou shodli i na jménech - Jiříček a Kubíček
břicho mám jak v 5.měsíci, ale na váze zatím +3. Teď to bude narůstat rychleji, vrátily se mi po nevolnostech chutě a jim jak polský zájezd, sice mini porce ale pořád
hezkou neděli všem. ![]()
@danule91 to jsou moc pěkná jména
taky jsem takový navrhovala, ale příteli se zase vůbec nelíbí, takže štěstí ze to vypadá na tu holčičku
jinak já jsem unavená asi podle počasí
když je hezky tak mám energie na rozdávání a jak se zkazí počasí tak bych nejradši nevylezla z postele.. Nejvíc mě teď rozčiluje nespavost - vzbudím se každý den mezi 3-5 ranní a už neusnu. Nejde mi spát ani přes den, tak začínám mít menší deficit
máte to některá taky tak? Nebo nějaký tip na to, jak se toho zbavit? ![]()
@MichaelaLiliana Taky úplně tvrdě v noci nespím, budím se vždy mezi 4-5 a od 7 už mám baterky a nespím… A to jsem bývala velký jezevec
ale mamka mi říká, že si mě prďola připravuje, aby to nevyspání se pak pro mě nebyl takovej šok ![]()
Jinak holky včera jsem se ráno probudila a v podbříšku strašná boule tvrdá, tak jsem do ní dloubala a po pár vteřinkách zmizela
asi se tam uhnízdil prďolka jak spinkal
![]()
@andilek2766 no vidíš, na tom asi něco bude. To teda budu připravená až až
hehe, úplně mě napadlo, co si tak mohl ten Tvůj prcek myslet, když jsi tak do něj po ránu dloubala - beztak si říkal, že to je hrůza, jak se tady nedá spát
já mám pocit, že se mi to břicho mění během dne, jestli je to vůbec možný.. Ráno se vzbudím a skoro nic tam nemám a do večera se mi (hlavně po procházce) úplně vyboulí ![]()
@MichaelaLiliana a v kolikátém jsi? Já to totiž měla úplně stejně. Ráno nic a jakmile jsem něco snědla, tak začalo růst… Bříško mi narostlo během dnů, že už to jde vidět ![]()
@andilek2766 od zítřka jsem 14.týden
tak asi je ještě brzo na to, aby si malá dělala velkej bejvák no ![]()
@MichaelaLiliana tak u každýho je to individuální, ale mě narostlo právě v tom 14 tak uvidíš
ale je to pecka
a ty už víš že čekáte holčičku? Já tady v této diskuzi tak často nebývám, tak nemám přehled. Máš fotku z NT? Já jsem začala s 50kg, takže to bříško mi teď trošku vylezlo, ale co jsem v ještě jedné diskuzi, tak holky už bříška maj, tak jsem klidná, že se zas tak moc nepřežírám ![]()
@andilek2766 fotky z nt mám, ale popravdě mám asi pěknější z utz normálně z gyndy
a paní doktorka Pavková nám řekla bez jakéhokoli váhání, že to bude holčička, i nám vysvětlila a ukázala, podle čeho to poznala, tak snad má pravdu ![]()
@MichaelaLiliana ty jo a nemůžeš mi to popsat nebo ukázat??? Ať se od toho odpíchnu?
Jinak jsem si četla Tvůj příspěvek na diskusi jak začalo tvé těhu a měla jsem to úplně stejně. DR mi taky řekl, že to nemůže potvrdit a test u něj negativní a hele
jsme v půlce 4.měsíce ![]()
@andilek2766 na té fotce to vidět není, ale v podstatě jde o to, že teď mají prcci mezi nožkama nějakou myslím trubici (nevím přesně, jak to nazvat
) a ta je buď vodorovná s tělíčkem a vytvoří se z ní klitoris u holek, nebo je zašikmená směrem nahoru a z toho by měl být penis u kluků. A jak nám to ukazovala na obrazovce, tak naše to měla fakt úplně rovné
njn, mě tehdy doktor docela zdeptal, ale o to větší radost jsem měla, když to pak vyšlo ![]()
@andilek2766 /profil/andilek2766/ zapomněla jsem dodat, že co do vzhledu tam byla vidět světlejší čárka, u nás teda vodorovná
( no, teď jak nad tím ještě přemýšlím, možná ta čárka byla tmavší - já tam byla trochu jako v rauši, tak si to moc nepamatuju
každopádně to byla viditelná čárka
)
@MichaelaLiliana jo tak to asi odpovídá i u nas četla jsem o tom pohlavním pahorku poslu fotku naši i kde jsem to nasla
![]()
@MichaelaLiliana ten cudlik směřující nahoru by mel byt pindik
![]()
@andilek2766 teda me že bych se v tom kor vyznala, ale vypadá to „klukovitě“ ![]()