TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
17.5.15 13:21

Tak ja nevim, holčičku jsem si přála poprvé a byla jsem hrozně zklamaná, takže teď si kvůli synovi myslím na druhého kluka a na holku se bojím pomyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.5.15 13:54

Ahoj holky, jak je? ;-) mě už konečně opouštějí celodenní nevolnosti a přetrvává zatím jen večerní únava :-/ po dlouhých debatách jsme se s taťkou shodli i na jménech - Jiříček a Kubíček ;-) břicho mám jak v 5.měsíci, ale na váze zatím +3. Teď to bude narůstat rychleji, vrátily se mi po nevolnostech chutě a jim jak polský zájezd, sice mini porce ale pořád :-D hezkou neděli všem. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 18:06

@danule91 to jsou moc pěkná jména :) taky jsem takový navrhovala, ale příteli se zase vůbec nelíbí, takže štěstí ze to vypadá na tu holčičku ;) jinak já jsem unavená asi podle počasí :lol: když je hezky tak mám energie na rozdávání a jak se zkazí počasí tak bych nejradši nevylezla z postele.. Nejvíc mě teď rozčiluje nespavost - vzbudím se každý den mezi 3-5 ranní a už neusnu. Nejde mi spát ani přes den, tak začínám mít menší deficit :) máte to některá taky tak? Nebo nějaký tip na to, jak se toho zbavit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.5.15 18:09

@MichaelaLiliana Taky úplně tvrdě v noci nespím, budím se vždy mezi 4-5 a od 7 už mám baterky a nespím… A to jsem bývala velký jezevec :lol: ale mamka mi říká, že si mě prďola připravuje, aby to nevyspání se pak pro mě nebyl takovej šok :mrgreen:

Jinak holky včera jsem se ráno probudila a v podbříšku strašná boule tvrdá, tak jsem do ní dloubala a po pár vteřinkách zmizela :lol: asi se tam uhnízdil prďolka jak spinkal :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 18:25

@andilek2766 no vidíš, na tom asi něco bude. To teda budu připravená až až :lol: hehe, úplně mě napadlo, co si tak mohl ten Tvůj prcek myslet, když jsi tak do něj po ránu dloubala - beztak si říkal, že to je hrůza, jak se tady nedá spát :lol: já mám pocit, že se mi to břicho mění během dne, jestli je to vůbec možný.. Ráno se vzbudím a skoro nic tam nemám a do večera se mi (hlavně po procházce) úplně vyboulí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.5.15 18:27

@MichaelaLiliana a v kolikátém jsi? Já to totiž měla úplně stejně. Ráno nic a jakmile jsem něco snědla, tak začalo růst… Bříško mi narostlo během dnů, že už to jde vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 18:33

@andilek2766 od zítřka jsem 14.týden :) tak asi je ještě brzo na to, aby si malá dělala velkej bejvák no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.5.15 18:37

@MichaelaLiliana tak u každýho je to individuální, ale mě narostlo právě v tom 14 tak uvidíš :lol: ale je to pecka :mrgreen: a ty už víš že čekáte holčičku? Já tady v této diskuzi tak často nebývám, tak nemám přehled. Máš fotku z NT? Já jsem začala s 50kg, takže to bříško mi teď trošku vylezlo, ale co jsem v ještě jedné diskuzi, tak holky už bříška maj, tak jsem klidná, že se zas tak moc nepřežírám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 18:55

@andilek2766 fotky z nt mám, ale popravdě mám asi pěknější z utz normálně z gyndy :) a paní doktorka Pavková nám řekla bez jakéhokoli váhání, že to bude holčička, i nám vysvětlila a ukázala, podle čeho to poznala, tak snad má pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.5.15 18:58

@MichaelaLiliana ty jo a nemůžeš mi to popsat nebo ukázat??? Ať se od toho odpíchnu? :mrgreen: Jinak jsem si četla Tvůj příspěvek na diskusi jak začalo tvé těhu a měla jsem to úplně stejně. DR mi taky řekl, že to nemůže potvrdit a test u něj negativní a hele :lol: jsme v půlce 4.měsíce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 19:11

@andilek2766 na té fotce to vidět není, ale v podstatě jde o to, že teď mají prcci mezi nožkama nějakou myslím trubici (nevím přesně, jak to nazvat :oops:) a ta je buď vodorovná s tělíčkem a vytvoří se z ní klitoris u holek, nebo je zašikmená směrem nahoru a z toho by měl být penis u kluků. A jak nám to ukazovala na obrazovce, tak naše to měla fakt úplně rovné :) njn, mě tehdy doktor docela zdeptal, ale o to větší radost jsem měla, když to pak vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 19:12

@andilek2766 /profil/andilek2766/ zapomněla jsem dodat, že co do vzhledu tam byla vidět světlejší čárka, u nás teda vodorovná :) ( no, teď jak nad tím ještě přemýšlím, možná ta čárka byla tmavší - já tam byla trochu jako v rauši, tak si to moc nepamatuju :oops: každopádně to byla viditelná čárka :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.5.15 19:43

@MichaelaLiliana jo tak to asi odpovídá i u nas četla jsem o tom pohlavním pahorku poslu fotku naši i kde jsem to nasla :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.5.15 19:44

@MichaelaLiliana ten cudlik směřující nahoru by mel byt pindik :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 20:08

@andilek2766 teda me že bych se v tom kor vyznala, ale vypadá to „klukovitě“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí