Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janousova ja hned prosla internet a vsechny tyhle detske nemoci nestovice, pata nemoc a pod. jsou pro plod pry velmi nebezpecne. Jenze zase polovina lidi ma imunitu a malo doktoru se pry setkalo s tim ze by to melo az tak fatalni nasledky.Ale stejne mam blbej pocit
@mimiii250 Já myslím, že nejhorší a nejnebezpečnější, co jsem se tak dočetla a vím i od dr. jsou neštovice a to jsem si radši podchytila očkováním před třičtvrtě rokem, když jsem věděla, že plánujeme druhé (v dětství jsem je neprodělala), tak pro jistotu kdyby je malá přinesla ze školky, ty jiné nemoci snad nebudou tak hrozné, naštěstí se na to dají brát v těhotenství penicilinové antibiotika, tak neboj
@Janousova to jsi udelala dobre.No jelikoz je to virove a infekcni radost teda nemam muze to plod poskodit nebo se mu i muze zastavit srdce ale to je fakt vyjimecny prej. Zitra jdu stejne k dr tak mi bude muset z krve zjistit protilatky a pak to hlidat ach jo:((
@Nikki5 píše:
@MichaelaLiliana plati se pouze hotove, odebira to sestra co bere i krev a maji to radi presne napocitane
Tak já taky přidám své postřehy: Byla jsem v Prenatalu v Brně koncem dubna a platila jsem kartou - žádný problém v tom nebyl:) Jo a TP mám na Dušičky, takže 2.11., čekáme první mimčo - kluka. Váhu mám pořád stejnou, ale je to asi o 2kg míň než před těhu. Občas už mám pocit, že mi roste bříško, ale pak vždycky zjistím, že to jsou jen plyny a břicho zase splaskne:D
Ahoj holky, uz zacinate pro mimco neco nakupovat? Ja jeste ne, ale uz asi tyden mam hrozny nutkani ![]()
@jitulasek Ty blaho, to mas dobry, ze jeste neni nic videt, ja uz mam desny pandero ![]()
@bunuelo já jsem zatím jenom neodolala růžovým bačkůrkám, když jsem zjistila, že ti bude holčička
jinak to chci začít řešit až tak v červenci ![]()
Ahoj holky
,tak ja uz bych taky klidne rada neco nakupovala, ale jeste taky pockam na konec cervna na potvrzeni pohlavi…dr. rikal kluk, ale to i minule a mame Emicku
.bricho mam veliky
, nejsem zadnej hubenour(je, taky bych chtela 50kg, jak tu psala kocka
),a jak je to druhy tehotenstvi, jsem povolena, tak to skocilo
.pri prvnim jsem takovy bricho mela tak o 8t. pozdeji
.tak se opatrujte
,hezky den!
@mimiii250 mám kliku že jsem si tou nemocí prošla s prckem loni v létě a teď už bych měla mít imunitu, teda doufám
Ahoj holky, zdravím Vás! Vidím že se tu řeší bříška! No mě narostlo během 3 dnů v rozmezí 13-14tt. Jaké tedy máte bříška? Já posílám fotečku ze včerejšího rána, ale dnes mi poprvé přijde že jsem nějaká pohublá
Ahoj holky
Tak já už jsem něco miminku koupila
udělala jsem si radost. Koupili jsme dupačky, roztomilý ponožky s nápisem daddy
a vaničku. Všechno v neutrální barvě, ještě nevíme jestli to bude na 100% holčička nebo chlapeček.. Scháním kočárek. Dnes mi paní pošle fotky mého vysněného kočárku, tak pokud bude v pořádku tak si ho kupuji. Ale až v na konci června, žiji v zahraničí a kočárek si scháním v Česku. Je to levnější
.. Jinak v sobotu jsem asi cítila první pohyby. Takový bublinky v bříšku když jsem si položila ruku na břicho a trochu přitlačila, i přítel to cítil
Ale od té doby nic ![]()
@1bebe1 No já ty pohyby řeším taky… Nevím, jestli je citím, nebo ne. Připadá mi, že když si rukou přitlačím na bříško (přesně jak popisuješ) tak jsem 2× cítila takové „ťuknutí“… Nevím no
Jak bys popsala ty „bublinky“ tomu moc nerozumim ![]()
Fotečka bříška
Foceno včera 16+0.
Už hezky rosteme. Před těhotenstvím jsem měla úplně ploché bříško ![]()
@1bebe1 Pěkná práce
No já jsem 15tt a je pravda že před těhu jsem měla hodně břicho vypracovaný a plochý, začínala jsem s 50kg. Na posledním vážení 54kg už teď se bojím kontroly 3.6. ![]()
@andilek2766 Taky jsem cítila takové ťuknutí
Ale víckrát za sebou. Nebo jako kdyby praskal popcorn
to nejde přesně popsat. Ale rozbrečela jsem se jak mě to dojalo
.. Teď mě mrzí, že od té doby nic. Tak si nejsem jistá jestli to opravdu byly pohyby.