Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@isoviki ahoj,cítím se fajn, ustupuje unava tak doufam ze uz se nevrati
jinak uz prte citim alespon jednou denne, vetsinou odpoledne kdyz opocivam s synackem
a jak je tobe? Jo a bricho mozna i poroste ![]()
@wewa ahojky tak me únava ustoupila už dávno jsem čilá, ale zase jak se říká nemá se to přehánět
jinak se cítím divně nějak nemám chuť k jídlu
nevíš čím by to mohlo bejt? Bojím se o prcka, aby tam měl co jíst. Kopance ještě necítím.
![]()
@isoviki no prvorodicky pohyby citi pozdeki a s jidlem nevim, ja se teda k jidlu premlouvam cele dopo a odpo bych naopak jedla hrozne sladke, coz nejde ![]()
@wewa
no a u me naopak me se jist nic nechce.. Jednou si kousnu a už to nechci.
Jinak co screening.?
holcicka nebo kluk? ![]()
@isoviki nevíme,prej moc brzy tak bud ted 28.5. na kontrole a nebo az velky ultrazvuk
a tobe to rekli?
@wewa ještě ne až 20.týden ale já si myslím, že to bude holčička.. Jinak ten můj chce kluka a já zase holčičku
ale i kdyby to byl kluk tak hlavně zdravé aby bylo. A ted jenom čekám na vysledky vrozenych vad. Tak se modlim at je to v pořádku.
@isoviki my uz kluka mame, takze chlap by chtel holcicku a ja kvuli obleceni atd bych brala kluka, pri prvnim sem tusila holku, mluvila o holce a prd, obrecela jsem to ale samo jsem stastna ze je to kluk zdravej veselej
ted se tak trochu bojim na holku i pomyslet ![]()
@wewa
ale ono je třeba he
zké mít holčičku i chlapecka
no já jsem každopádně zvedava co to bude. Ale tesime se. ![]()
Ahojte holky, můžu se přidat? Termín mám 29/11/2015 a čekám první miminko ![]()
První termín jsem měla 04/12, další potom 02/12 a minulý týden jsem byla na Oskaru ve Zlíně a tam mi vyšel termín 29/11. Tak jsem zvědavá.
@Ivca99 Ahoj, já byla v Baťovce na Oskarovi a byla jsem tam tak cca 10 minut. V pátek tam byla sestřenka a byla tam asi půl hodiny. Tak nevím jak to mají ![]()
@andilek2766
hej jdu zítra na kontrolu ke své doktorce, myslíš že mi taky třeba řekne co to bude? jestli mi potvrdí tu holčičku??? Nebo to na ten jejich ultrazvuk je moc brzo?