Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikki5 tak třeba to bude ono. já myslím ze to bude intenzivní až později. já na to myslela pořád a ono nic přestala jsem na to myslet a po týdnů taková perda říkám aaa už se projevuje
ale je to krásný pocit cítit že tam máš malého clovicka
![]()
@Martina 8 takže tohle pak bude tvůj druhý? No a u mě teď 10.6 bude první.. ![]()
@isoviki Jj už budu mít druhý screening
na první jsem šla skrz to že je mi 30 a je to první mimi, tak chtěla mít doktorka i já klid ![]()
@Martina 8 no to je krasny tak preju
moje taky první.. A doktorka me dala hned na rizikové kvuli tomu ze mam nizko placentu tak jsem doma docela se bojím chodit někam
nemůžu pracovat docela me to štve… Mám neschopenku poprve a vůbec nevím co a jak. Nevyznam se v tom.
to tehu vůbec není lehké ![]()
@isoviki Já jsem taky na rizikovém, ale u mě je to skrz záda.
@Martina 8 a jak to mas? Já vůbec nevím co mám ted dělat
Do prace nemuzu.. A peníze to jako budeš brát nějaké? Nebo jak to je? Jestli to víš ![]()
@isoviki to verim, ja stejne pres den nemam cas, takze to zkoumam az vecer, ale nijak to nehrotim, pocitam, ze az od toho 20. by se to melo projevit
Dobré ráno, mám dneska psycho den. Závidím vám bříška, já mám pupík jen když si lehnu
tak zůstane vyboulené jinak moc vidět není. No a do toho mám pocit že je měkké a doufám že je vše v pořádku, ani pohyby to nemůžu kontrolovat když nejsou ještě úplně pravidelně
no prostě na doktorku se v poradně asi pořádně vrhnu
Jo a aby toho nebylo málo opět mi bylo ráno špatně od žaludku, a jídlem jsem to nezlepšila uvidím co se mnou udělá Caro ![]()
@isoviki Bereš peníze jako na neschopence.+- to vychází o 2000,– míň než běžný plat, ale první měsíc je to míň protože část měsíce platí zaměstnavatel a další část sociálka, když další měsíce bereš jen od sociálky tak je to už finančně trošku lepší.
Na mateřskou máš nárok pokud jsi stále zaměstnaná. Já jsem bohužel omarodila s páteří už loni v říjnu, v listopadu mě v práci donutili podepsat výpověď, v únoru jsem otěhotněla a tak si mě doktorka přebrala na rizikové od neurologa, takže budu na rizikovém až do porodu a pak půjdu rovnou na rodičák.
Můžeš dělat cokoliv co ti doktorka dovolí. Jen bys měla dodržovat vycházky, je pravda že na holky na rizikovém kontroly moc nechodí, ale může se stát že ti přijdou.
Příspěvek upraven 26.05.15 v 08:03
@wewa a jakej ja mam den
rano upozornuji skoro manzela aby nezapomnel zajet do kauflandu na coz se me zeptal proc by tam mel jet a na moje vysteknuti, ze jsem mu to vcera rekla 10×, ze kvuli toaletaku, mi s klidem rekl at se nerozciluju ![]()
Do skoly se tahnu kvuli 3 hodinam a cestou nejake slecne kazdy 5 minut pipla sms, to bylo na zabiti…a ve skole, kdyz jsem to licila spoluzacce me uklouzl nazev zviratka za coz jsem dostala servano od skolnika
Jsem zvedava cim tento den zkonci, koukam, ze ten nahorema smyl pro humor ![]()
@Nikki5 Jo taky pěkný
já jsem spíš dneska jako ve stresu, ráno malej brzy vzhůru, od bylo opět špatně od žaludku (což už je teda v pohodě) a to slušně v břiše mě nechce vůbec ťuknout
stačilo by aby se trochu převrátil, nejradši bych si pořídila ten angelsounds ale říkám si že už je na to docela pozdě ![]()
@wewa ja jsem si to taky chtela poridit a stahla jsem si do mobilu aplikaci, ale moc ji neverim, spis chyta muj tep
taky se tesim az se pomele a ja se nebudu stresovat tim, ze je neco spatne
A ja uz se brzkym vstavanim nijak moc netrapim. Kazdy rano vstavam v 6, i tak uz se nemuzu dockat vikendu a vstavani v 10
u nas je to naopak, ja budim sveho mazlicka ![]()