Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilek2766 mě se miminko valí na pravo většinou ale před chvilkou mě pěkně vpravo pošťouchal v levo
@andilek2766 jj také jsem tam.. Něco prispivam, ale ne často.. Noo chlapeček tak to by mel ten muj radost.. Ale u mě to bude asi holčička což ho to trochu zklame
jinak už mate vybrané jméno?
. ale jako vážně nudim se a když už tak vyjdu ven na chvíli a hned zpátky. můj pracuje od rána do večera takže sama doma jsem no
jsi měla ject s nim
moje kamoska má holčičku je v 6 no. Jinak jsi odkud?
jinak jsem si procházela co píšou holciny tak tam máš fotku s briskem tak také pěkné na tak malej týden ![]()
Holky taky už chci cítit mimčo. Já necítím zatím ani tu bouli. Asi je ještě brzo ne? na 13 týden???
@isoviki no jsem v 16tt a jsem ze Zlína…Ja bych chtela Davida po tatínkovi, ten ale nechce tak navrhl Nikolas, ja bych tas tedy radsi Sebastiena, ale uvidime.Furt doufam te ho zlanarim na toho Dadu a jinak to asi bude Niki no ![]()
@venmar to je jeste brzo Vencku
nejedes nahodou do ZL ze bychom splkly?
@andilek2766 dneska jsem tam byla na kontrole ráno
ale ty určitě by jsme mohly zajet na kafíčko to bych ráda
![]()
@venmar tos dej vedet ja se totiž mega nudim jedu ted do bývalé prace do sz pisu moje cislo
@Nikki5
Ahoj
nechceš napsat na mail? Jsem na tom podobně, jsem ve třeťáku na sš..a taky toho mám za sebou dost.. Tak bychom mohly poklábosit kdybys chtěla ![]()
@andilek2766 Nikolas je hezké jméno pro kluka
to u mě když bude holka tak chci Adélu
tak jsem zvedava ![]()
@isoviki taky jsem chtěla Adélku ale neprošla kluk by byl David a teď nově hloubám nad Adamem a holka nevíme, přítel by rád Karolínu nebo Zuzanu a já asi Lucku nebo no nevím na holku jméno nemáme
a přitom jich je ![]()
@Lucka194 Vážně?
Téda..tak to jsem zvědavá kolik nás tady nakonec bude
tak klidně napiš do soukromých zpráv.. Můžeme pokecat ![]()
A vůbec..co doma? Co přítel? Co ve škole?
jsem hrozně zvědavá, poněvadž neznám nikoho ve stejné situaci, jako jsem já..