Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@isoviki gratuluju k s největší pravděpodobností holce
já to už mám na 100%
budou na mě doma 3 chlapi ![]()
@wewa gratuluju k chlapečkovi, Vojtík bude mít bezva parťáka
. Já taky tuším chlapečka, ale ještě je brzo, tak musím vydržet ![]()
@Bokotka ahojky, ty jsi už byla na screeningu?
Nám totiž řekli pohlaví na 70% tak jestli tobě taky ![]()
@andilek2766 jj, v pondělí jsem byla v prenatalu na nt screeningu. Na pohlaví jsem se ptala dvakrát a paní doktorka řekla jen: asi kluk, ale ještě je brzy.
ani to nějak nezkoumala, tak si ještě počkám na další ultz.
Ahoj holky, teď jsem tak náhodně klikla na tuto diskuzi a koukám, že je tu asi dost Zlíňaček? Sice jsem ještě v jiné diskuzi, ale ráda se přidám, esli už tady nemáte zaběhlou skupinku:) Já mám TP 29.11, takže čekám spíš Střelce:)
@loves ahojky, myslím že neva, já jsem taky i v jiné diskusi ![]()
@wewa máš foto z UZ kde ti potvrdili klučíka? Já jdu v 17tt taky na kontrolu ke svému DR tak doufám, že mi ho potrvdí taky i na tom svém UZ, protože netipovaného chlapečka máme ze screenu
@andilek2766 Díky za milé přivítání:) Jinak mi na screeningu také doktorka říkala, že 60:40 to bude kluk, ale podle fotky bych tipla spíš holku:) A vůbec, mám pocit, že to bude holka:)
@loves a kdes byla prediko nebo oscar? Ukaž fotečku!!!
Já jsem si od začátku říkala celou dobu že to bude klučina, pak jsem začala váhat asi 2 týdny a pak teda nástřel na Prediku na screenu, ale pan dr má docela úspěšnost a kamarádce co je měsíc přede mnou tipoval taky kloučka a den před mým screenem jí to potvrdil
@andilek2766 Já byla na tom oskaru na baťovce
Mi to dle úhlu pohlavního pahorku přijde jako jasná holka:) Ale uvidíme časem:)
@andilek2766 já si o fotku neřekla já pitomá
ale poznala jsem to i já jako laik
bylo to nezaměnitelný
oni když tipnou kluka tak se málo kdy spletou
ale stejně mi to v tom 12tt nechtěla říct.
@loves Tak to je ukázková fotečka a dle mě ukázková holčička!!!
Kolik Ti je jestli se mohu zeptat? A 1.mimčo?