Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janousova
tak třeba to bude holčička
ale to tak je i u nás kluka vybírá manžel holčičku já
tak držím palce at mate třeba Elišku, když vermomoci nechces Honzíka, ale co to bude at bude hlavně at je zdravé
![]()
@isoviki Já se s Honzíkem smířím, chtěla bych aby to byl kluk, ať máme páreček, necháme to prostě osudu a šťastný budeme tak jako tak ![]()
Tak hlásím že jsme po kontrole a čekám chlapečka
poznala jsem to opravdu z obrazovky sama
teď se hádáme o jménech a jsem hrozně šťastná
kluka jsem chtěla aby měl Vojtík brášku a parťáka
jsem uplně v euforii
jdu nakupovat ![]()
@wewa A ty jsi v jakém týdnu, že už to takhle přesně poznali? Příští týden budu 15. týden, tak doufám, že už by na tom ultrazvuku taky mohlo být něco vidět.
A gratuluji, že se ti vyplnilo přání ![]()
@Janousova jsem dnes 17+4 takže 18 týden, bylo to fakt krásně vidět ![]()
@andilek2766 @venmar @Bokotka Holky našla jsem další cvičení ve Zlíně. Kdyby to v Pua nevyšlo.
@Ivca99 ahoj, no asi to nevyjde. Musíš se objednávat a psali, že v každém termínu mají volné místo, ale neupřesnili kolik volných míst. Takže ještě čekám na odpověď…Ale myslím že 4 volné místa v jednom termínu mít určitě nebudou
![]()
@venmar to asi ne no
to by pro nás museli vypsat novou hodinu ![]()
@Ivca99 koukala jsem a vypadá to taky dobře
, akorát píšou až od 20. týdne
@Bokotka mě v tom PUA psali od 13. týdne těhu, že se má cvičit.
@Ivca99 Ahojky tak nevím, zda ten Tomášov klapne, neboť p. Račická je teď na MD a paní Raková mi včera zrušila masáž, protože musela vzít za kolegyni odpolední. Myslím, že tyto stránky totiž nejsou aktualizované ![]()
Až s tím cvičením něco vymyslíte dejte vědět, protože já ty záda fakt už cítím ![]()
@Janousova tak já dneska byla na ultrazvuku a 90% holčička takže Adéla
se mi to splnilo
![]()