Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@loves @andilek2766 Dekuji.Ja jsem prave ve Zline u pana doktora Duška a chvilkama zvazuju, ze odejdu.Pan doktor ma vybornou sestricku, ale on sam se nikdy v zivote neusmal, nevysvetlil nic.Kdyz jsem byla na ultrazvuku, tak mi tu obrazovku kde bylo mimco ukazal asi 10 sekund a zase hned monitor otocil. Proste takove divne.Ale zase odejit v tehotenstvi je asi hloupost.
@Ivca99 No, Švach je skvělý, ale bohužel, je tady jen ve středu. Takže kvůli tomuto se doporučit nedá. Já k němu chodila do Brumova a když jsem se přestěhovala, tak jsem zjistila, že má 1× týdně ordinaci tady a tak jsem pokračovala v chození tam. Je milý, pamatuje si mne, povídá si klidně i o práci a tak. Já jsem spokojená:)
Je blbé odcházet v těhotenství. ale kdybych spokojená opravdu nebyla, uvažovala bych i nad tím… myslím, že obzvlášť v těhotenství je potřeba svému doktoru plně důvěřovat…
@Ivca99 kamarádka taky odešla od sveho dr v tehu. Dlouho se snažili a on byl dosti flegmatickej ke všemu. Me kdyby dr nevyhovoval přejdu okamžitě v jakékoliv situaci
@Ivca99 @andilek2766 @Bokotka Čaute, napsali mi s toho PUA cetra - takže
píšu rozpis kurzů doplněný o volné místa:
Pondělí 17:15 - 18:15 - 1 volné místo
Pondělí 18:30 - 19:30 - 2 volné místa Úterý 17:00 - 18:00 - 3 volné místa
Takže jak to vidíte???
Musely by jsme se objednat
@andilek2766 Taky bych to zkusila. Ještě počkáme až se ozvou baby ne?? ale je blbé, že jedna se nevleze…
@venmar já bych možná objednala rovnou ty 3 fleky myslím, že to 1 doplníme
![]()
@andilek2766 @venmar Holky a nezkusime jim napsat, ze jsme 4 a jestli by pro nas neudelali specialni hodinku?
jinak v utery mam taky cas.
@Ivca99 Tak zatím, kdo se teď ozval, tak jsme 3 ne? Já jen ať se neudělá spešl hodina a pak tam nedojdeme jen my, ale jinak se neangažuju
Dejte mi teda holčičky @Ivca99 @venmar vědět. Příští týden pondělí nemůžu takže úterý značka ideál, Venda by to měla taky super kvůli práci a Ivča je přizpůsobivá ![]()
Ale je potřeba začít!!!
![]()
@wewa
ale aspoň budeš mít bodigardy
a třeba jo se ti to povede mít i holčičku
![]()
@andilek2766 A copak to máte za cvičení?
Mne by to taky zajímalo:)